Evde gebelik testinde çığır

Kan damlattım ya sanki onun gölgesi kalmış gibi en doğrusu sabah idrarı bakalım nasip

Canim bidaha bi kana gitsen? Sanki var gibi. Hem aklinida mesgul etmez varmi yokmu diye

Eklentiler

• photo.jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 168
Ama buna itimat olmaz işte damlatır damlatmaz çıktı ama keskin çizgi olmadıktan sonra geçerliliği yoktur bende.. bide kimyasal geçirdikten sonra korkar oldum canım

Ben hamile değilimdir ama burda rabbim uzun zamandır bekleyen herkese nasip etsin onların duacısıyım canım

ilk başta kanla yaptığım test pozitifti sonra idrarla bi kaç gün sonra ćok silik 2. Ćizgi vardı korkudan kan veremiyorum ki zaten bata 4 gün var :)) geçer se artık kan vermek şart olur :)

ilk başta kanla yaptığım test pozitifti sonra idrarla bi kaç gün sonra ćok silik 2. Ćizgi vardı korkudan kan veremiyorum ki zaten bata 4 gün var :)) geçer se artık kan vermek şart olur :)
Aynı durumdayız beklemek en doğrusu

Sen hala kan vermedn mı bnm kadam cok karısık yarın kan versemmı testlerıme bı bakarmısın

Kızlar bnden kan çıkmadı 1 damla zor geldi 3 damlada idrarim dan karstrp yaptım negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…