kac gun surerki bu yerlesme kanamasi benim daha oncedende surekli karnim agriyordu bu kanama baslamadan onceYarın da olursa bu şekilde lekelenmen test yap ya da kan ver
aynenn cnm yaaaaHadi zorla hamile yapicaz seni az kaldi
AhahaahahHadi zorla hamile yapicaz seni az kaldi
hatta bana hamilesin diyin artik kendimi oyle hissedimAhahaahah
peki ne zaman anlarimki hamile oldugumuCanım benim küçük olgumda yerleşme kanaması 6 haftalıkken başlamıştı,hatta acilen doktora gitmiştim kanama başlayınca bir pazar günüydü,doktor dedi ki bebek de canlanmamis zaten düşük yapıyorsun kanamanın artınca gel kürtaj yapalım demişti,beyninden vurulmuşa dönmüştüm.ertesi gün kendi doktorum yerleşme kanaması demişti ama 4.aya kadar az az hep devam etti
Çok zor soru sordunpeki ne zaman anlarimki hamile oldugumu
yok cnm adetime 6 gun var dhaÇok zor soru sordunadetime 2 gün kaldı demiştin,kan tahlilinde çıkar sanki artık.evde testin varsa dene
Kiz daha 6 günü var aceleci kızımız:)))Çok zor soru sordunadetime 2 gün kaldı demiştin,kan tahlilinde çıkar sanki artık.evde testin varsa dene
Kiz daha 6 günü var aceleci kızımız:)))
Canm sen.sonucunu dr a.gosterdin mi? Tepkisini cok.merak ettim :)Ben hamile kafası yaşıyorum sanırım.cok unutkanlık başladı bende.cok özür diliyorum.O zaman adetine 2-3 gün kala yapsın testleri
Canm ben elinden geleni yapıp akışına biraknlardanim :)))) 4gün var bata. Hsg mi cektirdim. Dostinex içiyorum. Eşime keciboynuzu iciriyorum. Sonrada oturup bekliyorum :) buay umudum yok.fazla degerlendiremedik eşim sehir disindaydi. Ama.yine de umut fakirin ekmeği deyip bekliyoruz bakalim.
Göstermedim canım,tekrar gitsem ya doktorla ya sekreteriyle kavga ederim diyeCanm sen.sonucunu dr a.gosterdin mi? Tepkisini cok.merak ettim :)
Test yapmadın mı hiç kız.ne meraksizsinCanm ben elinden geleni yapıp akışına biraknlardanim :)))) 4gün var bata. Hsg mi cektirdim. Dostinex içiyorum. Eşime keciboynuzu iciriyorum. Sonrada oturup bekliyorum :) buay umudum yok.fazla degerlendiremedik eşim sehir disindaydi. Ama.yine de umut fakirin ekmeği deyip bekliyoruz bakalim.
Ya yapsam kanla yapicam meraktan. Ama cesaret edemedim. Heray idrarla yapiyom kalbim kadar temiz bir testle karsilasiyorum :))) belirti fln da olmayinca bekliyim dedim. Dostinex prolaktin hormonum yuksek cikmisti onu düşürmek icin kullaniyorum. Kullandgi ay düşüp hamile kalan cok kisi okudum da o da bir.umut ekliyor iste..Test yapmadın mı hiç kız.ne meraksizsin
Hadi bi cesaretlen de yap.ya da erken gebelik testi.ben cok merakliyimdirYa yapsam kanla yapicam meraktan. Ama cesaret edemedim. Heray idrarla yapiyom kalbim kadar temiz bir testle karsilasiyorum :))) belirti fln da olmayinca bekliyim dedim. Dostinex prolaktin hormonum yuksek cikmisti onu düşürmek icin kullaniyorum. Kullandgi ay düşüp hamile kalan cok kisi okudum da o da bir.umut ekliyor iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?