- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Bu niye kırmızı kiB Biravucmutluluk @YaKaMoZz-zokeanoss00
Denedım bnde sana bahsetmştm ya kan testını evde yapsak dye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu niye kırmızı kiB Biravucmutluluk @YaKaMoZz-zokeanoss00
Denedım bnde sana bahsetmştm ya kan testını evde yapsak dye
Kanla karistiriyorlarmisBu niye kırmızı ki
Saçma degilmi kuzum bnce idrar testi adı üstünde ona gore uyarlanmıştır ki smdi ilk idrarla aynı senin gbi en ufak değerlerde bile gözüküyor. Bnce kendinizi yormayn bu kadr takıntı iyi değil kızlar. O değilde bnden delileride varmıs gene neyse bn karbonata cisimi yapıyordumKanla karistiriyorlarmis
O degilde şırınga isteynce adamın surat ifadesini gormelydn ne geldıyse aklına artk :))Kizlaaaarrrr abartmayin bence.Kız kanla daha iyi olsaydı herkes kanla yaprdi şimdiye kadr o idrardaki bhgc ye uyarlanmış bir test o çıkan arkadasta idrar la yapsada cikacakmis demk ki.
Kuzum sn iyice kafayı yedin bnce senin sayrnde eczacin zengin olacak
Nisaberatim
Aaaa resım at negatıfte olsa pozıtıfte olsa at karsılastrma yapcamKızlar ben de yaptım.eşime bahsettim ben delerim parmağını dedi.ben kendim yapamam yoksa hayatta
PeriLous sonunda başardım yapmayı bir şekilde.simdi sonucu bekliyorum.cok yavaş ilerliyor .Hemen resim atcam
Ben sonumu hiç iyi gormuyrm Ya artık bn tımarhaneye gtmeden gelse su bebek de rotayı kadın doğuma cevrsem yoksa rotam tımarhaneSaçma degilmi kuzum bnce idrar testi adı üstünde ona gore uyarlanmıştır ki smdi ilk idrarla aynı senin gbi en ufak değerlerde bile gözüküyor. Bnce kendinizi yormayn bu kadr takıntı iyi değil kızlar. O değilde bnden delileride varmıs gene neyse bn karbonata cisimi yapıyordum![]()
Oyle kuzum valla aşırı bunaldım ve son karar sabah gıdıp kan vercem yum. 12. Gunu varsa var yoksa yoktr bizim ebe varsa cıkar dıyor su ıkılemden kurtulurum yok cıkarsada adetı bklerımBu yolda herşey mübah tatlım![]()
Ekran fotografı olarak cek onu at cqnm hanı telefona kayıt için ekran fotosu varyaDosya büyüklüğü nedeniyle yuklenemedi diyor yaa kızlar.
Sakın bir daha yapma bu kadr merk ediyorsan git hemen br kan testi yaptr sonucu gör rahatla . Ama çok acele ediyorsun bnce canm daha erken senin adet 4 gün var daha yenice oluşuyor o bebis orda yani. Hayirlisi olsun hakkında gerçekten çok istiyorum olsun dua ediyorum sürekli ama önemli olan hayırlısı Allah ım yardımcın olsun kendine hakim ol. :)O degilde şırınga isteynce adamın surat ifadesini gormelydn ne geldıyse aklına artk :))
Bnm kafa puffff
Aslında gogslermden anladmda bn olmadığını yınede hakım olamyrm kendı başımı yıyrm bıde parmagım cok acıdı(
Eee var işte hadı hayrlı olsun bn kanı cokmu koydmkı bnmkı kıpkırmızıydı
Bencede sen doğru doktoruna esinide tut gotur zorla kendiyle ugrascan yazık kuzum ya gerçekten çok yıpranıyorsn.Ben sonumu hiç iyi gormuyrm Ya artık bn tımarhaneye gtmeden gelse su bebek de rotayı kadın doğuma cevrsem yoksa rotam tımarhane
Son bı testım vardı strıp olandan yaptm bıle yarında kan vercmSakın bir daha yapma bu kadr merk ediyorsan git hemen br kan testi yaptr sonucu gör rahatla . Ama çok acele ediyorsun bnce canm daha erken senin adet 4 gün var daha yenice oluşuyor o bebis orda yani. Hayirlisi olsun hakkında gerçekten çok istiyorum olsun dua ediyorum sürekli ama önemli olan hayırlısı Allah ım yardımcın olsun kendine hakim ol. :)