• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde geçmeyen vakit :/

Kızlar şuan çalışmıyorum
Eşim sabah gidiyor akşam geliyor yani evde yalnız kalıyorum
Vaktim şöyle geçiyor; izlediğim yabancı diziler var onlara bakıyorum
Kitap okuyorum okudugum bi romanım var
Arada alanımla ilgili test çözüyorum
Tvye bakarım buraya takılıyorum
Ev işlerini hiç söylemiyorum yemek çamaşır vs günlük rutin şeyleri yapıyorum
Ama vakit geçmiyor gibi geliyor :KK43:

Arkadaşlarım var kimisi uzak oturuyor bana, arada buluşuyoruz ya da bana geliyor , kimisiyle yakın oturuyoruz ama yedi yirmidört birlikte değiliz tabi
Arada aileme gidip geliyorum yakınız
Ama apartmanda komsularım yaş olarak hep büyükler :KK43:
Başka ne yapabilirim nasıl vakit geçirebilirim evde kızlar siz de benim gibi tek olanlar var mı evde neler yapıyosunuz?
ilgi alanlarına göre kursa gidebilirsin

İki çocukla ah ah böyle şeyler nasılda uzak bana.bazen diyorum ki bi gün bende boş vakitte ne yapsam diye düşünürmüyüm.tüm günüm koşturmakta geçiyor.bazen tuvalete zor giriyorum .bide bu hengamede ders çalışmaya çalışıyorum.yani kıymetini bilin.

Üniversitedeyken depresyona girmiştim, asla evimden çıkmak istemiyordum.
Bu dönemde laptopuma Sims 2 oyununu yükledim
Resmen oyun ile sosyalleştim, karakterlerim güzel işlere girdi, kendini geliştirdi,terfi aldı,çocuklarım torunlarım oldu falan :p
Resmen bağımlısı olmuştum oyunun. Zamanım cidden çook keyifli geçiyordu evde :)
Sonra bir anda hayat bana daha güzel gelmeye başladı, sildim bilgisayardan sokağa çıktım...

Evde sıkılmamak için internetten birşey öğrenebilirsiniz. Mesela foto makinanın varsa öyle güzel videolar var ki...kurs kadar etkili
Ya da kara kalem videoları...
Makyaj videoları...
Mum yapımı.
Hatta tamamen yabancı bir dile bile internet videolarından öğrenebilirsiniz. Ben 3. Bir dil için kursa gidiyorum ama derslerden çok YouTube videolarinin yararını görüyorum. Cidden insan isterse YouTube'dan öğrenemeyecegi şey yok :)
Dil konusu iyi fikir canım ;)
İngilizcemi geliştirmeye karar verdim bakalım

Malesef 3 yildir sizin bu yasadiklarinizi yasiyorum hata ailem uzak kimseyi tanimiyorum sabah uyanmak istemiyorum o derece yanlizlik cok zor mumkunse bebek için bi probleminiz yoksa deneyin derim
İnşallah canım bebek için aşılamayı bekliyorum bakalım ondan sonra pek vaktim kalacagını sanmam ;)
Peki sen neler yapıyosun evde

Bir kac aydır bende evdeyim. Sabah 7 gibi uyanmama rağmen gün nasıl geçiyor anlamıyorum.Bence siz yaptıklarınızı da konsantre olarak yapmıyorsunuz ve vakit geçmiyor gibi geliyor.Bir kitabı elime alsam en sz 2saat okuyorum.E ille market,pazar vs. çıkıyor. Git gel yerleştir 1 saat geçti.Biraz film izle, yemek yap akşam oluyor zaten. Yeni yeni kpss'ye çalışmaya başladım, 6'da uyandığım oluyor bazen.Her ay okumak istediğiniz 5 kitabı, 5filmi seçin onları tamamlamaya çalışın.Herkes el işine yatkın olmuyor mesela bende öyleyim, hiç bulaşmıyorum bile.Ama yatkınsanız bişeyler üretebilirsiniz. Konsantre olduğunuz zaman 2 iş bile yapsanız gün geçiyor.
valla kitap ta okuyorum dizimi de izliyorum ev işleri de yapıyorum
Benim sorunum hep aynı şeyler yani farklı seyler bulmam lazım

Buaralar gündüzler kısaldı gün çabuk bitiyo ama benim derdim hergünüm aynı yani evde farklı seyler yapmak varken hep aynı seyleri yapıyorum sanki :)
Siz neler yapıyosunuz evde?
Evde yapılacak ne varsa yapıyormuşsun zaten. Çık dışarı gez hava soğuk diyorsan avm lere git hazır çocukta yokken. Bebekten sonra her yere gidemiyorsun malum.:KK66:

İnşallah canım bebek için aşılamayı bekliyorum bakalım ondan sonra pek vaktim kalacagını sanmam :KK66:
Peki sen neler yapıyosun evde
Valla ne yapayim canim sabah kalkip kahvalti yapiyorum sonra mal mal tv izliyorum saat 16 00 olunca kalkip esime yemek yaparim o gelene kadar

Back
X