Evde geçmeyen vakit :/

Değişik yemekler deneyebilirsin. Bi mantı yapsan akşam olur zaten :) Bu gibi şeyler hemde oyalar.
Mantı mı :) :) mantıyı yapsam cidden tüm günüm gider canım
Cok ugrastırıcı yemekleri yapmayı sevmiyorum canım hani öyle iki üç saat ugrasayım ya da mutfakta olayım bana göre değil bunlar :)
Değişik yemekler evet yapıyorum canım internetten tatlı yemek vs deniyorum değişik tatlara açıgım :) bide buzluga atmak için bişeyler yapıyorum arada

Ven çalışıyorum ama boş günümde var. Evdeyken çok sıkılıyorum bende. Eşim hep işte. Bende fikirlerinizi görmek istedim. Çocuk olmayınca böyle oluyor galiba. Yemek yapmam lazım :S

Ahh evde olsam dikiş dikerdim bol bol kalıp çıkarır ve dikerdimmmm...... ,
Sizde bi hobi edinip onu yapabilirsiniz mesela vaktim bol olsa ahşap oyuncaklar yapmayı öğrenirdim.
Örgüde örebilirsiniz... ya da çizim yapmayı ya da şu boyama kitaplarını deneyebilirsiniz. Yeteneğinize bağlı biraz da neye ilginiz var bunları düşünün

değişik tarifler deneyin.

yürüyüş (soğuk demeyin ona göre giyinirsiniz hem içiniz açıılır hem spor)

alışveriş

Ben de şuan çalışmıyorum.Eşim asker bazen evde oluyor veya olmuyor sanırım sizden daha çok yalnız kalıyorumdur.Ama 1 sene boyunca alanımla ilgili sınavım vardı kaybettim tekrar çalıştım kaybettim tekrar çalıştım derken sonunda inat ettim bitirdim sınavı.Bu arada hem ev işleri hem yürüyüş evde pilates,ibadete başlama,kişisel gelişim kitapları,alışveriş,çok nadir arkadaşlarla görüşme derken zamanım geçti.Üstüne bir de çocuk tedavisi için uğraşıorduk.Rutin kontroller yani bunlar.Şimdi işe başlamak için sürem varken bunlar için uğraşıcam inşallah.Ailem de çok uzakta akraba falan da yok haliyle görev için gelince buralara.Yani kendinizin hoşuna ne gidiyorsa ona göre hobi edinebilirsiniz.Ben eşim evde olmadığı Zaman'lar yada erken geldiği Zaman'lar oldugu için bir kursa gidemedim açıkçası.Şansınız varsa ilgi alanlarınıza göre birşeylere yoğunlaşabilirsiniz.Çocuğu olan işi olan insanın Degil vaktini güzel değerlendiren insanın boş vakti hiç olmaz bana göre:)

internetten bir yoga uzmanını takip ediyorum, günde yarım saat bir saat arası yoga yapıyorum.

günde yarım saat yabancı dil çalışıyorum, telefonumdaki uygulama üzerinden.

hava kötü de olsa muhakkak dışarı çıkıyorum. spor salonuna üyeyim zaten, haftanın 3 günü gitmeye çalışıyorum.

çocuklar izin vermiyor ama sosyal sosyal medya üzerinden bana yakın etkinlikleri kovalıyorum, ola ki bana uygun bir şey olursa haftasonuna plan yapıyorum.

Sizin en azindan arada sirada bulusacaginiz insanlar var.benim bu sehirde tek bi tanidigim yok kucuk bi ilce.en buyuk etkinligim markete gitmek siz dusunun artik ne kadar sıkilacagimi.hele geceler hic bitmiyo

sana şimdi bir liste yaparım varya evde yapabileceklerin konusunda vakit asıl su gibi akıp gecer işyereinde vakit gecmio

Spor salonuna gidiyorum 1-2,5 saat arasi ama butun gazimi aliyor. Bazen cikinca disarda birseyler atistiyorum veya eve ugramadan soyle bir deniz kenari yapiyorum. Evde Tv seyrediyorum, buralarda geziyorum, yemek hazirliyorum, kedimle oynuyorum. Hic canim sıkılmiyor. Gezmeleri, arkadas bulusmalarini esimle birlikte yapiyoruz.

O tarz şeyler ilgimi çekmiyo boyama kitabını da denedim mesela ondan da sıkıldım belki bi ingiliZce kitabı alırım ingilizcemi geliştirmek için

Kurs fikri güzel de eşim ne der bilmiyorum:/ bana uygun bir kurs var mı onu da bilmiyorum
Belki İngilizce kitabı alırım İngilizceyi geliştirmek için..
Sen neler yapıyosun başka?

Yabancı dil bana da iyi fikir geldi canım en kısa zamanda ingilizce alıstırma kitabı filan alcam ingilizce calıscam
Çocukların olmasına rağmen bravo cidden tebrik ediyorum bukadar etkinlik yapabilen anne

Sizin en azindan arada sirada bulusacaginiz insanlar var.benim bu sehirde tek bi tanidigim yok kucuk bi ilce.en buyuk etkinligim markete gitmek siz dusunun artik ne kadar sıkilacagimi.hele geceler hic bitmiyo
Yani arkadaslarım var da canım onlar da herzaman uymuyoruz ki
Mesela biri evli ailesine gidip geliyo vs işleri oluyo cokfazla görüşmüyoruz
Diğeri bekar ama çalışıyo
Aman zaten ben yedi yirmidört dipdibe olmak istemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…