aynn erkn oldugu icin sasrdim zten
Bnmde var o akıntı sarı gıbı ama acık kahve gıbı tuhaf ama bnm yenı başladı adet oncesı norml oluyo snnkı baya erkn olmş
İnşallah bebiştraynn erkn oldugu icin sasrdim zten
Bn zaten bu gece olurun kuzumKızlar inanmyn akntlara benumde ole oldu hatta sasrdm erkendn oldu dye adet gecikince sevndm snra nldu 4. Gun adet oldum ins siz olmazsnz kzlar
ayyy hic sanmyrum cnm erkn adet olucm sanirimİnşallah bebiştr
Olmazsn cnm ya ins dilerim ki birisinin tutsun artk ya :)Bn zaten bu gece olurun kuzum
bn inanmyrum zaten cnm erken adet olucam sanirimKızlar inanmyn akntlara benumde ole oldu hatta sasrdm erkendn oldu dye adet gecikince sevndm snra nldu 4. Gun adet oldum ins siz olmazsnz kzlar
Kızlar meryem suresini duydunuz mu onu okuyup hamile kalan olmus anlaminida baktm cnm icim gitti kısır ve dua ediyor ve rabbim cocuk bagslyor hamile kalyr ben okudum gecen ay ama az okudum braktm adetim bitsin hemen baslcm 41 gun okucm ins kbl olur sizlerrde okuyun cnmbn inanmyrum zaten cnm erken adet olucam sanirim
ben aklima geldikce okurum cnm dinlenirim mesela rabbi hebli minessalihin cekiyorum bide ben hemen hemen hergunKızlar meryem suresini duydunuz mu onu okuyup hamile kalan olmus anlaminida baktm cnm icim gitti kısır ve dua ediyor ve rabbim cocuk bagslyor hamile kalyr ben okudum gecen ay ama az okudum braktm adetim bitsin hemen baslcm 41 gun okucm ins kbl olur sizlerrde okuyun cnm
İlk gebeliğimde okumuştum. Bir de Meryem süresi okuyanın kızı olur derler.. Benim de kızım oldu.Kızlar meryem suresini duydunuz mu onu okuyup hamile kalan olmus anlaminida baktm cnm icim gitti kısır ve dua ediyor ve rabbim cocuk bagslyor hamile kalyr ben okudum gecen ay ama az okudum braktm adetim bitsin hemen baslcm 41 gun okucm ins kbl olur sizlerrde okuyun cnm
Canm suya ufeyrrek mi okudun 41 gun okudgnda mi ogrendn cnmİlk gebeliğimde okumuştum. Bir de Meryem süresi okuyanın kızı olur derler.. Benim de kızım oldu.
Canm onu da ben okuyrm hatta 48 kisi var hepimiz okuyoruz birbirmiz icin canm ama bu duayı okuyup hamile kalan cok insan varms bak bu sayfann kurucusuda kalms ole :)ben aklima geldikce okurum cnm dinlenirim mesela rabbi hebli minessalihin cekiyorum bide ben hemen hemen hergun
okunanabilir cnm hersey allahtan cunku ne kadar cok dua edersek o kadar cok duyar beniCanm onu da ben okuyrm hatta 48 kisi var hepimiz okuyoruz birbirmiz icin canm ama bu duayı okuyup hamile kalan cok insan varms bak bu sayfann kurucusuda kalms ole :)
Aynn cnm baslcm dünya dua üzerinr kurulms zaten hep dua edyrm ins kabl olurokunanabilir cnm hersey allahtan cunku ne kadar cok dua edersek o kadar cok duyar beni
ben cnm benim testte pozitif cikmisti kn verdim negatif ciktiEe kızlar kimse de yok mu henüz bisey
Kani pozitif cikanlarin.hatali sonuc verdigi oldumu simdi sonuc olarak? Yani test edildi onaylandi mi?
Benm kaldi 4 gün ama hala cesaret edip yapamadım umudum cok aZ bu ayda...
insaallah kabul olur cnmAynn cnm baslcm dünya dua üzerinr kurulms zaten hep dua edyrm ins kabl olur
Canım testte hemen pozitif cikmismiydi? Benim hemen çıkmıştı 2.cizgiben cnm benim testte pozitif cikmisti kn verdim negatif cikti
Canm ama senin daha 6gun vardi sanırım. Umudunu yitirme bence heran herşey degisebilir :)ben cnm benim testte pozitif cikmisti kn verdim negatif cikti
ayyy cnm agzindan bal damliyor insaallah dedigin fibi olurCanm ama senin daha 6gun vardi sanırım. Umudunu yitirme bence heran herşey degisebilir :)
Bide sanki senin varla yok arasi gbi belli degildi. Bence daha erkendi az daha bekle derim. Son günü negatif çıkan ama sonra yukselen kac kisi gördük burda.
Hersey Allahtan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?