Evde geçmeyen vakit :/

Evde canım sıkılmayalı, ayaklarımı uzatıp içim geçene kadar yatmayalı o kadar zaman oldu ki unuttum bile nasıl vakit geçirdiğim

Yanlış hatırlamıyorsam yabancı dizi izlerdim. Kitap okurdum. Hava soğuk veya sıcak demez yürüyüşe çıkardım. Ki bunları en son hamileyken doğum iznime çıkınca yaptım :)

Imrendim sana konu sahibi kiskandimda :) vaktim olsada az vucudumu sikilastirsam spor yapsam disarda manyak gibi yuruyus yapsam hoplayip ziplasam :) dahada vaktim olsam dikis dikmeyi ogrenirim :)
Dikiş nakış hiç tarzım değil ama bi kazak öresim var açıkçası :)
Spora da havalar soğudu diye doğa yürüyüşüne gidemiyoruzz bakalım evde yapabilir miyim ki

Valla çalışanların şuan içinde ukte kalmıs bu da herkes keske suan evde olsam diyor

Evet benimde oyle sabahin 8inden aksamon 9una kadar elimi cekistiriyo dis kapiya goturuyo gerisini sen dusun
Çıkar gezdir biraz benim bebeğim olsaydı bugün hava da sıcak dışarı cıkarırdım büyükse parka yürüyüşe filan sonra eve gel karnını doyur uyut evi topla yemek derken akşam oldu :)

Üniversitedeyken depresyona girmiştim, asla evimden çıkmak istemiyordum.
Bu dönemde laptopuma Sims 2 oyununu yükledim
Resmen oyun ile sosyalleştim, karakterlerim güzel işlere girdi, kendini geliştirdi,terfi aldı,çocuklarım torunlarım oldu falan
Resmen bağımlısı olmuştum oyunun. Zamanım cidden çook keyifli geçiyordu evde :)
Sonra bir anda hayat bana daha güzel gelmeye başladı, sildim bilgisayardan sokağa çıktım...

Evde sıkılmamak için internetten birşey öğrenebilirsiniz. Mesela foto makinanın varsa öyle güzel videolar var ki...kurs kadar etkili
Ya da kara kalem videoları...
Makyaj videoları...
Mum yapımı.
Hatta tamamen yabancı bir dile bile internet videolarından öğrenebilirsiniz. Ben 3. Bir dil için kursa gidiyorum ama derslerden çok YouTube videolarinin yararını görüyorum. Cidden insan isterse YouTube'dan öğrenemeyecegi şey yok :)

Malesef 3 yildir sizin bu yasadiklarinizi yasiyorum hata ailem uzak kimseyi tanimiyorum sabah uyanmak istemiyorum o derece yanlizlik cok zor mumkunse bebek için bi probleminiz yoksa deneyin derim

Kurdela nakışı
Örgü
Brezilya nakışı
Bunlar size hitap etmezse
Hat tezhip filografi ebru enstrüman düşünebilirsiniz

Valla çalışanların şuan içinde ukte kalmıs bu da herkes keske suan evde olsam diyor

Özendik valla..
Ama benim için şu an evde olmak aşırı hareketli oğlumun peşinde koşmak demek olduğu için çalışmak da sorun değil.. O hakkımı haftasonu kullanabilirim kısmen..

Bir kac aydır bende evdeyim. Sabah 7 gibi uyanmama rağmen gün nasıl geçiyor anlamıyorum.Bence siz yaptıklarınızı da konsantre olarak yapmıyorsunuz ve vakit geçmiyor gibi geliyor.Bir kitabı elime alsam en sz 2saat okuyorum.E ille market,pazar vs. çıkıyor. Git gel yerleştir 1 saat geçti.Biraz film izle, yemek yap akşam oluyor zaten. Yeni yeni kpss'ye çalışmaya başladım, 6'da uyandığım oluyor bazen.Her ay okumak istediğiniz 5 kitabı, 5filmi seçin onları tamamlamaya çalışın.Herkes el işine yatkın olmuyor mesela bende öyleyim, hiç bulaşmıyorum bile.Ama yatkınsanız bişeyler üretebilirsiniz. Konsantre olduğunuz zaman 2 iş bile yapsanız gün geçiyor.

Ben çok sıkılınca sıkıldığımı düşünmemeyi tercih ediyorum.
Sıkılıyorum dedikçe zira sadece sıkılmıyor deliriyorum...

Yap bi cocuk bak evde kosturmaktan vakit nasil geçiyor. aksama hışın cikiyor Sikilmaya vakit bulamiyorsun valla bakkkkk

Ahhh evde boyke tek 1 gun gecirmek icin deliriyorum ama firsat yok cocuklardan..(canlari sagolsun)
Simdi hayal ettim muzik dinler biseyler cizer kahve yapardim kendime..yatar kalkar bi daha yatar keyf yapardim oyle bi gunun hayali bile cok guzel olurduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…