- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
-
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Ne diyorsun sen ya!Su yazdıklarına bir bak! Evcil hayvan satisi yasak yasak! Bir de eve alacakmis da tipini begenmezse geri verecekmis..Ayyy sinir oldum sizeeşim hayvanları çok sevdiğimi biliyor ve bir arkadaşı evcil hayvan satışı yapıyor. satış diyince tepkiler olacaktır eminim ama bu arkadaşı bir kediyi öyle bir övmüş ki eşimde hiç alma fikri yokken alalım diye tutturdu. ben de içten içe hep isterdim ama alacaksam ömür boyu bakmak isterim. o konuda kendime tam güvenemiyorum. şuan çocuğum yok, eşyalarım yeni.
mesela kediyi alsam onu birkaç gün tanısam, sorun olur mu? zaten geri verecek olsam bu birkaç gün içinde olur yoksa ömür boyu kalır diye düşünüyorum. hemen vazgeçersem o bile beni üzer.
Siyah Ankara kedisi, 5 aylık demiş kedi baya büyük görünüyor resimde. ben hiç anlamam 5 aylık olup olmadığı doğru mu nasıl anlaşılır?
bir de bakımı çok kolay, tuvalet eğitimi var demiş. tüy dökmüyor demiş. tüy dökmemesi de doğru mudur? fiyatına da 375 tl demiş.
bilemiyorum kötü niyetle yazmadım, bende hassasım, zaten o yüzden birkaç gün kalsa sorun olur mu sormak için yazdım, yani kedinin huyu, anlaşabilmemiz, alışabilmesi vs bu durumları göz önünde bulundurmak için.Bu bence sizin istediginiz standartta tartisilacak bir konu degil olay cikar
Gidin o kdrlik mama alin sokaktaki canlarin karni doysun
Sizi oyle iade etseler ne olur?
Can tasiyor onlar agzi yok diye robot degil
tipiyle alakası yoktu aslında sorduğum sorunun. kötü niyetle sormadım. anlaşabilecekmiyiz uyum sağlayabilecek mi amacıyla sordum. ayrıca zaten ben yapabilir miyim diye konu açtım. böyle yapacağım diye bişey demedim, danışmak istedim. böyle bişey olabilir mi diyeNe diyorsun sen ya!Su yazdıklarına bir bak! Evcil hayvan satisi yasak yasak! Bir de eve alacakmis da tipini begenmezse geri verecekmis..Ayyy sinir oldum sizekesin trolsun!!!
Daha önce hayvan bakmadığınız sorduğunuz sorulardan belli. Kedinin alışması huyu suyu 3-5 gün içinde belli olmaz. Deneme süresi yok yani.bilemiyorum kötü niyetle yazmadım, bende hassasım, zaten o yüzden birkaç gün kalsa sorun olur mu sormak için yazdım, yani kedinin huyu, anlaşabilmemiz, alışabilmesi vs bu durumları göz önünde bulundurmak için.
haklısınız, fiyatı sildim, kusura bakmayıninsanlari banlatmadan konuyu kapattirin bence. bir de fiyatini yazmis. yok kardes o kedinin piyasasi daha dusuk dememizi mi bekliyorsun?