• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde geçmeyen vakit :/

Çalışıyorum. Ikincı üniversite okuyorum, sınavlara hazırlanıyorum. Evde sepet örüyorum, kokulu taş yapıyorum, etamin işliyorum, kızıma yastık falan yapıyorum. Komşulara gidiyorum kahveye. Kitap okuyorum, internetten dizi takip ediyorum.
Boş vaktiniz varsa hobi edinin. Çok eğlenceli.
Owww sizin liste baya bi kabarık ;)
Maşallah baya ugrasınız var
El işi örgü tarzı şeyler ilgimi çekmiyor ki ah çekse ben de bişeyler örerdim misal annem de ev botuyla boyunluk örüyor hazırlardan farkı yok ondan ögrenirdim ahh ilgimi çekse :(
Ben de elimden geldğince dizi kitap vs işte

Keske calismamak gibi bir luksum olsa :))

Yapacak o kadar cok seyim var ki...

Merakli oldugum konular... gelistirmek icin zaman kollastirdigim hobiler... gitmek istedigim kurslar... kurmak istedigim atolye, denemek istedigim tarifler, okunacak kitap listesi gidilecek yerler listesi :))

Okumak istedigim yeni bir bolum vaf

Suan calisiyorum
Okuyorum orgun egitim
1 yasinda oglum var
Spora duzenli gidiyorum
Yelken egitimi aliyorum
Bahcem var cicek ve sebze meyvelerimle ilgileniyorum.

Siz ne seversiniz bilsem video onerirdim ona gore. Ben bi cok seyi videolardan ogrendim. Hatta meslegimi bile videolardan edindim desem yalan olmaz

Bende birkaç yıldır hobi kurslarına gidiyorum
Bölümleri rastgele seçmeme , hiç ilgimin olmadığını düşünmeme rağmen gizli bir yeteneğim olduğunu anladım ve inanılmaz keyif aldım
Çok güzel işler yaptım yapıyorum
Kurs ortamları da güzel oluyor
Yeni arkadaşlar ediniliyor
Bunun dışında evde boş kaldığımda çekmece dolap düzenlerim
Her seferinde verilecek atılacak düzenlenecek bişey bulurum
Yürüyüşe çıkarım
Değişik tarifler denerim
Saç bakımı cilt bakımı epilasyon yaparım
Dikilecek sökülecek tamir edilecek şeylerle uğraşırım

Valllah bende senin yerinde olmak isterdim;:KK49:
Tüm yabancı diziler;
filimler biterdi;
Hayatımda en zevkli şeyde yanlız film izlemek

Bana uygun kurs yok ki canım
İngilizce var cok basit el işi vs ilgi alanım değil muhasebe de öyle
halk eğitim kursuysa uygun olur yada bedava olur.ilgi alanin olduğuna değil bende halk eğitim tıbbi sekreterlik kursuna. Gittim kurstu ama ona göre kurs.gitmis olmak icin gitmis oldum bir kenarda belgesi durur.

Merakla yorumlari bekliyorum..bendeevdeyim çalışmıyorum..gelin çiçeği yapip satma istegi var buaralar..tutarmi tutmazmi bilemiyorum :(

Imrendim sana konu sahibi kiskandimda :) vaktim olsada az vucudumu sikilastirsam spor yapsam disarda manyak gibi yuruyus yapsam hoplayip ziplasam :) dahada vaktim olsam dikis dikmeyi ogrenirim :)

Keske calismamak gibi bir luksum olsa :))

Yapacak o kadar cok seyim var ki...

Merakli oldugum konular... gelistirmek icin zaman kollastirdigim hobiler... gitmek istedigim kurslar... kurmak istedigim atolye, denemek istedigim tarifler, okunacak kitap listesi gidilecek yerler listesi :))

Okumak istedigim yeni bir bolum vaf

Suan calisiyorum
Okuyorum orgun egitim
1 yasinda oglum var
Spora duzenli gidiyorum
Yelken egitimi aliyorum
Bahcem var cicek ve sebze meyvelerimle ilgileniyorum.

Siz ne seversiniz bilsem video onerirdim ona gore. Ben bi cok seyi videolardan ogrendim. Hatta meslegimi bile videolardan edindim desem yalan olmaz
Çalıştıgım dönemlerde ben de evde oturmak istiyordum;)
Eşim kurs ya da açıköğretim konusuna sıcak bakmadı kpss çalış diyo onu da ben evde calısamıyorum kurs ortamı olması gerek zaten yüksek almam şart
Örgün eğitimde devam zorunlulugunuz yok mu nasıl yetişebiliyosunuz?

Benim ilgi alanlarım kitaplar, değişik yemek tatlı tarif denemeleri, makyaj evde bile bazen canım sıkılınca makyaj yaparım yeni şeyler denerim ;) örgü tarzı şeyler ilgimi çekmiyo aama kazak filan mı örsem baya vaktimi alır

Bende birkaç yıldır hobi kurslarına gidiyorum
Bölümleri rastgele seçmeme , hiç ilgimin olmadığını düşünmeme rağmen gizli bir yeteneğim olduğunu anladım ve inanılmaz keyif aldım
Çok güzel işler yaptım yapıyorum
Kurs ortamları da güzel oluyor
Yeni arkadaşlar ediniliyor
Bunun dışında evde boş kaldığımda çekmece dolap düzenlerim
Her seferinde verilecek atılacak düzenlenecek bişey bulurum
Yürüyüşe çıkarım
Değişik tarifler denerim
Saç bakımı cilt bakımı epilasyon yaparım
Dikilecek sökülecek tamir edilecek şeylerle uğraşırım
Mesela ne kurslarına katıldınız acıklarmısınız?
Saç cilt bakımı makyaj denemeleri ben de yapıyorum evde ;)
Düzeltilecek dolap çekmekece vs onları da yaparım zaten ev işlerini bigünde yapıp bitirmem iki üç güne yayarım ki zaman geçsin ;) mutfakta değişik tariflere bakarım

Senin bekte yok. Benim bebek var yinede sıkılıyorum. Zor bela aksam ediyorum birde kis ayindayiz iyice kafayi yiyecem :D

halk eğitim kursuysa uygun olur yada bedava olur.ilgi alanin olduğuna değil bende halk eğitim tıbbi sekreterlik kursuna. Gittim kurstu ama ona göre kurs.gitmis olmak icin gitmis oldum bir kenarda belgesi durur.
Yani doğru haklısın hem farklı alanlara yönelmek kendini geliştirmek için daha iyi ama eşim sıcak bakmadı o konuya
Yani benim evde bişeyler yapmamlazım

Back
X