- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 30
Adetın geçtımı kan verdnmı canm sennle aynı durumdayz bı test negatıf ıkı test pozıtıf sasrdm kaldmYok bende gelen giden ama,testlerde de bi gelişme yok canım
Bnmkıde yıkaynca gtmedı cızgın izi kaldı zaten ondan dolayı suan suphedeym kan verrsen haber ver cnmKızlar bende su tuttum sanki çizgi netleşti bi bakar mısınız
Canım hamilesin var çizgi ince olarak gözün aydınKızlar bende su tuttum sanki çizgi netleşti bi bakar mısınız
Aaa kızarım bak böyle söyleme.yarin hemen bi hastaneye gidip kan tahlili veriyorsun canımKızlar hiç umudum yok ama Benim
Cnm bugn idrar testi bu testte negatf ckti yabi yaptgmda ama aksm yemegnden snra midem kotu blanyr su iciyrm ama kotu midem adette olmadm hamileyken metabolizma yavaslyrmu ?Aaa kızarım bak böyle söyleme.yarin hemen bi hastaneye gidip kan tahlili veriyorsun canım
Metabolizmayı bilmem de mide bulantısı fena oluyor hamilelikte.benim iki oğlumda da 7 haftalıkken başlar 4 ay bitene kadar her akşam sabah çıkartırım su bile icsem.Cnm bugn idrar testi bu testte negatf ckti yabi yaptgmda ama aksm yemegnden snra midem kotu blanyr su iciyrm ama kotu midem adette olmadm hamileyken metabolizma yavaslyrmu ?
Canm anlamadm bende midem kotu ya agryr felan bgn ailemde geldi yemege hicbrnde birsey yok tek benim kotu ondn soriyim dedm anlamadm ?Metabolizmayı bilmem de mide bulantısı fena oluyor hamilelikte.benim iki oğlumda da 7 haftalıkken başlar 4 ay bitene kadar her akşam sabah çıkartırım su bile icsem.
Senin için en iyi çözüm kan tahlili canım.bi de yumurtlaman ne zamandı.gec döllenmiş olabilir mı?Canm anlamadm bende midem kotu ya agryr felan bgn ailemde geldi yemege hicbrnde birsey yok tek benim kotu ondn soriyim dedm anlamadm ?
Adete 11 gün kala mı,yumurta cstladiktan kaç gün sonra bu canım? Adete 11 gün kala çıkması çok zor .Benim adete 6 gün kala çıkmıştı bu kanlı testteEki Görüntüle 1965954 Eki Görüntüle 1965954 Eki Görüntüle 1965955
Dura dura kanda gitmiş. Bakin herkesin pozitif cikti diyenler adete 11 gun kala koskoca negatif
Aynn cnm pazartesi gtcm zaten bana en iyi cozum kan testi bence diyrm. Olablr cnm galiba 29-30 oluyrm cnm ben yumurtlama zamanlarni iyi degerlendrdm sansa brakmadm yani bir gun arayla olduk bakalm cnm tutmstr ins :) dua et cnm ya hamislerin duasıkabul olurmus pazartesi kanda yuksek bir degr alrm ins :)Senin için en iyi çözüm kan tahlili canım.bi de yumurtlaman ne zamandı.gec döllenmiş olabilir mı?
İnsalalh canım hamilesindirAynn cnm pazartesi gtcm zaten bana en iyi cozum kan testi bence diyrm. Olablr cnm galiba 29-30 oluyrm cnm ben yumurtlama zamanlarni iyi degerlendrdm sansa brakmadm yani bir gun arayla olduk bakalm cnm tutmstr ins :) dua et cnm ya hamislerin duasıkabul olurmus pazartesi kanda yuksek bir degr alrm ins :)
Var tabi canım.İki gün sonra normal idrar testinde de çıkar inş.Eki Görüntüle 1965956 kizlar gene ben bende yikadim pakladim ama hala var biraz cizgi yaa ben bebek gelmeden timarhaneye gdcem galiba
sen hamileydin demi cnm dua ette iki gun snrakindede ciksin yaaaaVar tabi canım.İki gün sonra normal idrar testinde de çıkar inş.
kadRki2 idrar testi yaptim onlarda cikmadi yani ne kadar inandirici bilemedim yaa gerci aylardir hicbir sekilde silikte olsa gormemistim cizgi ama kanli olunca boyle birsey olsa herkes yapar ama demiVar tabi canım.İki gün sonra normal idrar testinde de çıkar inş.
Evet canım yani jns.hamileyimdir kanda 34 çıktı hem kanlı hem idrar testlerinde artık çıkıyor çok şükür maasalalh.sali doktora gidrcem kesin sonuç için .İnsalalh canım sen de görürsün idrarda çift çizgiyi.bak benim kanlı testin ertesi günü idrar testinde boyleydisen hamileydin demi cnm dua ette iki gun snrakindede ciksin yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?