Evde gebelik testinde çığır

Ya bişey sorucam bende yaptım test ama sadece idrarla yaptım Ama bozuk mu Ne anlayamadım bakarmısınız bi

Smyy21 canm birsey sorcam sen hamileyken adet gordun nasl anladn hamile oldgnu?

Smyy21 canm birsey sorcam sen hamileyken adet gordun nasl anladn hamile oldgnu?
Şöyle ki adetim 7 gün geçti kan verdim negatifti 10.gün evde test yaptım pozitifti ertesi gün kan verdim 17 çıktı sonra adet oldum kimyasal sandım adetin 3.günü akşam hormon sifırlandımi diye test yaptım daha belirgin çift çizgiyi gördüm o akşam acilde kan verdim 170 olmuştu

Adetın geçtımı kan verdnmı canm sennle aynı durumdayz bı test negatıf ıkı test pozıtıf sasrdm kaldm
Adetın geçtımı kan verdnmı canm sennle aynı durumdayz bı test negatıf ıkı test pozıtıf sasrdm kaldm
Ben adetten beş gün önce vermiştim kan negatifdi,şimdi 4. Gün gecikme,vermedim bidaha kan,benim bi kaç aydır zaten tam gününde olmuyo da,inofolik kullandım bide doktor ultrasonla bakmıştı gün sölemişti,ondan gününde olur ya da hamile kalırım diye umutlanmıştım bu ay,soraki testlerim negatifdi benim ,bugün yapmadım ama,yarın yaparım belki bilmiyom

Canm senn idrarda ckms ne gzl benim dun ckmamasti 3 gun gecmisti demekki deglm napalm bu ayda tutmadi hayrlisi olsn cnm senn icin

Bide benim şüpheli olarak baktığım son ilişkiden de ,13 gün geçmiş bugün,ona bakıyom artık o da olmamışsa,giderim doktora falan

Pko felan mı var sende canım baya geçmiş doktora gitmedin mi peki ihmal etme bence hamile olsan şimdiye çıkardı
Pko yok sürekli gidiyordum dr a hiç bir problemin Yok sadece adet düzensizliğin var buna sebep olan bişey de bulamadım bende gebelik tedavisi istedim klomen verdi ilk ay kist yaptı . Ara verdi tekrar adet olunca gel dedi o zamandan beri de adet olmadım pazartesi tekrar gitçem gitmeden önce bi test yapayım dedim o da böyle çıktı. Bu arada daha önce de benim 4 ay adetim gelmemişti sonra test yaptım pozitif çıktı inanamadım dr a gittim 4 haftalık hamilesin demişti ama düştü maalesef Hamile kalmanın adetle düzeniyle ilgisi Yok sanki

Metabolizmayı bilmem de mide bulantısı fena oluyor hamilelikte.benim iki oğlumda da 7 haftalıkken başlar 4 ay bitene kadar her akşam sabah çıkartırım su bile icsem.
cnm sende kanli testle ogrenmistin demi hamileligini bendede o silik cikmisti simdi kan tahlili verdim bekliyorum insaallah benimde seninki givi cikar yaaa

Anladm haber ver canm

Yok canım olmadım ben hala,soraki testlerde de negatif,bitanesi öyle çıktı ama,diğerlerinde yok. Benim de marka freely,işallah vardır senin ,geçtimi günün naptın
Yarın gunum bakom geçerse yaparım

Benim de bi düşüğüm var malesef üzerinden 3 ay geçmiş olucak bakalım bu ay hamile kaldım diye bi düşüncem Yok merakımdan yaptım bu testi ama bi geçerliliği Yok bence çünkü idrarda hcg varsa çıkıyor kan damlatsan da boşuna bence çıkanların ki hamile olanlar.. hakkımıza hayırlısı olsun bence neyse başımız üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…