- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Mantı mı :) :) mantıyı yapsam cidden tüm günüm gider canımDeğişik yemekler deneyebilirsin. Bi mantı yapsan akşam olur zaten :) Bu gibi şeyler hemde oyalar.
Peki evde neler yapabilim?Çalısmanıza daha varmış o sure içinde vakit geçirmek için halk eğitimlerin kursları falan oluyor oralara gidebilirsiniz .
Kitap film yemek Bakım Yap vs vsPeki evde neler yapabilim?
sana şimdi bir liste yaparım varya evde yapabileceklerin konusunda vakit asıl su gibi akıp gecer işyereinde vakit gecmioKızlar şuan çalışmıyorum
Eşim sabah gidiyor akşam geliyor yani evde yalnız kalıyorum
Vaktim şöyle geçiyor; izlediğim yabancı diziler var onlara bakıyorum
Kitap okuyorum okudugum bi romanım var
Arada alanımla ilgili test çözüyorum
Tvye bakarım buraya takılıyorum
Ev işlerini hiç söylemiyorum yemek çamaşır vs günlük rutin şeyleri yapıyorum
Ama vakit geçmiyor gibi geliyor
Arkadaşlarım var kimisi uzak oturuyor bana, arada buluşuyoruz ya da bana geliyor , kimisiyle yakın oturuyoruz ama yedi yirmidört birlikte değiliz tabi
Arada aileme gidip geliyorum yakınız
Ama apartmanda komsularım yaş olarak hep büyükler
Başka ne yapabilirim nasıl vakit geçirebilirim evde kızlar siz de benim gibi tek olanlar var mı evde neler yapıyosunuz?
Zaten çocuk olsa oturacak vakit olmayacak sanırımVen çalışıyorum ama boş günümde var. Evdeyken çok sıkılıyorum bende. Eşim hep işte. Bende fikirlerinizi görmek istedim. Çocuk olmayınca böyle oluyor galiba. Yemek yapmam lazım :S
O tarz şeyler ilgimi çekmiyoAhh evde olsam dikiş dikerdim bol bol kalıp çıkarır ve dikerdimmmm......,
Sizde bi hobi edinip onu yapabilirsiniz mesela vaktim bol olsa ahşap oyuncaklar yapmayı öğrenirdim.
Örgüde örebilirsiniz... ya da çizim yapmayı ya da şu boyama kitaplarını deneyebilirsiniz. Yeteneğinize bağlı biraz da neye ilginiz var bunları düşünün
Bu soğukta yürümeye çıksam inan hasta olurum kar soğugu resmendeğişik tarifler deneyin.
yürüyüş (soğuk demeyin ona göre giyinirsiniz hem içiniz açıılır hem spor)
alışveriş
Kurs fikri güzel de eşim ne der bilmiyorum:/ bana uygun bir kurs var mı onu da bilmiyorumBen de şuan çalışmıyorum.Eşim asker bazen evde oluyor veya olmuyor sanırım sizden daha çok yalnız kalıyorumdur.Ama 1 sene boyunca alanımla ilgili sınavım vardı kaybettim tekrar çalıştım kaybettim tekrar çalıştım derken sonunda inat ettim bitirdim sınavı.Bu arada hem ev işleri hem yürüyüş evde pilates,ibadete başlama,kişisel gelişim kitapları,alışveriş,çok nadir arkadaşlarla görüşme derken zamanım geçti.Üstüne bir de çocuk tedavisi için uğraşıorduk.Rutin kontroller yani bunlar.Şimdi işe başlamak için sürem varken bunlar için uğraşıcam inşallah.Ailem de çok uzakta akraba falan da yok haliyle görev için gelince buralara.Yani kendinizin hoşuna ne gidiyorsa ona göre hobi edinebilirsiniz.Ben eşim evde olmadığı Zaman'lar yada erken geldiği Zaman'lar oldugu için bir kursa gidemedim açıkçası.Şansınız varsa ilgi alanlarınıza göre birşeylere yoğunlaşabilirsiniz.Çocuğu olan işi olan insanın Degil vaktini güzel değerlendiren insanın boş vakti hiç olmaz bana göre:)
Hepsini yapıyorumKitap film yemek Bakım Yap vs vs
Yabancı dil bana da iyi fikir geldi canım en kısa zamanda ingilizce alıstırma kitabı filan alcam ingilizce calıscaminternetten bir yoga uzmanını takip ediyorum, günde yarım saat bir saat arası yoga yapıyorum.
günde yarım saat yabancı dil çalışıyorum, telefonumdaki uygulama üzerinden.
hava kötü de olsa muhakkak dışarı çıkıyorum. spor salonuna üyeyim zaten, haftanın 3 günü gitmeye çalışıyorum.
çocuklar izin vermiyor ama sosyal sosyal medya üzerinden bana yakın etkinlikleri kovalıyorum, ola ki bana uygun bir şey olursa haftasonuna plan yapıyorum.
Çalışanlar çalışmayan kadınlara özeniyo çalışmayanlar da çalışanlarabir de iş yerinde geçmeyen zaman var ki akıllara zarar
Yani arkadaslarım var da canım onlar da herzaman uymuyoruz kiSizin en azindan arada sirada bulusacaginiz insanlar var.benim bu sehirde tek bi tanidigim yok kucuk bi ilce.en buyuk etkinligim markete gitmek siz dusunun artik ne kadar sıkilacagimi.hele geceler hic bitmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?