Benim 2 gün önce negatiftiKızlar bu testi deneyip negatif çıkanlar varsa yazabilir mi,aklımız karıştı
Canim yabanci kaldim kusurabakma ilk idrarla mi yaptin bunu?friendlyfriendly bak bunuda yaptm benı taşlayabılırsınz
Sen denedin mi?Ben denerim arkadas . Ilkokulda da mikroskoptan bakmak icin kani ben verdiydim cesurum ben buna mi vermicez
Len araya girsin biri birsey yazsın ☺ Kendi kendime konuşuyor gibiyim ☺
Eşine katılıyorum. Bence yerinde bir tespit.herkese ayni anda cevap verince oyle oluyor. Ben test yapsam da karavana çünkü dun yunurtam vardi bugun kontrolde cikmadi yani dun çatlamış. Bu arada esim dedi ki bu test cikarken bu olay biliniyordur ama bunu yazamazlar diyor yani kandaki hcg ye tepkilidir yazarsa prosedur değişir isleri zorlasir ve satis orani da etkilenir diyor
Eşine katılıyorum. Bence yerinde bir tespit.
Kesinlikle öyle, düz mantık ☺Benimde aklıma yattı mantığı hcg hormonuna tepki vermek testin
Kesinlikle öyle, düz mantık ☺
ben bi arastraym canim ucuzsa ole yapaym.kredi karti kullanmyrz nakit odeme varsa alriim artik.sagol cevao verdgn icin.testide cek at olsun bakalm genede :))
sagol canim ben oraya bakiym en iyisiKeremkucuk39 diye bir sitede kapıda odemeli 50 tanesi 35 e var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?