Aminn insallah canim :)Rabbim birdaha yasatmasin canim benim hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah guzel hayirli sonuclarin duyarız tavsiyelerin icin Allah razi olsun dikkat etmeye çalışıyorum oglum var dort yasinda en zoru o olucak oyle alisikki kucagima ben unutmusim folik asiti falan bugun doktor verir sanirim yazarim canim sendende hayirli haberler aliriz insallah kuzum
Kizlar bu da sabahki testim yime varla yok arasi gozle bile zor gorunuyo resmen
Canim ben yaptim da varla yok arasi bisey egerki kanamanin devami yoksa kesin yerlesmeden kuzumdygmtl cnm noldu test yaptınmı sabah benim kasıklarım ağrıdı 10 dk boyunca lavaboya gittim 1tl büyüklüğünde kahverengi renge geldi
Canim ben yaptim da varla yok arasi bisey egerki kanamanin devami yoksa kesin yerlesmeden kuzum
Bu da 10 dk falan canim yatakodasini topladiktam sonra baktım ilk 3 4 dk cikmadiCnm kaç dakikada çıktı bu
Canim içini ferah tut sonucta gebeligin belirtileri adet belirtileriyle ayniSuan için devamı yok ama içimde his var kesşn adet olucam allah büyük inşallah vardır
Canim içini ferah tut sonucta gebeligin belirtileri adet belirtileriyle ayni
Yok canim benim onceki gebeligimde de olmamisti belli de etmemisti hicSenin lekelenme varmı kuzum
Yapsana bi test canimSenin lekelenme varmı kuzum
Yok canim benim onceki gebeligimde de olmamisti belli de etmemisti hic
Yapsana bi test canim
Canim içini ferah tut ben adet gecikince yatircam test bekliycem kan icinKuzum sabah yaptım çok silik yine gözle görülebiliyor ama emin olamıyorum kimyasala dönebilir yarına kadar olmazsam artık kan vercem
Canim içini ferah tut ben adet gecikince yatircam test bekliycem kan icin
canim yazilarini okudum senin bat gecmismiydi silik ciktiginda? silik cizgi hic koyulasmadimi gecen zamanla?Öyle kuzum en azında hamile kalabildiğimi görücem bakalım daha yeni denemeye başladım rahim anca hazırlıyor kendini
Tabiki canim hic canini sikma insallah bebeklerimizi kucagimiza alicaz bizdeÖyle kuzum en azında hamile kalabildiğimi görücem bakalım daha yeni denemeye başladım rahim anca hazırlıyor kendini
canim yazilarini okudum senin bat gecmismiydi silik ciktiginda? silik cizgi hic koyulasmadimi gecen zamanla?
bendede öyle olmustu ilk gebeligimde. Bundan 1,5 ay önce. Ordada hep silik cikiyordu meger degerim hic artmiyomus hep 30 civarindaymisti. Düsükle sonuclandi malesef ama hemen birdahakine adet olmadan tekrar kaldim simdi cok sükür 8. haftamdayim. Darisi sizlere insallah hic takma en azindan dedigin gibi dogal yönden hamile kalabiliyorsun.
Tabiki canim hic canini sikma insallah bebeklerimizi kucagimiza alicaz bizde
Ise gittin mi canim istersen is donusu bi kan testi yaptır en azindan doktora soylersin onceki dusugunu ilac filan kullanman gerekur belkiAmin kuzum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?