- 7 Haziran 2017
- 2.828
- 3.147
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Owww sizin liste baya bi kabarıkÇalışıyorum. Ikincı üniversite okuyorum, sınavlara hazırlanıyorum. Evde sepet örüyorum, kokulu taş yapıyorum, etamin işliyorum, kızıma yastık falan yapıyorum. Komşulara gidiyorum kahveye. Kitap okuyorum, internetten dizi takip ediyorum.
Boş vaktiniz varsa hobi edinin. Çok eğlenceli.
Aşağıya yazdım bunun cevabını daha yenisosyalbilimci ablacım önümüz kis. Örgü örebilirsin mesela, hem bilmiyorum çocuğun var mı onlara biseyler yapabilirsin zaten bir başladın mı gerisi geliyor
![]()
Keşke azıcık bekleseymişim cevap verecekmişsin zatenAşağıya yazdım bunun cevabını daha yeni![]()
halk eğitim kursuysa uygun olur yada bedava olur.ilgi alanin olduğuna değil bende halk eğitim tıbbi sekreterlik kursuna. Gittim kurstu ama ona göre kurs.gitmis olmak icin gitmis oldum bir kenarda belgesi durur.Bana uygun kurs yok ki canım
İngilizce var cok basit el işi vs ilgi alanım değil muhasebe de öyle
Benim gibi tezcanlısınKeşke azıcık bekleseymişim cevap verecekmişsin zaten![]()
Çalıştıgım dönemlerde ben de evde oturmak istiyordumKeske calismamak gibi bir luksum olsa :))
Yapacak o kadar cok seyim var ki...
Merakli oldugum konular... gelistirmek icin zaman kollastirdigim hobiler... gitmek istedigim kurslar... kurmak istedigim atolye, denemek istedigim tarifler, okunacak kitap listesi gidilecek yerler listesi :))
Okumak istedigim yeni bir bolum vaf
Suan calisiyorum
Okuyorum orgun egitim
1 yasinda oglum var
Spora duzenli gidiyorum
Yelken egitimi aliyorum
Bahcem var cicek ve sebze meyvelerimle ilgileniyorum.
Siz ne seversiniz bilsem video onerirdim ona gore. Ben bi cok seyi videolardan ogrendim. Hatta meslegimi bile videolardan edindim desem yalan olmaz
Mesela ne kurslarına katıldınız acıklarmısınız?Bende birkaç yıldır hobi kurslarına gidiyorum
Bölümleri rastgele seçmeme , hiç ilgimin olmadığını düşünmeme rağmen gizli bir yeteneğim olduğunu anladım ve inanılmaz keyif aldım
Çok güzel işler yaptım yapıyorum
Kurs ortamları da güzel oluyor
Yeni arkadaşlar ediniliyor
Bunun dışında evde boş kaldığımda çekmece dolap düzenlerim
Her seferinde verilecek atılacak düzenlenecek bişey bulurum
Yürüyüşe çıkarım
Değişik tarifler denerim
Saç bakımı cilt bakımı epilasyon yaparım
Dikilecek sökülecek tamir edilecek şeylerle uğraşırım
İzinli gününde izlersin artıkValllah bende senin yerinde olmak isterdim;
Tüm yabancı diziler;
filimler biterdi;
Hayatımda en zevkli şeyde yanlız film izlemek
Yani doğru haklısın hem farklı alanlara yönelmek kendini geliştirmek için daha iyi ama eşim sıcak bakmadı o konuyahalk eğitim kursuysa uygun olur yada bedava olur.ilgi alanin olduğuna değil bende halk eğitim tıbbi sekreterlik kursuna. Gittim kurstu ama ona göre kurs.gitmis olmak icin gitmis oldum bir kenarda belgesi durur.
İşte bebeğim olsa en azından totom yer görmezdiSenin bekte yok. Benim bebek var yinede sıkılıyorum. Zor bela aksam ediyorum birde kis ayindayiz iyice kafayi yiyecem![]()
Evden bişeyler yapıp satmayı ben de isterim canım aslında seninki güzel fikir başka neler yapılabilir?Merakla yorumlari bekliyorum..bendeevdeyim çalışmıyorum..gelin çiçeği yapip satma istegi var buaralar..tutarmi tutmazmi bilemiyorum![]()
Bebeğim olsa totom yer görmezdi diyorum zatenbebek yapın :) hiç boş vakit kalmaz kesin..