Evde gebelik testinde çığır

2 gunum kaldi canim beklemek istiyorum eger adetim gelmesse o zaman kan testi yaptırıcam insallah mutlu haberler veririm :) sen hamile misin canim benim için dua edermisin 9 haftalik bi düşügum olmustu onun icin cok istiyorum

inanirim canim ya. Bende yasadim ve simdide hamileyim endiseleniyorum iste. Allah büyük verende alanda o. Hyirlisi olsun hakkimizda

Kiyamam canim benim uzulme sakin daha cok erjen bizim icin adet olmadığımiz surece umut var

canım senin ağrıların ne durumda

inanirim canim ya. Bende yasadim ve simdide hamileyim endiseleniyorum iste. Allah büyük verende alanda o. Hyirlisi olsun hakkimizda

inşallah birdaha yaşamassın canım gerçekten zor kalp atışlarını duyabildiniz mi

2 gunum kaldi canim beklemek istiyorum eger adetim gelmesse o zaman kan testi yaptırıcam insallah mutlu haberler veririm :) sen hamile misin canim benim için dua edermisin 9 haftalik bi düşügum olmustu onun icin cok istiyorum
bende düsük yaptim 1,5 ay önce ozaman 5,5 haftaliktim hcg degerim artmadigi icin. Ardindan hemen yine tekrar gebe kaldim. Ben suan 8. haftama giriyorum yarin insallah. Kalp atislarini gördük, kese göründü allaha sükür insallah riskli zamani atlatirim en iyi sekilde. Sende neden düsük oldu 9. haftada? Kalbi falan atiyordu kesin? Allah korusun ya.... Insallah hepimizede nasip olur sag salim kucagimiza almak. Rabbim kalbinizden ne geciyorsa nasip etsin.

Kiyamam canim benim uzulme sakin daha cok erjen bizim icin adet olmadığımiz surece umut var

Öyle cnm kırmızıları görmediğimiz sürece ümit var hakkımızda hayırlısı olur umarım. birde burda okumuştum kadının 4.5 ayına kadar idrarda çıkmamış ama kanda gebelik varmış bünye meselesi bu yani aklında bulunsun cnm

evet canim keseyi, bebegi vekalp atisi göründü cok sükür ama iste 13. haftaya kadar riskli. Endise oluyor insanda...

Umarım sağ salim atlatırsın bu durumu cnm bizlerede dua et nolur

Evet canim kese kalp atisi herseyi normaldi 14 mart sabahi 5 gibi tuvaletim geldiğini hissettim esimde nobetten gelmişti bi onceki gün tuvalette kahverengi kanama gibi bisey oldu esime nasi diycem ruyami gercekmi algilayamadim bile hemen apar topar hastaneye gittik 6 dan saat 11 e kadar doktor bekledim tıp bayramiymis doktor bulamadik malesef belki erken mudahale edilseydi bebegim hala benimleydi kismet iste..

Hadi canim olabiliyomiymis oyle :) insallah canim ya

Allah allah birden oldu yani. kendiliginden düstümü yoksa kürtaja gerek kaldimi? Cünkü 9. hafta kücükde degil kendi düsermi bilmiyorum o durumda... Allah korusun ya iste 13. haftaya kadar risk büyük insallah atlatirim sag salim ALLAH en kisa zamanda saglikli gebelik nasip etsin sanada insallah

Kürtaj oldum canim hemde doktor bana ilaç bile vermemisti kendin kanamayla aticaksin demisti esim hemen memlekete götürdü eskisehire orda tanidik doktor vardi uzman. nasi bi doktor senj bu sekilde eve gönderir zehirlenuymussun neredeyse dedi acil kürtaja aldi parca kalmis icimde allah düşmanıma yasatmasin

Kafana hic bisey takma canim sen ve bebeginden baska hiçkimseye kulak asma bebebgini sagsalim kucagina alirsin insallah

inanirim canim ya. Allah en kisa zamanda nasip etsin canim ya...üzüldüm. Ama oluyor bak bendede oldu hemen tekrar kaldim, cok sükür simidie kadar cok iyi hersey

inanirim canim ya. Allah en kisa zamanda nasip etsin canim ya...üzüldüm. Ama oluyor bak bendede oldu hemen tekrar kaldim, cok sükür simidie kadar cok iyi hersey
Insallah canim benim 1 sene oldu kendimi ancak 3 aydir hazir hisseettim iste 3 ayddr deniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…