Öğleden sonra randevum.cok merak ediyorum durumumu gerçekten.ins herşey yolundadirutkumuz Can'ım nasıl oldun gittin mi doktora aklım sende bitanem bizi habersiz bırakma
aynen cnm hayirlisi olsun yaaa ben test yaptigim ertesi gun kan tatlili verdim birsey cikmadi
Hayırlı haberlerle gel canimÖğleden sonra randevum.cok merak ediyorum durumumu gerçekten.ins herşey yolundadir
yok cnm 4 gun var dahaAdet oldunmu peki canim
insaallah bebegin seninledur cnmÖğleden sonra randevum.cok merak ediyorum durumumu gerçekten.ins herşey yolundadir
Ben de yine kan a cesaret edemedim. İdrarla olan da negatif çıktı. 2 gün var herhalde olsaydı çıkardı..
yok cnm 4 gun var daha
o kanlibtestteb snra evde her gun bide idrar testi yapiyorum cnm hicbirsey cikmiyor yaa ben dogal yoldan hamile kalamiycam sanirim adet olayim tup bebek merkezine gidicemCanim ozaman bayagi belli yaptığın testte cizgi canini sikma.hic kuzun seninledir insallah hayirljsi ile
o
o kanlibtestteb snra evde her gun bide idrar testi yapiyorum cnm hicbirsey cikmiyor yaa ben dogal yoldan hamile kalamiycam sanirim adet olayim tup bebek merkezine gidicem
gittim cnm doktora amh degerim dusuk bide troif cikti birazcik ama bu ay dustu oda doktor olur dedi ama olmuyor artikCanim gorundunmi doktora benim.prolaktin hormonum.yuksekti hamile kalamiyodim ilac kullaninca hamile kaldim cok.sukur oyle umutsuzluk olmasin gercekten rabbim.nasip etmistir ama.zamani vardir sabretmeliyiz ki hayirlisi olsun benim.amcamin 8yil geckin surede oldu simdi uc tane cok sukur inanmaktan vazgecmeyin birde su bilinç altimiz yokmu ah hamile kaldigim ay kanda cikmayinca attim aklimdan tasinma yerlesme derken baktim yedi.gun gecti test yaptim.cok cok silil.cikti ama inanmadik tabi kanda gorene kadar cok.etkiliyo gerçekten
Canm pes etme benim adetim bitsin meryem suresine baslcm bunu her yerde soluyorum cnku isteyen hamile kalmak isteyen arkadaslara bir umut olsun diye cnm benimde olmuyor kac aydr bu duayı okucam 41 gun hic brakma pes etme oku cnm bu duayı okuyp hamile kalan var yeterki sen kalpten inan süphe etme olur cnm bende okucm sende basla cnm ins kabul olur bizimde dualarımz hamile kalrz bu duayı okuyup hanile olan cok kisi var :)) dunya dua üzerine kurulmstur :)o
o kanlibtestteb snra evde her gun bide idrar testi yapiyorum cnm hicbirsey cikmiyor yaa ben dogal yoldan hamile kalamiycam sanirim adet olayim tup bebek merkezine gidicem
cnm ben anneanneme soyledim okuyor duayi ama bende firsat buldukca internetten okuyorum cnm kenzulars duasini okuyorum namaa basladim bideCanm pes etme benim adetim bitsin meryem suresine baslcm bunu her yerde soluyorum cnku isteyen hamile kalmak isteyen arkadaslara bir umut olsun diye cnm benimde olmuyor kac aydr bu duayı okucam 41 gun hic brakma pes etme oku cnm bu duayı okuyp hamile kalan var yeterki sen kalpten inan süphe etme olur cnm bende okucm sende basla cnm ins kabul olur bizimde dualarımz hamile kalrz bu duayı okuyup hanile olan cok kisi var :)) dunya dua üzerine kurulmstur :)
İns kabul olur canm pes etme sen bekle daha 4 gun var canm adetin gunnde ckmayip snra ckp hamile olan kac kisi gordum cnm adet olmadgn surece pes etme cnmcnm ben anneanneme soyledim okuyor duayi ama bende firsat buldukca internetten okuyorum cnm kenzulars duasini okuyorum namaa basladim bide
bakalim hayirlisi cnm insaallahİns kabul olur canm pes etme sen bekle daha 4 gun var canm adetin gunnde ckmayip snra ckp hamile olan kac kisi gordum cnm adet olmadgn surece pes etme cnm
hz ibrahimin duaind sende vardin demi cnmİns kabul olur canm pes etme sen bekle daha 4 gun var canm adetin gunnde ckmayip snra ckp hamile olan kac kisi gordum cnm adet olmadgn surece pes etme cnm
Evet canm ordada ben varm baksana kac kisi hamile kalms o duayı okuyunca :) ins bizde kalrzh
hz ibrahimin duaind sende vardin demi cnm
gittim cnm doktora amh degerim dusuk bide troif cikti birazcik ama bu ay dustu oda doktor olur dedi ama olmuyor artik
insaallah cnm yaaaEvet canm ordada ben varm baksana kac kisi hamile kalms o duayı okuyunca :) ins bizde kalrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?