Evde geçmeyen vakit :/

Göbek için en etkilisi tabiki mekik ama sana olur mu bilmem :)yeni doğum yapmıssın dikişlerin filan bişey olmasın sonra
6 hafta sonrasinda spora baslayabiliyosuncnm.. normal dogum yaptim sukurki.. mekik cekmeyide becerememde sevmemde ama deniycem saol tatlim :)

Buaralar gündüzler kısaldı gün çabuk bitiyo ama benim derdim hergünüm aynı yani evde farklı seyler yapmak varken hep aynı seyleri yapıyorum sanki :)
Siz neler yapıyosunuz evde?
Ben hamileliğimden dolayı çok aktif değilim. Son zamanlarım ama ingilizce kursum var mesela çalışırken vakit ayıramadığım eş dostla görüşüyorum. Bebeğime büyük bir hevesle örgü örüyorum. (Buaralar en güzel hobim bu oldu.) Kısa yürüyüşlere çıkıyorum. Kitap okuyorum. Günlük işler genelde ama sanırım siz sürekli aynı şeyleri yapmaktan sıkılmışsınız yeni uğraşlar arıyorsunuz

Valla hamiş olsam ben de bebeğime bol bol örgü örerdim sanırım ilgi alanım olmasa da
İngilizceyi kurs değil de ben de kitaplar almayı düşünüyorum alıştırma yapcam bakalım
Kitap ben de okuyorum ve evet değişik şeyler arıyorum

Hobilere vakit ayir hangisi hosuna giderse oradan devam et

Orgude zaman nasıl geçiyor anlamiyorsun o sırayı da yapayim bunu da yapayim derken bakiyorsunuz aksam olmuş

Dizi izlerken bile oruluyor

Sabah erken mi kalkıyorsunuz? Ben de evdeyim hatta ne ailem yakınımda ne arkadşım var buu şehirde ama bana zaman yetmiyor, sanıyorum geç kalktığım için. Uyanır uyanmaz haberleri olurum face inst. Burası derken öğlen oluyor zaten. Kahvaltı yaparım saat oldu 1 eğer o gün kişisel bakımım varsa saç tırnak kaş alma vs ev işi asla yetişmez. Ev işi yaparsam kendime bakamam o gün spora gidemem mesela. Bi de bir iki hobim var 3. Dili öğreniyorum bir müzik aletinde orta seviyeye geldim. Ama hepsi aynı güne mümkün değil sığmıyor. Benim eşim 5 te geliyor ya o yüzden ya da geç kalkıyorum diye sıkılmaya vaktim kalmıyor. Ama insanlar hala aaa çalışmıyorsun e sıkılmıyor musun diyor:)

büyük şehirler de kurs imkanı çok fazla.
belediyelerin yüzme valeybol gb bir çok akvitive yapılacak kursları var
meslek edindirme kursları yabancı dil egitimi gibi secenekleri bol kursları var.
siz bir inceleyen haftanın belirli günleri için bir secenekle sıkıntınızdan kurtulursunuz
hemde bir kaç arkadaşınız daha olur.

Evet erken kalkıyorum 7-8gibi ayaktayım yıllardır alışkanlık olmus bu bende :)
Sizin hobiler de güzelmiş dil müzik
Ben de ingilizcemi geliştireyim diyorum bakalım..
Valla siz geç kalktıgınız için hemen akşam oluyodur size

Kurs yeri biraz bana ters yerde oyüzden eşim pek sıcak bakmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…