Maske Tarifleri Evde hazrladmz bakmlar

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
herkes tarif vermiş çok güzel ama şöle dicem yoğurt ve limon yapıcam haftada kaç kez yada hergünmü kafam karıştı hepsini okumaktan çenemde sivilcelerim var varmı öneriniz senağlama

benimde 27imden sonra çene bölgemde hayvan gibi sivilceler çıkmaya başladı koskocamanlar bu arada 4ledim cinnet geçiriyorum.cildim kupkuru ama çenem yağlı ondan çıkıyo sanırım..şimdi baktım netten imex adında eczanelerde satılan bir sabun varmış ve sivilcelere birebirmiş pahalıda diil pek 12 ytl...ondan alıcam ben sende al..bide bu formül çok hoşuma gitti hemde masrafsız..imexle yıkayıp sonra sodayla masah yapıcam güsel olcak cildim eminim..bi de suna dumankayanın şu tarifini yaptım akşam sonuç inanılmazzz:)

2 tatlı kaşığı yğurt
1 talı kaşığı kabartma tozunu karıştırıp yüzüme sürdüm..remen fokur fokur oluyor yoğurt cildimdede fokurdadı ama gözenekleri açtığını hissettim yıkadıktan sonra ten rengimi açılmış,ve gergin bir hal aldığını gördüm inanılmaz bir maske herkes denesin...yerimseniben

BUNU DENEDİM AMA CİLDİMDE KIZARIKLIK OLUŞTU ACABA YAZILANLARIN HARİCİNDE BİŞİYMİ VAR

siyah noktaları temizleme başlıklı yazılardan birinde de elma sirkesini siyah noktaları temizledikten sonra sürülmüş ve gayet de iyi gelmiş.

Selam... Ben yeni bir üyeyim. Buğday yağı ya da diğer bitkisel yağlar ile ilgili önerileriniz temelde doğru. Ancak aktarlarda satılan haliyle kullanmanız uzun vadede çok riskli. Bu konuda uyarmak istedim. Epidermis denilen ölü deri tabakasının altına yani dermis denilen canlı tabakaya geçen her madde dermatolojik uygunlukta olmalıdır.yoksa uzun sürede hasar verir. Bitkisel yağlar çok iyi vitamin taşıyıcılarıdır. Bu nedenle dermo-kozmetik krem ve losyonlarda kullanılırlar. İnsan derisine uygun bir hale getirilmeleri, alt tabaka geçirgenlerinin oluşturulması ise çok profesyonel bir iştir. Benim size önerim klinik etkileri olan ve ekonomik krem ve losyonlara yönelmenizdir. Sayıları çok değil. Reklam olarak algılanmaması dileğiyle ( benimle hiç ilgileri yok ) bir marka önerebilirim. Pharmady Clinic. Hem fiyatları çok uygun hem de çok ciddi ürünler. Anti aging ve anti oksidanlar içeriyor ve etkileri çok belirgin. Tek sorun bulmak zor. Yurtdışından çok pahalıya geliyor, yurtiçinde ucuz ama ulaşması sorun. Yine de ben pharmadyclinic adlı internet sitesindeki bize ulaşın telefon numarasından ulaşarak ürünleri elde ettim...Birkaç tane daha benzer marka var... Araştırıldığında farkları hemen anlaşılıyor zaten...
Sevgiler.

Selam... Ben yeni bir üyeyim. Buğday yağı ya da diğer bitkisel yağlar ile ilgili önerileriniz temelde doğru. Ancak aktarlarda satılan haliyle kullanmanız uzun vadede çok riskli. Bu konuda uyarmak istedim. Epidermis denilen ölü deri tabakasının altına yani dermis denilen canlı tabakaya geçen her madde dermatolojik uygunlukta olmalıdır.yoksa uzun sürede hasar verir. Bitkisel yağlar çok iyi vitamin taşıyıcılarıdır. Bu nedenle dermo-kozmetik krem ve losyonlarda kullanılırlar. İnsan derisine uygun bir hale getirilmeleri, alt tabaka geçirgenlerinin oluşturulması ise çok profesyonel bir iştir. Benim size önerim klinik etkileri olan ve ekonomik krem ve losyonlara yönelmenizdir. Sayıları çok değil. Reklam olarak algılanmaması dileğiyle ( benimle hiç ilgileri yok ) bir marka önerebilirim. Pharmady Clinic. Hem fiyatları çok uygun hem de çok ciddi ürünler. Anti aging ve anti oksidanlar içeriyor ve etkileri çok belirgin. Tek sorun bulmak zor. Yurtdışından çok pahalıya geliyor, yurtiçinde ucuz ama ulaşması sorun. Yine de ben pharmadyclinic adlı internet sitesindeki bize ulaşın telefon numarasından ulaşarak ürünleri elde ettim...Birkaç tane daha benzer marka var... Araştırıldığında farkları hemen anlaşılıyor zaten...
Sevgiler.

tek tük çıkan sivilceler için deneyip memnun kaldığım bi tarif çok basit bi asprini çay kaşığıyla ez bir iki damla limon sık üstüne ve sivilcenin üstüne koyup yara bandıyla kapat limon sivilceyi kuruttuğu için bu tarif bayağı işe yarıyo

Ben bugun birşey keşfettim gözeneklerim için
Yoğurt ve limonu karıştırdım 20 dk suratımda beklettim ve
ciddi diyorum bir gelişme olduğunu yıkayınca gördüm
Başka önerisi olan varmı arkadaşlar

evet arkadaşlar bende bu arkadaş gibi haftada bir kere yoğurt ve limon suyunu karıştırıp sürüyorum ve cildimde gözle görülür derecede değişiklikler oluştu gözenekleri temizledi birde bu maskeyi uyguladıktan sonra yüzünüze bir tülbent geçirip buhar banyosu yaptırırsanız çok ama çok güzel bir cilde sahip olursunuz İNŞALLAh

arkadaşlar birde akne ve sivilceler için yulaf maskesini deneyin belki duymuştursunuz bir miktar yulafı kaynatın elinizde ezilecek şekilde piştikten sonra süzün ve kaşık yardımıyla ezip yüzünüze maske yapın 15-20dk sonra ılık su ile yıkayın ve yine yüzünüze buhar banyosu yaparsanız çok güzel olur

arkadaşlar benim yüzümde siyah nokta çok iç ergenlik geçiriyormuş sivilcelerim yani dışarıya doğru çıkacağı yerine ters dönüp içe çıkıyomuş bir çok doktora gitmeme rağmen kullandığım ilaçlarda pek olumlu sonuç göremedim ama birşey keşfettim PEYNİR KEKİK SUYU aktarlarda satılıyor çok güzel bir su yüzünüze pamuk yardımıyla sürün ve yarım saat bekletin sonra yıkayın ben genelde gece sürüyorum ve sabaha kadar duruya eğer bu ürünü günde bir sefer kullanırsanız çok güzel sonuçlar elde edersiniz sivilcelerinizden kurtulup beyaz ve parlak bir cilde sahip olursunuz

bu arada arkadaşlar peynir kekik suyunu sürüp güneşte durmayın yan etki yapabilir

ya arkadslar bu buğday yağı baya dikkatimi çekti...kullanan arkadaslarımız biraz bilgi verebilirlermi.........

arkadaşlar benim yüzümde siyah noktalar çıkıyor bunları nasıl yok etmeliyim.cevap yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkşr ederim...

X