Evde gebelik testinde çığır

Nasıl geçti canım ağrı oldumu. birde sonuç hemen veriliyormu
Vallahi o aleti giridrirken takarken canim cok yandi 2 3 dakikalik islem ama canim yandi canim malesef. O da girişim darmış ondan zorlanmışim doktor oyle dedi kanamam oldu tahris oldu ama ALLAH'İMA şükürler olsun tupler acik dedi doktor. Sonuc yarin cikacakmis ben carsamba gidebilcem. Ama tuplerimin acik oldugunu soyledi doktor

Çok sevindim kuzum en azından onda sorun yok artık gerisi rabbime kaldı umarım en yakın sürede yaşarsın bu duyguyu. Bende silikte olsa çizgiyi gördüm bugün lekenmem oldu şuan için yok. Ya kimyasala dönecek yada yerleşme kanaması yarın test yapıcam kanda bakalım.

Amin insaALLAH cani m benim insaALLAH cektiklerimize deger hadi gozunaydin insaALLAH hamissindir ve bebrgun senledir saglikla kucagina alcagin gun gelir

Kızlar ve hüzünlü son dün beklenen kırmızı kart geldi nasipte yokmuş bu ay demek ki

Arkadaslar ben geldim doktor keseyi bu degerle.goremeyiz dedi rahim kalinlasmis dedi degeri yarin bakalim.dun baktirmissin onemli olan iki gunde artisina bakma dedi yarin tekrar gidicem.agrilarim falan normalmis

Gelince yaptim kan almayinca koyulasma varmi.diye normal.diimi.kizlar koyulasmis

Arkadaslar ben geldim doktor keseyi bu degerle.goremeyiz dedi rahim kalinlasmis dedi degeri yarin bakalim.dun baktirmissin onemli olan iki gunde artisina bakma dedi yarin tekrar gidicem.agrilarim falan normalmis
Canim gozun ydin en son kac cikmisti degerin 10bin falan oldugu da rahatlikla gozukur acele etme cizgin gayet koyu cikmis:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…