Kanlamı yaptn hiç kızarmamş test anlamadm o yuzdn yada bnn kanm cok koyuKan damlattım ya sanki onun gölgesi kalmış gibi en doğrusu sabah idrarı bakalım nasip
Dağıldı kurudukça çok damlatmadım bi damla negatif oldu benim kiKanlamı yaptn hiç kızarmamş test anlamadm o yuzdn yada bnn kanm cok koyu
Hiç çizgi yokmu suan golge falanDağıldı kurudukça çok damlatmadım bi damla negatif oldu benim ki
Eki Görüntüle 1965546 bu testı dun degıl oncekı gun yapmştm sonra golge gıbı olunca kuşkulandım atmadım kuruyuncada akşama boyle oldu...
Ama hp golge vardı bı arkadasında boyleydı naptı blmyrm kı frelyy markası bunun bununla hp idrar yaptgmda kuruynca bıle ız cıkmaz kafam karıştı
Var canımHiç çizgi yokmu suan golge falan
Bitanm zaten bı okadar kan kaybettım ya nerdeyse yarın verıcem bıdaha bakalım son kez varsa var yoksa yokCanim bidaha bi kana gitsen? Sanki var gibi. Hem aklinida mesgul etmez varmi yokmu diye
Ee tmm cıkmış o zamn sabah tkrrla bnceVar canım
Reglim geçene kadar beklerim canım hakkımıza hayırlısı olsunEe tmm cıkmış o zamn sabah tkrrla bnce
Aynı durumdayız beklemek en doğrusuilk başta kanla yaptığım test pozitifti sonra idrarla bi kaç gün sonra ćok silik 2. Ćizgi vardı korkudan kan veremiyorum ki zaten bata 4 gün var :)) geçer se artık kan vermek şart olur :)
Sen hala kan vermedn mı bnm kadam cok karısık yarın kan versemmı testlerıme bı bakarmısınilk başta kanla yaptığım test pozitifti sonra idrarla bi kaç gün sonra ćok silik 2. Ćizgi vardı korkudan kan veremiyorum ki zaten bata 4 gün var :)) geçer se artık kan vermek şart olur :)
Kızlar ya aynı markanınkı yıne cıkardı silikte olsa ama farklı markanınkı negatıfEki Görüntüle 1965591 Eki Görüntüle 1965592 Eki Görüntüle 1965593 en usttekı certain
Altındakıde 2 gun once pozıtıf veren testten yanı frelyy mi ne ondan alttakıde usttekının kurumuş halı..
Yarın tekrarla bnce canm da bn kararsz kaldm kan versemmı vermesemmı dıye taBak böyle biraz koyulaştıydım canımNisaberatim
Kuzu sen nerdesn sende mi yaptn negatif ya benimkide ole yaKızlar bnden kan çıkmadı 1 damla zor geldi 3 damlada idrarim dan karstrp yaptım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?