• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde düşük yapmak istiyorum acil

Dalga mı geciyosunuz? Ölümü göze alan birisi ilk önce kaçmayı denerdi. Pek inandırıcı gelmedi bana
Şöyle birşeyde var dediğiniz doğru öldurecem diyor ya kendisini peki diyelim intihar etti ölmedi ailesi yine öğrenecek vallaha benim çok sanliurfali vanli batmanli tanıdığım var hatta kendi sulalemdede doğudan evlenen kuzenlerim var gayette kadina değer veriyorlar gördüğüm kadariyla ama tabiki 5 parmağın beşi de bir değil işte sabahtan beri konuyu okuyorum yani sığınma evi diyor arkadaşlar yok diyo öldurecem kendimi diyo yani ne diyelim öldür desek oldurecekmi kendini cok saçma tamam belkide diyelim bu konu doğru bir anne olarak bir kadin olarak bizler erkeklerden güçlüyüz istersek herşeyi yapabiliriz sığınma evi 6 ay süre tanıyor meslek öğretiyor egitimler veriyor para kazansın biriktirsin ev tutsun vs gibi şeyler yapiyorlar telefon yasak bildiğim kadarıyla adres vermekte yasak diye biliyordum davayida devlet kendisi otomatikman açıyor psikolojik destekte veriyor e kanunlarda kadinlardan yana zaten fakat ailesinden korkuyor linclenmek istemiyorum ama bana sacma geldi biraz

Ben herşeyi çok iyi anladım da güzel kardeşim beni iyi dinle şuan senin algın sadece bebeği düşürmek için bizden birşey duymak ama benimde anlamadığım söylersem öldürürler diyorsun ya tamam anlattığın herşeye inanırım da sen bu ilaçların etkisini biliyomusun muhakkak acillik olacaksın hatta bayılabilirsin onu geçtim en belirgin özelliği kan kaybı olacak aynı evde yaşadığın ailene düşük yaparken çaktırmama ihtimalin sıfır çünkü çok fazla kendinde olmayacaksın ve bi hastaneye kaldırma durumları olacak seni bak bildiğin yaşanacak senaryoyu anlatıyorum sana diyelim düşürürken bebeği ölmedin. Seni hastaneye kaldırdıklarında o durumda herşeyi öğrenmeyecekler mi sen adet kanaması gibi mi sanıyorsun bu düşüğü ağrısını kanamasını böyle biliyorsan yanlış biliyosun emin ol ne şekilde düşük yaparsan yap seni farkedecekler keşke imkanım olsa seni ordan çekip alsam ama kimseye kızma dedikleri gibi kürtajdan başka çaren yok

Ay ben gece bu kiza üzüldüm dua ettim yattım. sabah kalktım ilk isim bu konuya bakmak oldu.
Suan kendimi aldatilmis kandirilmis hissettim.gercekten mesajlarda tutarsizlik var. Konu insallah fakedir.

Ay ben gece bu kiza üzüldüm dua ettim yattım. sabah kalktım ilk isim bu konuya bakmak oldu.
Suan kendimi aldatilmis kandirilmis hissettim.gercekten mesajlarda tutarsizlik var. Konu insallah fakedir.
Bende çok üzüldüm inşallah gerçek değildir, ama iç sesim gerçek olduğunu söylüyor 🥺 önceki günlerde de ilaç vs aramış muhtemelen çocuk yaşta çaresiz biri. Allah yardımcısı olsun bir şekilde işin içinden çıkar umarım

Mahalle yanıyor 🤣
Siz hiç bebeklerinizi üst üste kaybedip evlat hasreti çektiniz mi ?
Zira bu duyguyu yaşasanız bu durumla eğlenmezdiniz…
Allah düşmanımı dahi sınamasın.
Ben kötü birşey söylemedim. Ben sana dua edeceğim sende dua et dedim.

Hamile değilim, ama inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alacağınız gün gelir, ben sizi çok iyi anladım. Rabbim yardımcınız olsun 🙏

Hamile değilim, ama inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alacağınız gün gelir, ben sizi çok iyi anladım. Rabbim yardımcınız olsun 🙏
Gerçekten çok teşekkür ederim
Kimin ne zaman nasıl ettiği dua kabul olur bilmiyoruz. Bu yüzden allah razı olsun sizden de 🙏🏼
Gerçekten anladığınız için teşekkür ederim.
Bütün dilekleriniz kabul olmasınj dilerim bende 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Bu sitede bu kadar cahil kadinin bulundugunu bilmezdim. Kadin tecavuze ugramis, sizce o bebegi ister mi? Ailem oldurur diyor, dogur da dogur, bebek isteyip anne olamayan kac kisi var biliyor musun? Diyorlar ya, rabbim sen aklima mukayyet ol

Bu kadin bebegini aldirirsa sizin bebek hakkinizdan gitmiyor, bu 1

Bebek ölmesin diye kadin mi canindan olsun ya da tecavuzcusuyle zorla mi baristirilsin? Bu da 2

Allah kimsenin kucagini bos birakmasin ama anne olamayanlarin sorunu ne? Bir bebek sebebiyle bu kadar mi insanligimizdan cikacagiz?
Arada bi de şey diyen var; "Bana dua eder misin?"

Ben istemediğim bir birlikteliğe zorlandım ve hamile olduğumu öğrendim düşük yapmak istiyorum nolur acil yardım edin bana ailem bilse öldürür ben suçlu olurum onların gözünde. Evde düşük yapmak için ne yapabilirim 7 haftalık gebelik
Doktora gitsenenize

Akşam konuyu okuyunca tutarsızlık hissetmiştim açıkçası. Bence hamilelik doğru gerisi tamamen kurgu. Muhtemelen yaşı küçük ve hamile. Ne yapacağını bilemiyor. Umarım yanılıyorumdur. ☹️

Çekmedim hanımefendi yaşamadım dediklerinizi ben hiç kürtaj yapmak için düşük yapmak için uğraşan tutuşan bir kadından bana da dua et şimdi senin ne makbul duan vardır demedim

Ailen seni öldürmesin diye sen bebeği mi öldüreceksin... Yani yazık ya. O kadar çocuk isteyen anne baba varken.. Yazık..
9 tane düsük yaptım tek 1 tanesine sahip olabileyim diye çekmedigin kalmadı rabbim bize de nasip etsinnn.. yorumunuzu okuyunca bi an hüzun bastı

Yapamam ya biri de düşük için bir akıl versin nolur
Düsün icin evde yapilabilecek hic birşey yok.. canınızdan olursunuz paranız var madem gidin özelde bi doktor a kendi yapmazsa yapan birine yonlendirir belki baska care gelmiyor aklıma ama çok yazık gercekten 🥺

Tamam ailene barışmak istediğini söylesen eşinle... Sonuçta o senin eşin. Resmi olarak.
Ben sizin mesajlarınızı hayretle okudum cidden.
Neyin kafası bu hanımefendi?
Kadın ayrılmak üzere olduğu kocası tarafından tecavüze uğramış,siz bir mesajınızda olsun hala evlisiniz yazmışsınız.Şimdide konu sahibine,tecavüzcüsüyle barışmasını tavsiye ediyorsunuz.
Siz iyi misiniz ya?
Kocası olunca tecavüz edebilir dimi? O zaman tecavüz sayılmıyor,resmi olarak eşi sonuçta(!)

Bu sitede bu kadar cahil kadinin bulundugunu bilmezdim. Kadin tecavuze ugramis, sizce o bebegi ister mi? Ailem oldurur diyor, dogur da dogur, bebek isteyip anne olamayan kac kisi var biliyor musun? Diyorlar ya, rabbim sen aklima mukayyet ol

Bu kadin bebegini aldirirsa sizin bebek hakkinizdan gitmiyor, bu 1

Bebek ölmesin diye kadin mi canindan olsun ya da tecavuzcusuyle zorla mi baristirilsin? Bu da 2

Allah kimsenin kucagini bos birakmasin ama anne olamayanlarin sorunu ne? Bir bebek sebebiyle bu kadar mi insanligimizdan cikacagiz?
Hay ağzına sağlık 👏
Yazdıklarının altına aynen imzamı atarım.

Ben sizin mesajlarınızı hayretle okudum cidden.
Neyin kafası bu hanımefendi?
Kadın ayrılmak üzere olduğu kocası tarafından tecavüze uğramış,siz bir mesajınızda olsun hala evlisiniz yazmışsınız.Şimdide konu sahibine,tecavüzcüsüyle barışmasını tavsiye ediyorsunuz.
Siz iyi misiniz ya?
Kocası olunca tecavüz edebilir dimi? O zaman tecavüz sayılmıyor,resmi olarak eşi sonuçta(!)
Aslında bende en başta benzer bir mesaj yazdım. Daha çok şekillenmemişti hikaye. Şimdi kızımız kendini öldürmeyi, ve bebeği olmayacak şekillerde tahliye etmeyi düşündüğü için, en azından ailesine ben eşimle barışmak istiyorum der, birkaç hafta beraber olurlar, sonra da gelir hamile kaldım der en azından durumu kurtarır diye düşmüştüm. Eşinin yaptığı durumu meşrulaştırmak değil de en azından canını kurtarmış olurdu..

Yönetim bilgi verse de neymiş ne değilmiş öğrensek keşke

Back
X