Evde gebelik testinde çığır

Canim ne dusunsem bilemedim adetlerim duzenli yunurtlamam duzenli ama olmayinca olmuyo

Kızlar bildiğiniz gibi bugün kulak burun boğazda randevum vardı o ara kadın doğuma girip kan tahlili yapmalarını isticektik. Kadın doğum doktoru seminerde olunca malesef giremedim kbb kan tahlili ben isteyemem dedi saçma geldi sonuçta ilaç vereceksen gebeliğime bakman lazım değilmi. Her neyse acil tarafından giriş yaptım polikinlikler açık olduğu için yapmadılar doktor yok desemde fayda yok. Gittiğim yer devlet hastanesiydi. Bakalım belki buda bir işaret diyip özele gidip kan vermedim yarında geçsin eğer olmazsam perşembe günü kesin kan vericem özelde ama içim içimi yiyor lekelenmem yok hafif bir bulantı yaşıyorum suan kafamda deli sorular pinpirik90 dygmtl byzglm @busraangell

Canlar üzülmeyin hakkinizda hayirlisi olsun insallaj ne deswm.bos bende üzülüyorum böyle olunca

Canim insallah hayjrli haberlerle gel vardir bundada bir hayir gelismelerden haber et olurmu benimde bulantim.vardi biliyomusun umutlandirmak istemem ama sanki afedersun cikarmiaimda agzimin tadi midem bi garipti insallah seninde hayırlısı olsun

Tabi canım haber vericem şuan lekelenmede yok ya acabamı diyorum ister istemez bakalım zaten ayın 6sında yumurtladım 7 martta kadar pozitifti dünü atlattık bugünü atlatınca yarında beklicem perşembe kesin kan vericem hayırlısı olur umarım. Bebek yoksada inşallah bugün adet olurumda döngüm değişmez.

Insallah canim insallah sanki boyle var gibi heyecan sariyo nedendir bilemem umut vermek istemiyorum kesinlikle ama hissediyorum oyle hayirlisi olsjn insallah

Insallah canim insallah sanki boyle var gibi heyecan sariyo nedendir bilemem umut vermek istemiyorum kesinlikle ama hissediyorum oyle hayirlisi olsjn insallah

Bakalım canım saat 1 de ultrason rabdevum var boğazım için tekrar gidicem dahiliye doktoruna rica edicem inşallah yapar test olmazsa beklicem inşallah içine doğmuştur taze anne

dygmtl SAna üzülme diycem ama daha dün akşam aynı şeyleri yaşamış biri olarak ne desem boş. Dün bende çok kötüydüm senin gibi sinirimden üzüntümden eşime sardım ama yapcak bişey yok böyle yaparak onları da üzüyoruz strese sokuyoruz aslında. Bu ay akışına bırakalım artık bakalım ne olacak. Herşeyin hayırlısı demekki nasip değilmiş bu ay bize. Umarım trkn0709 hamiştir de ona seviniriz :)

Aynen cani. Bnde bu ay akisini bırakmayı düşünüyorum ama her ay adet döneminde akisina birakcam deyip adet bitince gun saymaya başlıyorum:)

trkn0709 canim ne yaptin merak ettimmm umut sensin bu ay

Bakalım canım saat 1 de ultrason rabdevum var boğazım için tekrar gidicem dahiliye doktoruna rica edicem inşallah yapar test olmazsa beklicem inşallah içine doğmuştur taze anne

Ayy hadi insallah canim.insallah kabul eder de netlesir sonuc bu arada gecmis olsun bogazinda ne var canim.hastamisin

Ayy hadi insallah canim.insallah kabul eder de netlesir sonuc bu arada gecmis olsun bogazinda ne var canim.hastamisin

Canım 15 gün önce diş eti iltihabı lenf bezlerimi şişirmişti doktor enfeksiyon kaynaklı ama 15gün sonra tekrar gel yine bakalım dedi ultrason ile bakıyorlar

Umarım kuzum olmazsada önümizdeki aya inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…