merakla bekliyoruzKızlar kan verdim artık belli olur
Canim yarını bekleme kan aldirirken verilen barkodda islem no yazar devlet hastanesinin sitesine gir ordan laboratouar sonuçlarına gir direk görürsün bi saat icinde bi baksanaYok kuzum dahiliye doktoruna rica ettim gittiğim yer devlet hastanesi ya yarına sonuçlar çıkacak hemen atıcam resimi senide etiketlicem tabi hastalanmazsam hastaneden yeni geldi anca lavaboya girdim ama nasıl korktum ıslaklık olunca o gene akıntıymışama benim midem bulandı bugün ya çözemedim dygmtl
Canim yarını bekleme kan aldirirken verilen barkodda islem no yazar devlet hastanesinin sitesine gir ordan laboratouar sonuçlarına gir direk görürsün bi saat icinde bi baksana
Cikmistir bile canim bi saat oldu senin ay ben catladim senin yerine kiz:)Aa tamam kuzum elimde o barkod bakayım 1 saat sonra
Cikmistir bile canim bi saat oldu senin ay ben catladim senin yerine kiz:)
Bekliyorum kuzumDur bakayım cnm
Canim ara ara sayfayu yenile daha çıkmamış tc ve dogum tarihinle giris yaptin o sayfayi buldun dimi
Aynen canim hadi insallah vardir ya :) arada yenile sayfayiEvet kuzum tc hasta nosu ve güvenlik kodu ile hastanenin sitesinden sonuçlar bölümüne gittim çıkmamış
Aynen canim hadi insallah vardir ya :) arada yenile sayfayi
Kızlar kan verdim artık belli olur
Hadi bakalim.bekliyoriz.hayırlısı ile canim benim
Canim normalde bi satte cikar ama tabi girisini yaptılar mi laboratuvara o da onemliOff çıkmadı daha çatlıcam meraktan. Kadın yarın dedi bu akşam çıkarmı ya saat 3.30da verdim
Canim normalde bi satte cikar ama tabi girisini yaptılar mi laboratuvara o da onemli
Sayfaydan cik yeniden gir canim bi daha bak bakalim yada hastaneyi arasana biOf umarım yapmıştır cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?