Siz daha once hiç yaptınız miBen de arıyorum. Takipteyim.
Nerden bulanilirim ki hicbir fikrim yok siz de ek iş mi yapiyosunuzEvde nikah sekeri veya ünlü markalara bicki dikiş gibi seylerde yapılabiliyor arastırın bi
Yok hayır ben calısıyorum sabitNerden bulanilirim ki hicbir fikrim yok siz de ek iş mi yapiyosunuz
Saol canımYok hayır ben calısıyorum sabit
Gazete ve tvlerden izledigim kadarıyla biliyorım
İşkur varsa yakınınızda ordan talep yapabilirsiniz
Ev hanımlarına evde iŠimkanı!
ÃalıÅan kadın sayısının artırılması ve kadınların istihdam edilmesine destek olan Ä°ÅKUR, yeni bir projeyle ev kadınlarının evde gelir elde etmesini saÄlayacak.www.google.com.tr
Almanyadayken bileklik yapıyordum, inci boncuktan. Burada arıyorum evde iş, bulamıyorum en yakın yer kepez, muratpaşa falan. Normalde işkur da veriyordu ama onu kaldırdılar sanırım ya da en azından buradaki yapmıyor.Siz daha once hiç yaptınız mi
Ben de o tarz bi is istiyorum katolog flan yorucuAlmanyadayken bileklik yapıyordum, inci boncuktan. Burada arıyorum evde iş, bulamıyorum en yakın yer kepez, muratpaşa falan. Normalde işkur da veriyordu ama onu kaldırdılar sanırım ya da en azından buradaki yapmıyor.
Sen nerede oturuyorsun? Konya, izmir, istanbul vs. Birsürü imkan sunuyorlar, hele ki paketlemede. Galoş paketleme, kokulu mum, mandal, kapı süsleri yapma, kürdan sayma, akla gelebilecek herşey.Ben de o tarz bi is istiyorum katolog flan yorucu
daha önce yaptınız mi yada bu isi yapan yakininiz varmıİskura başvurun evde iş yapmak istiyorum diyin yeteneginize göre size iş veriyorlarmis aylık kazancı 600-1000 TL arası
TV'de duydumdaha önce yaptınız mi yada bu isi yapan yakininiz varmı
Teşekkür ederim :)TV'de duydum