• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde gebelik testinde çığır

Kizlaaaarrrr abartmayin bence. ;) Kız kanla daha iyi olsaydı herkes kanla yaprdi şimdiye kadr o idrardaki bhgc ye uyarlanmış bir test o çıkan arkadasta idrar la yapsada cikacakmis demk ki.

Kuzum sn iyice kafayı yedin bnce senin sayrnde eczacin zengin olacak:KK53:
Nisaberatim Nisaberatim

Kanla karistiriyorlarmis
Saçma degilmi kuzum bnce idrar testi adı üstünde ona gore uyarlanmıştır ki smdi ilk idrarla aynı senin gbi en ufak değerlerde bile gözüküyor. Bnce kendinizi yormayn bu kadr takıntı iyi değil kızlar. O değilde bnden delileride varmıs gene neyse bn karbonata cisimi yapıyordum :confused::KK70:

Kızlar bende yapcam ama ısteyım butun gun çişimi yapmadım eve gıdınce yaparım dıye ama sımdı dusundum de gun ıcınde cok sıvı tukettım bır kac bardak cay ıctım su ıctım sındı yapmasam da sabah mı yapsam sonucta gece sıvu alınımı olmuyor bır yandan da duramıyorum yapayım yapayım dıye heyecanlanıyrum adetım 8 gun gecıktı pazar gınu nrmal test yaptım negatıftı

Kızlar ben de yaptım.eşime bahsettim ben delerim parmağını dedi.ben kendim yapamam yoksa hayatta
PeriLous PeriLous sonunda başardım yapmayı bir şekilde.simdi sonucu bekliyorum.cok yavaş ilerliyor .Hemen resim atcam

Kizlaaaarrrr abartmayin bence. :KK66: Kız kanla daha iyi olsaydı herkes kanla yaprdi şimdiye kadr o idrardaki bhgc ye uyarlanmış bir test o çıkan arkadasta idrar la yapsada cikacakmis demk ki.

Kuzum sn iyice kafayı yedin bnce senin sayrnde eczacin zengin olacak:KK53:
Nisaberatim Nisaberatim
O degilde şırınga isteynce adamın surat ifadesini gormelydn ne geldıyse aklına artk :))
Bnm kafa puffff
Aslında gogslermden anladmda bn olmadığını yınede hakım olamyrm kendı başımı yıyrm bıde parmagım cok acıdı :((

Kızlar ben de yaptım.eşime bahsettim ben delerim parmağını dedi.ben kendim yapamam yoksa hayatta
PeriLous PeriLous sonunda başardım yapmayı bir şekilde.simdi sonucu bekliyorum.cok yavaş ilerliyor .Hemen resim atcam
Aaaa resım at negatıfte olsa pozıtıfte olsa at karsılastrma yapcam

Saçma degilmi kuzum bnce idrar testi adı üstünde ona gore uyarlanmıştır ki smdi ilk idrarla aynı senin gbi en ufak değerlerde bile gözüküyor. Bnce kendinizi yormayn bu kadr takıntı iyi değil kızlar. O değilde bnden delileride varmıs gene neyse bn karbonata cisimi yapıyordum :confused::KK70:
Ben sonumu hiç iyi gormuyrm Ya artık bn tımarhaneye gtmeden gelse su bebek de rotayı kadın doğuma cevrsem yoksa rotam tımarhane

Ben hem kanla idrarla karıştırıp yapınca silik cıktı hem idrar yaptım onda da silik cıktı yarın regl günü bakalım kan verdm yarın cıkacak nasip

Dosya büyüklüğü nedeniyle yuklenemedi diyor yaa kızlar.

IMG_20170307_172735~2.webp

O degilde şırınga isteynce adamın surat ifadesini gormelydn ne geldıyse aklına artk :))
Bnm kafa puffff
Aslında gogslermden anladmda bn olmadığını yınede hakım olamyrm kendı başımı yıyrm bıde parmagım cok acıdı :KK43:(
Sakın bir daha yapma bu kadr merk ediyorsan git hemen br kan testi yaptr sonucu gör rahatla . Ama çok acele ediyorsun bnce canm daha erken senin adet 4 gün var daha yenice oluşuyor o bebis orda yani. Hayirlisi olsun hakkında gerçekten çok istiyorum olsun dua ediyorum sürekli ama önemli olan hayırlısı Allah ım yardımcın olsun kendine hakim ol. :)

Sakın bir daha yapma bu kadr merk ediyorsan git hemen br kan testi yaptr sonucu gör rahatla . Ama çok acele ediyorsun bnce canm daha erken senin adet 4 gün var daha yenice oluşuyor o bebis orda yani. Hayirlisi olsun hakkında gerçekten çok istiyorum olsun dua ediyorum sürekli ama önemli olan hayırlısı Allah ım yardımcın olsun kendine hakim ol. :)
Son bı testım vardı strıp olandan yaptm bıle yarında kan vercm

Back
X