Evde geçmeyen vakit :/

Ben de dışarıda ne yaptığınızı merak ediyorum
Evde yapabileceğim 984932 aktivite var
İnsan önce kendiyle, tek başına iyi zaman geçirebilmeli

Ben de dışarıda ne yaptığınızı merak ediyorum
Evde yapabileceğim 984932 aktivite var
İnsan önce kendiyle, tek başına iyi zaman geçirebilmeli
Dışarda benim yapabilceğim aktivite daha fazla
En basiti doğa yürüyüşü yapıyordum havalar soğudu
Alısverise cıkarım sinemaya gider film izlerim veya arkadasımla bulusurum bowling olur kahve içmek olur magazaları sokakları gezmek olur
Yazın mesela denize gidiyoduk piknige mangala
Evde ne yapabilirim ki??

Bendensin

Yürüyüş hariç hepsini evde de yapabilirsiniz, teknoloji çok gelişti :)
Xbox alın hani karşısında hareket ederek spor yapılabilen bowling vs oyunlar oynanabilen
Kahve yapıp için? Evde de yapılabilir
Bir konu bulun onu araştırın oturup mesela vs vs yüzlerce şey

Çalışıyorum. Ikincı üniversite okuyorum, sınavlara hazırlanıyorum. Evde sepet örüyorum, kokulu taş yapıyorum, etamin işliyorum, kızıma yastık falan yapıyorum. Komşulara gidiyorum kahveye. Kitap okuyorum, internetten dizi takip ediyorum.
Boş vaktiniz varsa hobi edinin. Çok eğlenceli.

Bugün bana da vakit geçmedi. Hastayım yattım bütün gün. TV de izleyecek doğru düzgün birşey yok. Evde internet yok. Sosyal medyada sıkıyor bir süre sonra. El işi falan yaparım normalde ama kafam kalkmıyor bugün. Napim KK da takılıyorum

Kurs fikri güzel de eşim ne der bilmiyorum:/ bana uygun bir kurs var mı onu da bilmiyorum
Belki İngilizce kitabı alırım İngilizceyi geliştirmek için..
Sen neler yapıyosun başka?
Şuan işe başlayacaktım ama eşim göreve gidecek 3 ay yok başlayamıyorum memlekete gidicem mecbur.Spor da yapamıyorum.Hamileliğin başımdayım çünkü.Sadece kitap okumak,dua okumak yürüyüş hepsi bu:)

Bana da gün yetmiyor :/ ne ev işi bitiyor ne arkadaşlarıma yetişebiliyorum ne istediğim kadar kitap okuyabiliyorum :/

Ay ne bileyim :) bişeyler bulmam gerekiyo cidden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…