How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Evde hep tek başımayım...

cnm bencede hemen boşan.bugün boşanmazsan yarın illaki boşanacaksın.neyi bekliyorsun hala anlayamadım.bu adam değişmez.değişsede şimdiye kadar yaptıklarını ne telafi edecek.yazık günah tükettiğin zamana

sormaya bile gerek yok. soru soruyorsan hala seviyorsun demektir. akıllanmasını beklemek istiyorsun. ama akıllanması seneler sürebilir. ilerde düzelebilir ama bu seferde dersinki ömrüm bitti . içimde en ufak bir sevgi kalmadı... allah yardımcın olsun. İnşallah en hayırlı kararı verirsin

böyle bir durumda ailen sana sonuna kadar destek çıkıyor ve sen hala o evdesin.
ben olsam bir sn bile durmam arkama bakmadan çeker giderdim.
meslek sahibide olacaksın hiç vakit harcama daha fazla psikolojini bozma

siz bence en yakın zamanda ayrılmalısınız
yakın zamanda mesleğinizi elinize alıp hayatınızı çok güzel devam ettirirsiniz
bence eşinizin psikoloik sorunları var baba erkek çocuğu için idoldür annesi babasından dayak yediğinde babasına kızıyordur ama şuan aynısını yapıyor çocuk aileden ne görürse onu yapıyor iyi yada kötü....armut dibine düşüyor....
bence hiç devam ettirmeyin çocuk falan olmadan terkedin..
yazık size çok gençsiniz gerçekten çok üzüldüm...
sizde hiçbir hata yok kendinizi asla suçlu hissetmeyin...

Dün yazdim bugün tekrar yaziyorum, bu olay beni gercekten cok etkiledi.
Sakin ola hayata olan güvenini kaybetme.
Sen güclü bir kizsin unutma.¨
Bu yasta yasadigin seyler seni dahada güclü kilacak emin ol.
Ben ilerde seni daha iyi bir hayatin bekledigine inaniyorum gercekten.
Sonucta bir meslek sahibi olacaksin, doktor olacaksin Allah'in izniyle.
Bir anne evladi icin hayirli diyorsa vardir bir bildigi, sen esinin evinden ayrildiktan sonra ve aradan zaman gectikten sonra senin gibi annesi tarafindan hayirli evlat olarak görülen bir gelini ellerinden kacirdiklarina yanacaklar inan buna.
Üzülme sakin.
Güzel günler senin, Rabbim yaninda canim.

okurken o kadar üzüldümki anlatamam sana.
bazı evlilikler vardır.elle tutulur hiç bir yanı yoktur.sen niye bu adamı çekiyorsun anlamadım.
hiç bir zaman evliliğin düzelmeyecek.çoocuğun da yok.
yazık etme kendine. ne güzel bir mesleğin olacak.kendini güşsüz hissetme lütfen ailende arkanda daha ne bekliyorsun.
bence 2009 da yeni bir hayata başla.

bütün yazılanları okudum ve sonuncusu sevindirici oldu aldığın bu karardan dolayı seni kutluyorum arkadaşım a.s. eminim bundan sonraki yaşantın bu zamamana kadar yaşadığından daha güzel ve huzurlu olacak,,,, sen elinden geleni yaptın onun yüzden için rahat olsun o kapıdan sonkez çık ve bir daha geri dönme sakın....a.s.a.s.

Kaldigin kabahat canim...

Elle tutulur hiç bir yeri kalmamis evliligin maalesef...elleri kirilsin...

Ailen destek çikiyormus, evlilik beyninde bitmis...bitir bence. bitir...

pardon ama herşeyin farkındasın erken evlenmişsin ama okuyorsun üniversiteye gidiyor
üstelik tıp öğrencisisin.....ailen arkanda .....daha ne bekliyorsun anlmadım....herşey ortada adam piskopat .....üzgünüm ama sen bunları kendine layıkmı görüyorsun?
görmüyorsan neden hala sürdürüyorsun?ne yapacak seni öldğürecekmi ver savcılağa yada bide sen ters tep ne olacak ohhh sinmişsin bi şekilde ve aileside seni aşalığıyor .............

üzgünüm ama çekmemmmm ben onu tehtit ederim ne bu beee erkekler güçlerini kadınlara gösteriyor
kadınlarda siniyor......onun ne kadar zayif olduğu belli cnm seni dövmesinden ......
ben olsam o bana vururken bi cinnetle bütün herşeyi kırar dökerim bak bakalım kim daha piskopat ..

tek sözüm var herkesin dediği gibi boşannnnnnnnnnnnnn

derhal topla valizini derim :delphin:
gencecik kızsın elinde altın bilezik gibi mesleğin.
oda biliyorda ondan kompleks yapıyor... yerimseniben
bence arkana bile bakmaaa...
sen elinden geleni yapmış defalarca şans vermişsin.
ömründen giden günlerin hakkını kim verecek????
kurtul ondan....

evden ayrılmak ıcın bı yerının kırılmasınımı beklıyorsun?
ne guzel meslegın olcak aılen destek oluyor ayrılamadıgın ne var hala o evde??

okurken goz yaslarima hakim olamadim, cunku biraz once hazirlanip cikacakken, Allahtan guc dileyip bu evden cikmak uzeredeydim. Uzuluyorum cunku bu evlilige adim atarken, cok umit biriktirip, bir cok umitlerle girmistim bu eve.
Bendede hata vardi mutlaka, o kadar cok sey yasamadim ki, bende dise dis diye giristim olaylara. Yalniz benim burda sadece ama sadece can guvenligim olmadigi icin, kaderime razi olup gitmem gerek. Ellerim titriyor, cok uzgunum, yazamiyorum daha fazla. Okuldan 1 haftadan fazla daha tatilim var, insAllah o zamana kadar biraz olsun kendimi toprlayabilirim.

Bana dua edin, Allah hepimizi beterinden saklasin, ben boyle olsun istemedim, bugun yine konusmayi denedim, ama psikolojimden korkuyorum, nereye kadar dayanabilirim. Hayattan bu evlilik yuzunden elimi kolumu cekmek istemiyorum, ben hayatin bu zorluluklarina cok iyi hazirlandim zannediyordum, ama daha yolun basindaymisim.Yolum cok uzun..

Mevlam neyler, neylerse Guzel eyler.
Bu gozyaslarim son, gozyaslarim olur insAllah.
Hepinizin yuregine gonlune saglik.

Yolun açık olsun
insan başına ne gelecegini bilmiyor
hepimiz isteyerek başlıyoruz ama kader nereye iterse onlar oluyor..
mutluluklar

yolun açık olsun çok doğru bir karar aldın cnm ...korkma üzülme kimse evliliğini bitirmek için başlamaz cnm....ama böle birşeyede katlanamazdın ....rabbim hayırlısını nasip etsin

canım yaaa allah yardımcın olsun :Saruboceq:
yazdıklarını okuyunca gercekten çok sinirlendim dayak hayvana bile atılmaz ki bir insan eşine nasıl kıyabilir ben bunu anlamıyorum :oklava: bence kendine ve ailene bir iyilik yap ve boşan ondan, elinde çok güzel bir meslegin var bence sen daha iyilerine laiksin biraz sert konuştuysam kusuruma bakma kadınlara şiddet uygulanmasına gerçekten karşıyım.

doğru demiş "o sizi hak etmiyor" bırak git ayrıl kurtul böyle yasam mı sürer daha 22 yasındasın

canım ,yazdıklarını okudum ve inan çok üzüldüm..ben de senin gibi evlilikte büyük hayalkırıklığı yaşamış ve şiddet yüzünden eşinden ayrılmak üzere olan biriyim seni çok iyi anlıyorum...boşanmak çok zor bir karar ama şiddet daha da zor..Allahım hepimize kolaylık versin..hep dua edeceğim canım..sil gözyaşlarını hayata umutla bak...

Canımmmmmmmmm, ne kadar da iyi niyetliymişsin böyle,ama hep senden gitmiş, İnşaAllah gitmişsindir o evden, önceleri zor gelebilir ama sonra ilk günden gitmediğine pişman olacaksın, ömürler bitiyor bi tanem, bitiyor ve geri gelmesi imkansız zamanın, lütfen artık mutlu olmaya bak, dayak affedilemez bir şey, 2-3 çocuğuyla kocasını bırakanlar, işi olmayan, ailesi destek çıkmayan,aşkından ölenler kocasını bırakıyor bu dayak yüzünden, sen de izin ver kendine de bu çilen bir an önce bitsin, o seni kesinlikle hak etmiyor,yaşın çok genç,çocuğun yok,hiç evlenmemiş gibi olacaksın,her şey iyi olacak, seni hak eden birini bulacaksın belkide,seçtiğin yolda mutluluklar dilerim

canım kayınvalıden ve esın bulmuslar senı sessız sakın onların derdını kımse cekmez cunkuu bulmus bunuyorlar hemde senı uzuyorlar nede olsa sesı cıkmaz ....annen için kötü dilekleri de kimsesiz kal onların elıne dus dıye...Allah uzun omurler versın annecıgıne...gunah degılmı kuzum annenede ben cok uzuldum annem adına sureklı kızım ıyımı dıye dusunmekten emınım uyumuyor yemıyor ıcmıyordur...basta annecıgın ıcın bu evlılık bıtmelı dıye dusun ...cunku kendıne dondugunde yıne basa sarmaya baslayacaksın ıkı ıyı davrandıgında yıne eh bıraz daha deneyeyım dıyeceksın degısen hıc bır sey olmayacak her gun bıraz daha uzuleceksın...seven adam el kaldırmaya kıyamaz esının rahatsız ılk basta...komplekslerını senın uzerınden gıdermeye calısıyor....sadece o evde sen yemıyor ıcmıyorsun oda yıyıp ıcıyor ve evlendıyse sanada evınede bakmak zorunda ..agır sartlarda calısıyor olabılır yorulabılır para tutmak ta ısteyebılır ama evıne bakmak zorunda ozaman annesı ıle otursalarmıs bırbırlerının basını yeseler mıs gunah degılmı senı dovmesıne ızın verıyorsun bu sureklı tkrarlanan bır durum oldugu ıcın artık sen kendınde suc aramaya baslamıssın...tepkısız kaldıgın ıcın uzerınde kı hakımıyetı dayak ıule saglamaya calsııyor kusura bakma ama esın durtulerıyle hareket eden bı hayvan dıcem o kadar bıle yok....ayrıl arkana bıle bakma ..asla donme...

Ya gerçekten çok üzücü bi durum ALLAH yardımcın olsun öncelikle.Hayatta başımıza neler geleceğini elbette hiçbirimiz bilemeyiz.Önemli olan da başımıza gelenler değil,onlarla nasıl mücadele ettiğimizdir bence.Sen de bana göre kişiliğini bozmadan ve gayet yapıcı bir tavır segilemişsin,ama anlayan olmamış:kızgın: Karar senin tabiki,bu kararı da "nasıl mutlu olurum?" sorusuna cevap verdikten sonra uygula cnm,bu böyle gitmez ki...
İNŞALLAH bundan sonra kıymetini ve değerini bilen insanlarla karşılaştırsın Rabbim seni.:Saruboceq:

Son düzenleme:
Back