Evde gebelik testinde çığır

Aaa kızarım bak böyle söyleme.yarin hemen bi hastaneye gidip kan tahlili veriyorsun canım
Cnm bugn idrar testi bu testte negatf ckti yabi yaptgmda ama aksm yemegnden snra midem kotu blanyr su iciyrm ama kotu midem adette olmadm hamileyken metabolizma yavaslyrmu ?

Kizlar size bir kanli testte ben yapacaktim. Lakin kanimi yanlis yere akittim ve sonuc testin ucu kirmizi kan koyu kaldi idrar kostu kostu kostu veeee gidip o cizgileri negatif yapti

Son düzenleme:
Cnm bugn idrar testi bu testte negatf ckti yabi yaptgmda ama aksm yemegnden snra midem kotu blanyr su iciyrm ama kotu midem adette olmadm hamileyken metabolizma yavaslyrmu ?
Metabolizmayı bilmem de mide bulantısı fena oluyor hamilelikte.benim iki oğlumda da 7 haftalıkken başlar 4 ay bitene kadar her akşam sabah çıkartırım su bile icsem.

Metabolizmayı bilmem de mide bulantısı fena oluyor hamilelikte.benim iki oğlumda da 7 haftalıkken başlar 4 ay bitene kadar her akşam sabah çıkartırım su bile icsem.
Canm anlamadm bende midem kotu ya agryr felan bgn ailemde geldi yemege hicbrnde birsey yok tek benim kotu ondn soriyim dedm anlamadm ?

Dura dura kanda gitmiş. Bakin herkesin pozitif cikti diyenler adete 11 gun kala koskoca negatif

Canm anlamadm bende midem kotu ya agryr felan bgn ailemde geldi yemege hicbrnde birsey yok tek benim kotu ondn soriyim dedm anlamadm ?
Senin için en iyi çözüm kan tahlili canım.bi de yumurtlaman ne zamandı.gec döllenmiş olabilir mı?

Senin için en iyi çözüm kan tahlili canım.bi de yumurtlaman ne zamandı.gec döllenmiş olabilir mı?
Aynn cnm pazartesi gtcm zaten bana en iyi cozum kan testi bence diyrm. Olablr cnm galiba 29-30 oluyrm cnm ben yumurtlama zamanlarni iyi degerlendrdm sansa brakmadm yani bir gun arayla olduk bakalm cnm tutmstr ins :) dua et cnm ya hamislerin duasıkabul olurmus pazartesi kanda yuksek bir degr alrm ins :)

İnsalalh canım hamilesindir

cnm peki bu testin dogrulugu ne kadRki
Var tabi canım.İki gün sonra normal idrar testinde de çıkar inş.
kadRki2 idrar testi yaptim onlarda cikmadi yani ne kadar inandirici bilemedim yaa gerci aylardir hicbir sekilde silikte olsa gormemistim cizgi ama kanli olunca boyle birsey olsa herkes yapar ama demi

sen hamileydin demi cnm dua ette iki gun snrakindede ciksin yaaaa
Evet canım yani jns.hamileyimdir kanda 34 çıktı hem kanlı hem idrar testlerinde artık çıkıyor çok şükür maasalalh.sali doktora gidrcem kesin sonuç için .İnsalalh canım sen de görürsün idrarda çift çizgiyi.bak benim kanlı testin ertesi günü idrar testinde boyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…