- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Listeyi bekliyorummm merak ettim ??sana şimdi bir liste yaparım varya evde yapabileceklerin konusunda vakit asıl su gibi akıp gecer işyereinde vakit gecmio
aynen :)Çalışanlar çalışmayan kadınlara özeniyo çalışmayanlar da çalışanlara
Ama ben çalışırken valla bi bakıyodum akşam olmus evime gelmişim:)aynen :)
Dışarda benim yapabilceğim aktivite daha fazlaBen de dışarıda ne yaptığınızı merak ediyorum
Evde yapabileceğim 984932 aktivite var
İnsan önce kendiyle, tek başına iyi zaman geçirebilmeli
BendensinKızlar şuan çalışmıyorum
Eşim sabah gidiyor akşam geliyor yani evde yalnız kalıyorum
Vaktim şöyle geçiyor; izlediğim yabancı diziler var onlara bakıyorum
Kitap okuyorum okudugum bi romanım var
Arada alanımla ilgili test çözüyorum
Tvye bakarım buraya takılıyorum
Ev işlerini hiç söylemiyorum yemek çamaşır vs günlük rutin şeyleri yapıyorum
Ama vakit geçmiyor gibi geliyor
Arkadaşlarım var kimisi uzak oturuyor bana, arada buluşuyoruz ya da bana geliyor , kimisiyle yakın oturuyoruz ama yedi yirmidört birlikte değiliz tabi
Arada aileme gidip geliyorum yakınız
Ama apartmanda komsularım yaş olarak hep büyükler
Başka ne yapabilirim nasıl vakit geçirebilirim evde kızlar siz de benim gibi tek olanlar var mı evde neler yapıyosunuz?
Yürüyüş hariç hepsini evde de yapabilirsiniz, teknoloji çok gelişti :)Dışarda benim yapabilceğim aktivite daha fazla
En basiti doğa yürüyüşü yapıyordum havalar soğudu
Alısverise cıkarım sinemaya gider film izlerim veya arkadasımla bulusurum bowling olur kahve içmek olur magazaları sokakları gezmek olur
Yazın mesela denize gidiyoduk piknige mangala
Evde ne yapabilirim ki??
bir kaçtane hobby edinebilirsin dil öğrenebilirsin kitap spor standart zaten evdede gayet güzel spor yapılabiliyo yada evin cevresi musaitse koşu yürüyüş vs. evde olmak kendini geliştirmek için fırsatırListeyi bekliyorummm merak ettim ??
valla ben olsam yatar uyurum mis gibiŞuan değil de okulların 2.dönemi başlayabilirim
Bu süreçte evde ne yapabilirim?
Şuan işe başlayacaktım ama eşim göreve gidecek 3 ay yok başlayamıyorum memlekete gidicem mecbur.Spor da yapamıyorum.Hamileliğin başımdayım çünkü.Sadece kitap okumak,dua okumak yürüyüş hepsi bu:)Kurs fikri güzel de eşim ne der bilmiyorum:/ bana uygun bir kurs var mı onu da bilmiyorum
Belki İngilizce kitabı alırım İngilizceyi geliştirmek için..
Sen neler yapıyosun başka?
Bana uygun kurs yok ki canımkurslara git.
Ay ne bileyim :) bişeyler bulmam gerekiyo cidden :)Yürüyüş hariç hepsini evde de yapabilirsiniz, teknoloji çok gelişti :)
Xbox alın hani karşısında hareket ederek spor yapılabilen bowling vs oyunlar oynanabilen
Kahve yapıp için? Evde de yapılabilir
Bir konu bulun onu araştırın oturup mesela vs vs yüzlerce şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?