- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.280
- 548
- 29
- Konu Sahibi Lalinimsiiii
Ayni fikirdeyim.konu tutarsizBurnuma hiç iyi kokular gelmiyor.
Yalvarırım yapmayın.
Linçleneceğim belki ama, hala bir yanım konu gerçek değil diyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni fikirdeyim.konu tutarsizBurnuma hiç iyi kokular gelmiyor.
Yalvarırım yapmayın.
Linçleneceğim belki ama, hala bir yanım konu gerçek değil diyor.
Şöyle birşeyde var dediğiniz doğru öldurecem diyor ya kendisini peki diyelim intihar etti ölmedi ailesi yine öğrenecek vallaha benim çok sanliurfali vanli batmanli tanıdığım var hatta kendi sulalemdede doğudan evlenen kuzenlerim var gayette kadina değer veriyorlar gördüğüm kadariyla ama tabiki 5 parmağın beşi de bir değil işte sabahtan beri konuyu okuyorum yani sığınma evi diyor arkadaşlar yok diyo öldurecem kendimi diyo yani ne diyelim öldür desek oldurecekmi kendini cok saçma tamam belkide diyelim bu konu doğru bir anne olarak bir kadin olarak bizler erkeklerden güçlüyüz istersek herşeyi yapabiliriz sığınma evi 6 ay süre tanıyor meslek öğretiyor egitimler veriyor para kazansın biriktirsin ev tutsun vs gibi şeyler yapiyorlar telefon yasak bildiğim kadarıyla adres vermekte yasak diye biliyordum davayida devlet kendisi otomatikman açıyor psikolojik destekte veriyor e kanunlarda kadinlardan yana zaten fakat ailesinden korkuyor linclenmek istemiyorum ama bana sacma geldi birazDalga mı geciyosunuz? Ölümü göze alan birisi ilk önce kaçmayı denerdi. Pek inandırıcı gelmedi bana
Bende çok üzüldüm inşallah gerçek değildir, ama iç sesim gerçek olduğunu söylüyorAy ben gece bu kiza üzüldüm dua ettim yattım. sabah kalktım ilk isim bu konuya bakmak oldu.
Suan kendimi aldatilmis kandirilmis hissettim.gercekten mesajlarda tutarsizlik var. Konu insallah fakedir.
Siz hiç bebeklerinizi üst üste kaybedip evlat hasreti çektiniz mi ?Mahalle yanıyor![]()
Hamile değilim, ama inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alacağınız gün gelir, ben sizi çok iyi anladım. Rabbim yardımcınız olsunSiz hiç bebeklerinizi üst üste kaybedip evlat hasreti çektiniz mi ?
Zira bu duyguyu yaşasanız bu durumla eğlenmezdiniz…
Allah düşmanımı dahi sınamasın.
Ben kötü birşey söylemedim. Ben sana dua edeceğim sende dua et dedim.
AminRabbim sana hayırlı sağlıklı evlat versin ard arda kayıp yaşayan biri olarak bebeğimn benmle kalmasını o kadar istiyorum ki Allah her şeyi en iyi bilendir ne diyim.
Gerçekten çok teşekkür ederimHamile değilim, ama inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alacağınız gün gelir, ben sizi çok iyi anladım. Rabbim yardımcınız olsun![]()
Arada bi de şey diyen var; "Bana dua eder misin?"Bu sitede bu kadar cahil kadinin bulundugunu bilmezdim. Kadin tecavuze ugramis, sizce o bebegi ister mi? Ailem oldurur diyor, dogur da dogur, bebek isteyip anne olamayan kac kisi var biliyor musun? Diyorlar ya, rabbim sen aklima mukayyet ol
Bu kadin bebegini aldirirsa sizin bebek hakkinizdan gitmiyor, bu 1
Bebek ölmesin diye kadin mi canindan olsun ya da tecavuzcusuyle zorla mi baristirilsin? Bu da 2
Allah kimsenin kucagini bos birakmasin ama anne olamayanlarin sorunu ne? Bir bebek sebebiyle bu kadar mi insanligimizdan cikacagiz?
Doktora gitsenenizeBen istemediğim bir birlikteliğe zorlandım ve hamile olduğumu öğrendim düşük yapmak istiyorum nolur acil yardım edin bana ailem bilse öldürür ben suçlu olurum onların gözünde. Evde düşük yapmak için ne yapabilirim 7 haftalık gebelik
Çekmedim hanımefendi yaşamadım dediklerinizi ben hiç kürtaj yapmak için düşük yapmak için uğraşan tutuşan bir kadından bana da dua et şimdi senin ne makbul duan vardır demedimSiz hiç bebeklerinizi üst üste kaybedip evlat hasreti çektiniz mi ?
Zira bu duyguyu yaşasanız bu durumla eğlenmezdiniz…
Allah düşmanımı dahi sınamasın.
Ben kötü birşey söylemedim. Ben sana dua edeceğim sende dua et dedim.
9 tane düsük yaptım tek 1 tanesine sahip olabileyim diye çekmedigin kalmadı rabbim bize de nasip etsinnn.. yorumunuzu okuyunca bi an hüzun bastıAilen seni öldürmesin diye sen bebeği mi öldüreceksin... Yani yazık ya. O kadar çocuk isteyen anne baba varken.. Yazık..
Düsün icin evde yapilabilecek hic birşey yok.. canınızdan olursunuz paranız var madem gidin özelde bi doktor a kendi yapmazsa yapan birine yonlendirir belki baska care gelmiyor aklıma ama çok yazık gercektenYapamam ya biri de düşük için bir akıl versin nolur
Gercekten bu kadari ciddi hirs ve vicdansizlik gibi geliyor. Olsun da ne sekilde olursa olsunArada bi de şey diyen var; "Bana dua eder misin?"
Ben sizin mesajlarınızı hayretle okudum cidden.Tamam ailene barışmak istediğini söylesen eşinle... Sonuçta o senin eşin. Resmi olarak.
Hay ağzına sağlıkBu sitede bu kadar cahil kadinin bulundugunu bilmezdim. Kadin tecavuze ugramis, sizce o bebegi ister mi? Ailem oldurur diyor, dogur da dogur, bebek isteyip anne olamayan kac kisi var biliyor musun? Diyorlar ya, rabbim sen aklima mukayyet ol
Bu kadin bebegini aldirirsa sizin bebek hakkinizdan gitmiyor, bu 1
Bebek ölmesin diye kadin mi canindan olsun ya da tecavuzcusuyle zorla mi baristirilsin? Bu da 2
Allah kimsenin kucagini bos birakmasin ama anne olamayanlarin sorunu ne? Bir bebek sebebiyle bu kadar mi insanligimizdan cikacagiz?
Aslında bende en başta benzer bir mesaj yazdım. Daha çok şekillenmemişti hikaye. Şimdi kızımız kendini öldürmeyi, ve bebeği olmayacak şekillerde tahliye etmeyi düşündüğü için, en azından ailesine ben eşimle barışmak istiyorum der, birkaç hafta beraber olurlar, sonra da gelir hamile kaldım der en azından durumu kurtarır diye düşmüştüm. Eşinin yaptığı durumu meşrulaştırmak değil de en azından canını kurtarmış olurdu..Ben sizin mesajlarınızı hayretle okudum cidden.
Neyin kafası bu hanımefendi?
Kadın ayrılmak üzere olduğu kocası tarafından tecavüze uğramış,siz bir mesajınızda olsun hala evlisiniz yazmışsınız.Şimdide konu sahibine,tecavüzcüsüyle barışmasını tavsiye ediyorsunuz.
Siz iyi misiniz ya?
Kocası olunca tecavüz edebilir dimi? O zaman tecavüz sayılmıyor,resmi olarak eşi sonuçta(!)