Canim rahim ici film cekildimmmm
Ay var cidden çokta silik değil bence. bence hamilesin sen canım inşallah :)Ben sabah yaptim da attim canm cok vok silik ve gec çıktı bendw adeti beklieyip kan tahlili yaptircam
Bat ne zaman canim bişeyvar bence bekleme kan verBen sabah yaptim da attim canm cok vok silik ve gec çıktı bendw adeti beklieyip kan tahlili yaptircam
Vallahi o aleti giridrirken takarken canim cok yandi 2 3 dakikalik islem ama canim yandi canim malesef. O da girişim darmış ondan zorlanmışim doktor oyle dedi kanamam oldu tahris oldu ama ALLAH'İMA şükürler olsun tupler acik dedi doktor. Sonuc yarin cikacakmis ben carsamba gidebilcem. Ama tuplerimin acik oldugunu soyledi doktorNasıl geçti canım ağrı oldumu. birde sonuç hemen veriliyormu
Vallahi o aleti giridrirken takarken canim cok yandi 2 3 dakikalik islem ama canim yandi canim malesef. O da girişim darmış ondan zorlanmışim doktor oyle dedi kanamam oldu tahris oldu ama ALLAH'İMA şükürler olsun tupler acik dedi doktor. Sonuc yarin cikacakmis ben carsamba gidebilcem. Ama tuplerimin acik oldugunu soyledi doktor
2 gun var canim adetim gelmesse o zaman yaptiricam gözüküyo mu resimde yaa insallah regl olmamBat ne zaman canim bişeyvar bence bekleme kan ver
Canim ama cok gec cikmis yani artik yok bisey dedigimdw atarken gordum insallah vardir yaAy var cidden çokta silik değil bence. bence hamilesin sen canım inşallah :)
Evet canim ben gördüm az kalmış bekle o zaman bence adet gününde testi tekrar yaparsan cizgiler daha belirgin çıkar2 gun var canim adetim gelmesse o zaman yaptiricam gözüküyo mu resimde yaa insallah regl olmam
Amin insaALLAH cani m benim insaALLAH cektiklerimize deger hadi gozunaydin insaALLAH hamissindir ve bebrgun senledir saglikla kucagina alcagin gun gelirÇok sevindim kuzum en azından onda sorun yok artık gerisi rabbime kaldı umarım en yakın sürede yaşarsın bu duyguyu. Bende silikte olsa çizgiyi gördüm bugün lekenmem oldu şuan için yok. Ya kimyasala dönecek yada yerleşme kanaması yarın test yapıcam kanda bakalım.
Insallah canim ya diyorum ki gec de ciksa olmasaydı cikmazdi demiEvet canim ben gördüm az kalmış bekle o zaman bence adet gününde testi tekrar yaparsan cizgiler daha belirgin çıkar
Aynen canim cikmazdi bide yarin sabah yap test istersenInsallah canim ya diyorum ki gec de ciksa olmasaydı cikmazdi demi
Yarin yapayım bide canim iste 2 gun sonra gelmesse direk kan testi yaparımAynen canim cikmazdi bide yarin sabah yap test istersen
Amin insaALLAH cani m benim insaALLAH cektiklerimize deger hadi gozunaydin insaALLAH hamissindir ve bebrgun senledir saglikla kucagina alcagin gun gelir
Aynen öyle yap canim yarin yapinca resim at mutlakaYarin yapayım bide canim iste 2 gun sonra gelmesse direk kan testi yaparım
Canim gozun ydin en son kac cikmisti degerin 10bin falan oldugu da rahatlikla gozukur acele etme cizgin gayet koyu cikmis:)Arkadaslar ben geldim doktor keseyi bu degerle.goremeyiz dedi rahim kalinlasmis dedi degeri yarin bakalim.dun baktirmissin onemli olan iki gunde artisina bakma dedi yarin tekrar gidicem.agrilarim falan normalmis
Tamam canim yarin sabah yapinca ayarım resim insallah koyu koyu cizgiler goruruzAynen öyle yap canim yarin yapinca resim at mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?