2 gunum kaldi canim beklemek istiyorum eger adetim gelmesse o zaman kan testi yaptırıcam insallah mutlu haberler veririm :) sen hamile misin canim benim için dua edermisin 9 haftalik bi düşügum olmustu onun icin cok istiyorumcanim kanda hcg 1,1 ciktiysa idrardada silik ciktiysa bence artmis hcg degerin ki idrarda cünkü en az 10 hcgden sonra cok silik gösteriyor testler. Yani katlanmis gibi. Hadi hayirlisi bence idrar testi yap cizgi koyulastimi koyulasmadimi on abak. Olmazsa kan aldir. Adet gününü bekle eger sabirliysan yoksa yap testi
Canim yerleşme olabilir devami gelmezse umut verici kac.gunun kaldi
inanirim canim ya. Bende yasadim ve simdide hamileyim endiseleniyorum iste. Allah büyük verende alanda o. Hyirlisi olsun hakkimizdaumarım cnm yerleşme kanamasıdır. Çok zor oluyor tabi daha bir bebek oluşmuyor ileri haftalarda bebeğini kaybedenler için daha zor ama insan o çift çizgiyi silikte olsa görüyor sonra kanama başlıyor ya insan tuhaf oluyor sabah nasıl ağlamaklı oldum
Kiyamam canim benim uzulme sakin daha cok erjen bizim icin adet olmadığımiz surece umut varumarım cnm yerleşme kanamasıdır. Çok zor oluyor tabi daha bir bebek oluşmuyor ileri haftalarda bebeğini kaybedenler için daha zor ama insan o çift çizgiyi silikte olsa görüyor sonra kanama başlıyor ya insan tuhaf oluyor sabah nasıl ağlamaklı oldum
Rabbim hayirli olani nasip etsin insallah saglikli olani eli ayagi tam.hayirli saglikli evlat nasip etsin dokuz ay boyunca saglikla keyifle gecirmeni sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah egerki hayirlisi ise nasip etsin yoksa etmesin kuzum.benim
inanirim canim ya. Bende yasadim ve simdide hamileyim endiseleniyorum iste. Allah büyük verende alanda o. Hyirlisi olsun hakkimizda
bende düsük yaptim 1,5 ay önce ozaman 5,5 haftaliktim hcg degerim artmadigi icin. Ardindan hemen yine tekrar gebe kaldim. Ben suan 8. haftama giriyorum yarin insallah. Kalp atislarini gördük, kese göründü allaha sükür insallah riskli zamani atlatirim en iyi sekilde. Sende neden düsük oldu 9. haftada? Kalbi falan atiyordu kesin? Allah korusun ya.... Insallah hepimizede nasip olur sag salim kucagimiza almak. Rabbim kalbinizden ne geciyorsa nasip etsin.2 gunum kaldi canim beklemek istiyorum eger adetim gelmesse o zaman kan testi yaptırıcam insallah mutlu haberler veririm :) sen hamile misin canim benim için dua edermisin 9 haftalik bi düşügum olmustu onun icin cok istiyorum
Kiyamam canim benim uzulme sakin daha cok erjen bizim icin adet olmadığımiz surece umut var
evet canim keseyi, bebegi vekalp atisi göründü cok sükür ama iste 13. haftaya kadar riskli. Endise oluyor insanda...inşallah birdaha yaşamassın canım gerçekten zor kalp atışlarını duyabildiniz mi
evet canim keseyi, bebegi vekalp atisi göründü cok sükür ama iste 13. haftaya kadar riskli. Endise oluyor insanda...
ediyorum canim ediyorum allah hepinizinde kalbinden geceni nasip etsin. Insallah tez zamanda sizdende hayirli haberler gelir.Umarım sağ salim atlatırsın bu durumu cnm bizlerede dua et nolur
Evet canim kese kalp atisi herseyi normaldi 14 mart sabahi 5 gibi tuvaletim geldiğini hissettim esimde nobetten gelmişti bi onceki gün tuvalette kahverengi kanama gibi bisey oldu esime nasi diycem ruyami gercekmi algilayamadim bile hemen apar topar hastaneye gittik 6 dan saat 11 e kadar doktor bekledim tıp bayramiymis doktor bulamadik malesef belki erken mudahale edilseydi bebegim hala benimleydi kismet iste..bende düsük yaptim 1,5 ay önce ozaman 5,5 haftaliktim hcg degerim artmadigi icin. Ardindan hemen yine tekrar gebe kaldim. Ben suan 8. haftama giriyorum yarin insallah. Kalp atislarini gördük, kese göründü allaha sükür insallah riskli zamani atlatirim en iyi sekilde. Sende neden düsük oldu 9. haftada? Kalbi falan atiyordu kesin? Allah korusun ya.... Insallah hepimizede nasip olur sag salim kucagimiza almak. Rabbim kalbinizden ne geciyorsa nasip etsin.
Hadi canim olabiliyomiymis oyle :) insallah canim yaÖyle cnm kırmızıları görmediğimiz sürece ümit var hakkımızda hayırlısı olur umarım. birde burda okumuştum kadının 4.5 ayına kadar idrarda çıkmamış ama kanda gebelik varmış bünye meselesi bu yani aklında bulunsun cnm
Allah allah birden oldu yani.Evet canim kese kalp atisi herseyi normaldi 14 mart sabahi 5 gibi tuvaletim geldiğini hissettim esimde nobetten gelmişti bi onceki gün tuvalette kahverengi kanama gibi bisey oldu esime nasi diycem ruyami gercekmi algilayamadim bile hemen apar topar hastaneye gittik 6 dan saat 11 e kadar doktor bekledim tıp bayramiymis doktor bulamadik malesef belki erken mudahale edilseydi bebegim hala benimleydi kismet iste..
Kürtaj oldum canim hemde doktor bana ilaç bile vermemisti kendin kanamayla aticaksin demisti esim hemen memlekete götürdü eskisehire orda tanidik doktor vardi uzman. nasi bi doktor senj bu sekilde eve gönderir zehirlenuymussun neredeyse dedi acil kürtaja aldi parca kalmis icimde allah düşmanıma yasatmasinAllah allah birden oldu yani.kendiliginden düstümü yoksa kürtaja gerek kaldimi? Cünkü 9. hafta kücükde degil kendi düsermi bilmiyorum o durumda... Allah korusun ya iste 13. haftaya kadar risk büyük insallah atlatirim sag salim ALLAH en kisa zamanda saglikli gebelik nasip etsin sanada insallah
Kafana hic bisey takma canim sen ve bebeginden baska hiçkimseye kulak asma bebebgini sagsalim kucagina alirsin insallahKürtaj oldum canim hemde doktor bana ilaç bile vermemisti kendin kanamayla aticaksin demisti esim hemen memlekete götürdü eskisehire orda tanidik doktor vardi uzman. nasi bi doktor senj bu sekilde eve gönderir zehirlenuymussun neredeyse dedi acil kürtaja aldi parca kalmis icimde allah düşmanıma yasatmasin
inanirim canim ya. Allah en kisa zamanda nasip etsin canim ya...üzüldüm. Ama oluyor bak bendede oldu hemen tekrar kaldim, cok sükür simidie kadar cok iyi herseyKürtaj oldum canim hemde doktor bana ilaç bile vermemisti kendin kanamayla aticaksin demisti esim hemen memlekete götürdü eskisehire orda tanidik doktor vardi uzman. nasi bi doktor senj bu sekilde eve gönderir zehirlenuymussun neredeyse dedi acil kürtaja aldi parca kalmis icimde allah düşmanıma yasatmasin
Amiiiin insallah canim benim cok sagolKafana hic bisey takma canim sen ve bebeginden baska hiçkimseye kulak asma bebebgini sagsalim kucagina alirsin insallah
Insallah canim benim 1 sene oldu kendimi ancak 3 aydir hazir hisseettim iste 3 ayddr deniyoruzinanirim canim ya. Allah en kisa zamanda nasip etsin canim ya...üzüldüm. Ama oluyor bak bendede oldu hemen tekrar kaldim, cok sükür simidie kadar cok iyi hersey
ozaman olur tez zamanda sen takma kafani belkide simdi bile hamilesindir :) rabbim hayirlisini nasip etsinInsallah canim benim 1 sene oldu kendimi ancak 3 aydir hazir hisseettim iste 3 ayddr deniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?