Canim ne dusunsem bilemedim adetlerim duzenli yunurtlamam duzenli ama olmayinca olmuyoCanim benim üzülme lütfen olsun olacak sabret lutfen bak ben oglumda yumurtlamam bittiginde adetten once kalmisim o kadar gec dollenmeydiki iki hafta gibi surede gorebildi gunum gecince rahatca keseyi yumurtlama belli olmaz sen iki gunde bir degerlendirmeye devam et ama strese girmemeye calis olurmu
Canim insallah senin tutmustur da sana seviniriz en azindanCnm benim ya bende olursa zaten asla test yapmıcam. Kararlıyım bakalım benim içinde bugün belli olucak üzülme nolur
Geldi bile canimYaaa insallah gelmezzzz . İnsallah yerleşme kanamasdir
Insallah olmazsin canim benimde bugundu hic es geçmedi geldi hemen ya cok moralim bozulduBugun regl günüm daha yok gibi bakalim
Sende ben gibi diger aya kaldin canim az once cok agladim ya esime de kizdim farkinda olmadan cok moralim bozuktu ondan çıkardım resmenTest negatif adet gununde hamile degilim bu ay kızlar
Sende ben gibi diger aya kaldin canim az once cok agladim ya esime de kizdim farkinda olmadan cok moralim bozuktu ondan çıkardım resmen
Kızlar bildiğiniz gibi bugün kulak burun boğazda randevum vardı o ara kadın doğuma girip kan tahlili yapmalarını isticektik. Kadın doğum doktoru seminerde olunca malesef giremedim kbb kan tahlili ben isteyemem dedi saçma geldi sonuçta ilaç vereceksen gebeliğime bakman lazım değilmi. Her neyse acil tarafından giriş yaptım polikinlikler açık olduğu için yapmadılar doktor yok desemde fayda yok. Gittiğim yer devlet hastanesiydi. Bakalım belki buda bir işaret diyip özele gidip kan vermedim yarında geçsin eğer olmazsam perşembe günü kesin kan vericem özelde ama içim içimi yiyor lekelenmem yok hafif bir bulantı yaşıyorum suan kafamda deli sorularpinpirik90 dygmtl byzglm @busraangell
Canim insallah hayjrli haberlerle gel vardir bundada bir hayir gelismelerden haber et olurmu benimde bulantim.vardi biliyomusun umutlandirmak istemem ama sanki afedersun cikarmiaimda agzimin tadi midem bi garipti insallah seninde hayırlısı olsun
Tabi canım haber vericem şuan lekelenmede yok ya acabamı diyorum ister istemez bakalım zaten ayın 6sında yumurtladım 7 martta kadar pozitifti dünü atlattık bugünü atlatınca yarında beklicem perşembe kesin kan vericem hayırlısı olur umarım. Bebek yoksada inşallah bugün adet olurumda döngüm değişmez.
Insallah canim insallah sanki boyle var gibi heyecan sariyo nedendir bilemem umut vermek istemiyorum kesinlikle ama hissediyorum oyle hayirlisi olsjn insallah
Aynen cani. Bnde bu ay akisini bırakmayı düşünüyorum ama her ay adet döneminde akisina birakcam deyip adet bitince gun saymaya başlıyorum:)dygmtl SAna üzülme diycem ama daha dün akşam aynı şeyleri yaşamış biri olarak ne desem boş. Dün bende çok kötüydüm senin gibi sinirimden üzüntümden eşime sardım ama yapcak bişey yok böyle yaparak onları da üzüyoruz strese sokuyoruz aslında. Bu ay akışına bırakalım artık bakalım ne olacak. Herşeyin hayırlısı demekki nasip değilmiş bu ay bize. Umarım trkn0709 hamiştir de ona seviniriz :)
Tabi canım haber vericem şuan lekelenmede yok ya acabamı diyorum ister istemez bakalım zaten ayın 6sında yumurtladım 7 martta kadar pozitifti dünü atlattık bugünü atlatınca yarında beklicem perşembe kesin kan vericem hayırlısı olur umarım. Bebek yoksada inşallah bugün adet olurumda döngüm değişmez.
Bakalım canım saat 1 de ultrason rabdevum var boğazım için tekrar gidicem dahiliye doktoruna rica edicem inşallah yapar test olmazsa beklicem inşallah içine doğmuştur taze anne
Ayy hadi insallah canim.insallah kabul eder de netlesir sonuc bu arada gecmis olsun bogazinda ne var canim.hastamisin
dygmtl SAna üzülme diycem ama daha dün akşam aynı şeyleri yaşamış biri olarak ne desem boş. Dün bende çok kötüydüm senin gibi sinirimden üzüntümden eşime sardım ama yapcak bişey yok böyle yaparak onları da üzüyoruz strese sokuyoruz aslında. Bu ay akışına bırakalım artık bakalım ne olacak. Herşeyin hayırlısı demekki nasip değilmiş bu ay bize. Umarım trkn0709 hamiştir de ona seviniriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?