- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 40
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Dikiş nakış hiç tarzım değil ama bi kazak öresim var açıkçası :)Imrendim sana konu sahibi kiskandimda :) vaktim olsada az vucudumu sikilastirsam spor yapsam disarda manyak gibi yuruyus yapsam hoplayip ziplasam :) dahada vaktim olsam dikis dikmeyi ogrenirim :)
Evet benimde oyle sabahin 8inden aksamon 9una kadar elimi cekistiriyo dis kapiya goturuyo gerisini sen dusunİşte bebeğim olsa en azından totom yer görmezdi
Valla çalışanların şuan içinde ukte kalmıs bu da herkes keske suan evde olsam diyorEvde canım sıkılmayalı, ayaklarımı uzatıp içim geçene kadar yatmayalı o kadar zaman oldu ki unuttum bile nasıl vakit geçirdiğim
Yanlış hatırlamıyorsam yabancı dizi izlerdim. Kitap okurdum. Hava soğuk veya sıcak demez yürüyüşe çıkardım. Ki bunları en son hamileyken doğum iznime çıkınca yaptım :)
Çıkar gezdir biraz benim bebeğim olsaydı bugün hava da sıcak dışarı cıkarırdım büyükse parka yürüyüşe filan sonra eve gel karnını doyur uyut evi topla yemek derken akşam oldu :)Evet benimde oyle sabahin 8inden aksamon 9una kadar elimi cekistiriyo dis kapiya goturuyo gerisini sen dusun
Canim bebegin olsun sonra konusalimÇıkar gezdir biraz benim bebeğim olsaydı bugün hava da sıcak dışarı cıkarırdım büyükse parka yürüyüşe filan sonra eve gel karnını doyur uyut evi topla yemek derken akşam oldu :)
Şuan değil de okulların 2.dönemi başlayabilirim
Bu süreçte evde ne yapabilirim?
Malesef 3 yildir sizin bu yasadiklarinizi yasiyorum hata ailem uzak kimseyi tanimiyorum sabah uyanmak istemiyorum o derece yanlizlik cok zor mumkunse bebek için bi probleminiz yoksa deneyin derimKızlar şuan çalışmıyorum
Eşim sabah gidiyor akşam geliyor yani evde yalnız kalıyorum
Vaktim şöyle geçiyor; izlediğim yabancı diziler var onlara bakıyorum
Kitap okuyorum okudugum bi romanım var
Arada alanımla ilgili test çözüyorum
Tvye bakarım buraya takılıyorum
Ev işlerini hiç söylemiyorum yemek çamaşır vs günlük rutin şeyleri yapıyorum
Ama vakit geçmiyor gibi geliyor
Arkadaşlarım var kimisi uzak oturuyor bana, arada buluşuyoruz ya da bana geliyor , kimisiyle yakın oturuyoruz ama yedi yirmidört birlikte değiliz tabi
Arada aileme gidip geliyorum yakınız
Ama apartmanda komsularım yaş olarak hep büyükler
Başka ne yapabilirim nasıl vakit geçirebilirim evde kızlar siz de benim gibi tek olanlar var mı evde neler yapıyosunuz?
Hamur isi :)Evde ne yapıp satılabilir kızlar? Süs işleri filan hoşuma gidebilir
Kurdela nakışıMesela ne kurslarına katıldınız acıklarmısınız?
Saç cilt bakımı makyaj denemeleri ben de yapıyorum evde
Düzeltilecek dolap çekmekece vs onları da yaparım zaten ev işlerini bigünde yapıp bitirmem iki üç güne yayarım ki zaman geçsinmutfakta değişik tariflere bakarım
Valla çalışanların şuan içinde ukte kalmıs bu da herkes keske suan evde olsam diyor
Yap bi cocuk bak evde kosturmaktan vakit nasil geçiyor. aksama hışın cikiyor Sikilmaya vakit bulamiyorsun valla bakkkkkKızlar şuan çalışmıyorum
Eşim sabah gidiyor akşam geliyor yani evde yalnız kalıyorum
Vaktim şöyle geçiyor; izlediğim yabancı diziler var onlara bakıyorum
Kitap okuyorum okudugum bi romanım var
Arada alanımla ilgili test çözüyorum
Tvye bakarım buraya takılıyorum
Ev işlerini hiç söylemiyorum yemek çamaşır vs günlük rutin şeyleri yapıyorum
Ama vakit geçmiyor gibi geliyor
Arkadaşlarım var kimisi uzak oturuyor bana, arada buluşuyoruz ya da bana geliyor , kimisiyle yakın oturuyoruz ama yedi yirmidört birlikte değiliz tabi
Arada aileme gidip geliyorum yakınız
Ama apartmanda komsularım yaş olarak hep büyükler
Başka ne yapabilirim nasıl vakit geçirebilirim evde kızlar siz de benim gibi tek olanlar var mı evde neler yapıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?