Sende mi düşük yaptın canım ya sonrası sıkıntı oluyor benim ilk adetim 10 gün lekelenme şeklinde oldu ilaçla durdu primolut verdi kullandım geri oldum. Bi ay içinde iki kere hastalandım yani şimdi de salı günü Pazartesi olmam lazım ama bi haftadır adet sancısı çekiyorumCok sevindim aklina yatmis olmasina canim. Bende iki aydir korunmuyorum uani uc adet donemi oluyor bos gecti. Kafama cok taktim cunku dusuk sonrasi hemen olur demislerdi. Bu ay ne olacak bakalim 11 gun var adete hic kafaya takacak vaktim yok suraya git buraya kos derken. Ama su sabahki kusma ve halsiz kalmam korkuttu antibiyotik dokundu mu acaba vajinal fitil ve antibotik vermisti doktor
Bwceremdm cnm ben ya foto atmayi nerden atlyrki ?Fotoğraf atabilir misin?
Bu test doğru canım benim ilk hamileliğimde bi tek bu doğru sonucu verdiEki Görüntüle 1965546 bu testı dun degıl oncekı gun yapmştm sonra golge gıbı olunca kuşkulandım atmadım kuruyuncada akşama boyle oldu...
Ama hp golge vardı bı arkadasında boyleydı naptı blmyrm kı frelyy markası bunun bununla hp idrar yaptgmda kuruynca bıle ız cıkmaz kafam karıştı
Cevaplanın yanında Dosya Yükle var, oradan.Bwceremdm cnm ben ya foto atmayi nerden atlyrki ?
Canm iste bole. Negatf?Cevaplanın yanında Dosya Yükle var, oradan.
Yüklenmemiş canım görünmüyor.Canm iste bole. Negatf?
Yukldm smdiYüklenmemiş canım görünmüyor.
Canım o kadar kırmızı ki ben anlayamadım. Test biraz beklesin belki dağılır kan.Yukldm smdi
Frelyy dımı bn bunda hiç yalancı cızgıde grmedm bu zmna kadar hp negatfse negatıftı yanı acaba test hassasıyet farkı varmıdrBu test doğru canım benim ilk hamileliğimde bi tek bu doğru sonucu verdi
Bnmde bırı negatf bırı pozıtıfCanm yanls mi yaptm az mi yaptn anlamadm ckmadı ya negatf moral sfr
Cnm attm cope daglmadi nye ckmyr bilmyrm gec dollnmdn mi anlmdm ki?Canım o kadar kırmızı ki ben anlayamadım. Test biraz beklesin belki dağılır kan.
Evet canım o marka çok iyi bebetime felan bi dolu hassasiyeti düşük testler mevcut ama o test çok iyiFrelyy dımı bn bunda hiç yalancı cızgıde grmedm bu zmna kadar hp negatfse negatıftı yanı acaba test hassasıyet farkı varmıdr
Ben anlmdm bsy senn bat ne zmn kan vermeye ne zamn gidiceksin?Bnmde bırı negatf bırı pozıtıf
Yarın verebılırım bn kan cok kafamı karıştrdı cunku bu durum bat 12Ben anlmdm bsy senn bat ne zmn kan vermeye ne zamn gidiceksin?
İnşallah bu test haklıdır olmazsa nıye cıksın dyrm on sayfalarda bnm gıbı bırı vardı 1i negatf bırı pozıtıftı ama naptı bılmyrm 3 gundr grmyrEvet canım o marka çok iyi bebetime felan bi dolu hassasiyeti düşük testler mevcut ama o test çok iyi
Ver cnm bnde olmazsm pzrtsi vercm kan baklm ins ckarYarın verebılırım bn kan cok kafamı karıştrdı cunku bu durum bat 12
Eee cızgı var canm hayrlı olsunKızlar ben test yaptım
Ama işte emin değilim eğer gerçekten varsa yarın sabah idrarıyla yaparım pek güvenemedimEee cızgı var canm hayrlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?