Tedaviye ihtiyaci oldugunu basindan beri biliyordum zaten, bu yuzden uzman bir danismana size anlattiklarimin butun ayrintilarina kadar anlattim, ve bu evde kaldigim muddetce benim icin endiselendigini soyledi. Kesinlikle cok tutarsiz, bi keresinde kabul etti ben hastayim elimde degil, seni seviyorum ama sinirlenince gozum bisey gormuyor diyor, agliyor. ama goz yasinin icinde bile senin yuzunden diyor. en son kendimi banyoya kilitledim ve camlari kirarak beni cikardi ordan, ustelik o aksam eve misafir gelecekti, acil isimiz cikti diye aradi iptal ettirdi ve butun aksam beni aglatti, isin en kotu yani ben tekme yedim, tokat yedim, saclarimla suruklendim, cam yuzunden eli nokta haline kanamis, bak elime ne oldu senin yuzunden dedi.
Artik kendimi bu insana karsi savunamiyorum bile, anlamiyor, ben istemiyorum yeter artik diyorum, O hayir sen beni istiyorsun gidemezsin, gidersen cok pisman olursun, artik herkez senden faydanlanmaya bakar, seni ezerler, seni kullanirlar diyor.
Nefret ediyorum, beni aptal zannediyor.
Artik kendimi bu insana karsi savunamiyorum bile, anlamiyor, ben istemiyorum yeter artik diyorum, O hayir sen beni istiyorsun gidemezsin, gidersen cok pisman olursun, artik herkez senden faydanlanmaya bakar, seni ezerler, seni kullanirlar diyor.
Nefret ediyorum, beni aptal zannediyor.