Evde düşük yapmak istiyorum acil

Resmi nikahlı eşi tarafından tecavüze uğramış bu yüzden imza gerekiyormuş.
Yorumları okumadan endişeyle hemen yorum yazmıştım. Of.

Kardeşim, 17 imde evlendim diyorsun. Bu ayrı bir suç. Gözünü seveyim git şikayetçi ol.

Zorla ilişkiye girdiğini söyle, muayenen yapılsın, zorlanma, travma belirti ve izlerini görür fark eder doktorlar. Git raporunu al.

Sonra da şikayetçi ol.

Sakın evde kendi başına bir şey yapma. Canından olursun.

Kaç gün oldu ilişki yaşanalı??

Bhcg baktır en azından bi hamile olup olmadığın dahi belli değil şu an.

Saçma bir şey yapma sakın, kanaman olabilir. Lütfen ablacım, lütfen.

Ya arkadaşlar siz hangi ülkede yaşıyorsunuz ben sizle aynı ülkede değil miyim

Daha yeni 7 aylık hamile bir kadın eşine telefonu vermedi diye 4 gün boyunca bilinci kapanana kadar işkence gördü. Hala komada yaşam savaşı veriyor.

Siz ne zannediyorsunuz?

Burda aradığınız şekilde yardım alamazsınız ki ? Çok riskli Allah korusun canınızdan olabilirsiniz. Şikayetçi olup devlete sığınmaktan başka çare yok gibi.

Ailem bni öldürülür diyosunuz ama düşmesse ben intihar ederim diyosunuz zaten zamanında çok çekmişsiniz durmayın o ailenin yanında param da var diyosun git bir büyük şehire orda kadın sığınmaya git kimse sana bişi yapamaz ve şikayetci ol kendine güven devlete sığın sana kimse birşey yapamaz kimse yerini bilmez sığınma evinde

Bu ne Saçma konu?Tecavüze uğramış bir genç kız sandim konuyu okuduğumda.Ayrisiniz ama hâlâ nikah var.Aileniz sizi öldüreceğine önce boşanmanızı sağlasaydı keşke.Cocugu da istemiyorsanız adam gibi gidin kürtaj olun.Hangi devirde yaşıyoruz.
Kürtaj olmak için kaç doktora gittim lanet olası nikah yüzünden olmadı 16 yaşında sattılar beni 27 yaşında adama ben bir kez anne oldum ondan aldı yavrumu ailem de onun çocuğu bakmayız dediler olaylı bitti boşandık diye bildi herkes kızımı görmek istediğim zaman tehdit etti fotolarım var diye onda sonrası zaten ben yapamam bir çocuk daha doğuramam o pislikten ve bu şehre bu topluma bıktım bıktım çekmediğim eziyet kalmadı be

Kardeşim, 17 imde evlendim diyorsun. Bu ayrı bir suç. Gözünü seveyim git şikayetçi ol.

Zorla ilişkiye girdiğini söyle, muayenen yapılsın, zorlanma, travma belirti ve izlerini görür fark eder doktorlar. Git raporunu al.

Sonra da şikayetçi ol.

Otre bir de zaten çocuğu varmış😐 Düşündüğü şey hayatına mal olabilir diğer çocuğa ne olacak😐

Sonra da şikayetçi ol.

Polis vs işin içine girerse ailesi öğrenir onu öldürürmüş. Bu yüzden onu da yapmıyormuş.

Arkadaşlar şikayet edebilseydi etmez miydi sizde bakın dini nikahı bitmiş tamam demişler resmi nikahı bile takmayan onemsemeyen bi aile var karsınızda ama kimse sana ilaçda önermez yapabileceğin en iyi şey sağlık ocağından yardım almak bin kadın dr seni anlar diye düşünuyorum az çok oraları bilir

Yapamam ya biri de düşük için bir akıl versin nolur
Bak bu bir intihar, içeride parça kalır, kanaman durmaz, kürtaj gerekir vs vs. Sandığından daha komplike bir şey. Arkadaşlar resmi nikah olduğu için eş onayı gerekiyor, kızın paradan yana kürtajdan yana sıkıntısı yok.

Bence

Özel hastaneye git diyorlar ya parayı verdin mi yaparlar orada.
Veririm dedim yok dediler şansım yok ablam bu hayatta
Ailem bni öldürülür diyosunuz ama düşmesse ben intihar ederim diyosunuz zaten zamanında çok çekmişsiniz durmayın o ailenin yanında param da var diyosun git bir büyük şehire orda kadın sığınmaya git kimse sana bişi yapamaz ve şikayetci ol kendine güven devlete sığın sana kimse birşey yapamaz kimse yerini bilmez sığınma evinde
Ablam param var dediğim kürtaja yeter ancak belki de yetmez tarlada çalışıp yaptığım bir altın yüzüğüm var sadece 1.500 eder ancak

Daha yeni 7 aylık hamile bir kadın eşine telefonu vermedi diye 4 gün boyunca bilinci kapanana kadar işkence gördü. Hala komada yaşam savaşı veriyor.

Siz ne zannediyorsunuz?
Kürtaj söz konusu olduğunda kadın gerekirse ölsün ama o çocuğa kıymasın zorbalığı var bu sitede. Tecavüz sonucuymuş, daha kendisi çocukmuş vs hiçbirinin önemi kalmıyor.

Bu ablanı dinle. Kaç yani 🤷🏻‍♀️

Siz ne zannediyorsunuz?
Koca şehirlerin göbeğinde bile kadinlar neler yaşiyor bu kız oralarda ne yapsın gercekten bazılarını anlamak mûmkün değil Allah yardımcısı olsun

Arkadaşlar şikayet edebilseydi etmez miydi sizde bakın dini nikahı bitmiş tamam demişler resmi nikahı bile takmayan onemsemeyen bi aile var karsınızda ama kimse sana ilaçda önermez yapabileceğin en iyi şey sağlık ocağından yardım almak bin kadın dr seni anlar diye düşünuyorum az çok oraları bilir
Anlamıyorlar yemin ederim denedim en iyisi şimdi gidip intihar etmek yeter çektiğim çocukluğum gitti benim gençliğim gitti anneliğim kadınlıgım gitti

Bu ne Saçma konu?Tecavüze uğramış bir genç kız sandim konuyu okuduğumda.Ayrisiniz ama hâlâ nikah var.Aileniz sizi öldüreceğine önce boşanmanızı sağlasaydı keşke.Cocugu da istemiyorsanız adam gibi gidin kürtaj olun.Hangi devirde yaşıyoruz.
Tecavüze ugramanin genci yaşlısı mı var? 70+ bir teyze evine giren hirsiz tarafindan tecavuze ugramisti. Birilerinin acilarina travmalarina sacma demek cok acimasizca. Sizin begenmediginiz bu kotu hayatlari istemeye istemeye yasamak zorunda olanlar var.

Veririm dedim yok dediler şansım yok ablam bu hayatta

Ablam param var dediğim kürtaja yeter ancak belki de yetmez tarlada çalışıp yaptığım bir altın yüzüğüm var sadece 1.500 eder ancak
Balım bak korkunu anlıyorum ama zaten çok çekmişsin ne işin var hyla o ailenin yanında senin yapacağın tek şey gidip şikayetçi olman devlete sığın kimse sana bişi yapamaz bnce artık kendi yolunu seç ve ayaklarının üstünde dur 😞

Back
X