Evde gebelik testinde çığır

Benim idrar testim normal testlerle negatif cikti bu sabah. Bu ay benden mujde yok size kizlar. Kanlı da yapamiyorum kanim cok koyu donuyor ediyor birde şimdi evde degilim

Canim üzülme ne olur umudunu da kesme daha adet olmadin belli olmaz benim adetime 4gun kala kanda cikmamisti senin idrarda cikmamis cokmi bilemezsinki bosa umitlandirmak istemiyorum ama kirmizilar gelmedikce umut bitmez gelsede sabirla yola devam

Benim ilk hamileliğimde böyle çıkmıştı :) kan değerin düşük çıkacaktır muhtemelen ama kesin hamilesin için rahat olsun kan testi yaptır

Sagolasin canim Allah razi olsun dun adet gunumdu bugün boyl cikti hayirlisiyla guzel sonuclar alırım insallah carsamba randevum.var

Sagolasin canim Allah razi olsun dun adet gunumdu bugün boyl cikti hayirlisiyla guzel sonuclar alırım insallah carsamba randevum.var
O zaman çok iyi canım sonuçların güzel çıkar. Benim adetimin 5 günü böyle çıkmıştı zaten kimyasal oldu senin ki iyi çıkacaktır. Hayırlı olsun

O zaman çok iyi canım sonuçların güzel çıkar. Benim adetimin 5 günü böyle çıkmıştı zaten kimyasal oldu senin ki iyi çıkacaktır. Hayırlı olsun

Sagolasin canim benim Rabbim sanada isteyen bekleyen herkese nasip etsin cok fazla sancim var bel agrim var normal mi acaba canim

Sagolasin canim benim Rabbim sanada isteyen bekleyen herkese nasip etsin cok fazla sancim var bel agrim var normal mi acaba canim
Normal canm şu an adet olamadığın için sancı çekiyorsun artık bunu her ay sonu yaşıyacaksın :) korkulacak bişey değil rahat ol inşallah sağlıklı gebelik geçirirsin yaş kaç canım uzun zamandır mı bekliyorsun

29yasindayim canim oglumda hic bir belirti yasamadim simdi boyle olunca insan tedirgin oluyo besinci ayimizda oldu cok sukur sagolasin cevaplarin ilgin icin canim Allah razi olsun

Haklısın canim ama 2 gun kala cikari bence hafifte olsa. Hayirlisi artik napalim Allah büyük

Kızlar iyi akşamlar bata son 4 kaldı salı yada çarsamba tahmini olarak sizde çizgi görüyormusunuz test yapmıcaktım dedim ama dayanamadım bunu denedim dygmtl @pinpirik90 cnm girince sizdenbakın
Canim gunaydin benim gözler uyumaktan gormuyo sanirim 14 saat uyumusum yoldan gelince ay hadi insallah vardir ben goremiyom ya sabah normal idrarla yaptim ama çıkmadi benim 3 gun var sanirim ikimizinde adete

Canim gunaydin benim gözler uyumaktan gormuyo sanirim 14 saat uyumusum yoldan gelince ay hadi insallah vardir ben goremiyom ya sabah normal idrarla yaptim ama çıkmadi benim 3 gun var sanirim ikimizinde adete

Öyle cnm şaşmazsa eğer son 3 kaldı bekle biraz daha cnm pazartesi yaparsın

Öyle cnm şaşmazsa eğer son 3 kaldı bekle biraz daha cnm pazartesi yaparsın
Acaba kan testi yaptirsammi en son 1.1 di yada acele etmesem mi acaba amn bilemedim canim senin testi gördüm de sen ciplak gözle gorebiliyo musun canim ya insallah vardir nasi kanattin yaa ben cesaret edemiyorum

Kızlar resimde net değil ama idrar testi yaptım bu şekilde çıktı bir çizgi var elime almadan bile görebiliyorum sizlerde bakarmısınz bata 3 gün var

Eklentiler

• image.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 112
Kızlar resimde net değil ama idrar testi yaptım bu şekilde çıktı bir çizgi var elime almadan bile görebiliyorum sizlerde bakarmısınz bata 3 gün var
Canm eger sen görebiliyosan hemen kan testi yaptir bence :)))) silik de olsa foto da tam gorunmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…