sen evde dogurmaya devam et canim olacak olan heryerde olur ama en azindan acaba hastanede olsaydik bebegim yasarmiydi diye dusunmezsin hayat boyu
dua et de bigun bebeklerinin basina bisey gelmesin evde dogururken
sonra annenle ikiniz omrunuz boyunca kafanizi duvara vurursunuz....
ki allah yazdiysa bozsun boyle biseyi.. hepimizin evlatlari var ya da olucak.. belki hamile oldugum icin bu konuya bu kdr hassas yaklasiyorum ama inan ki sizi dusundugum icin..yoksa banane istersen git dagda dogum yap
seni kirdiysam lutfen kusura bakma
allah sana ve evlatlarina saglikli uzun omurler versin
28 yasindayim
öncelıkle bebegınızı saglıkla , analı babalı büyutün insallah.
cesaretınızden dolayıda sizi tebrık ediyorum..ben o kadar cesaretlı olamazdım herhalde...
evde dogum yapmak ilk bakısta bırazcık ürkütücü gelsede ehil sahibi kişinin bunu yaptırması sanırım cesaret vericidir.
hele bırde bunu yapıcak kişi tecrubelı ebe bır anneyse..
dogum öykunuzu okuduktan sonra yorumlara okudum.
bazı yorumlar pekte hos olmamıs acıkcası.
arkadasımız bızımle dogum öykusunu paylasmak ıstemıs,dogumu yaptıran annesı..
ve annesı emeklı ebe..
bunu neresınde cahiliyet var anlayamadım..ınsan ebe olan annesınden baska en cok kıme guvenebılırkı?
sanırım cogumuzun hastanelerdekı ebelerın nasıl davrandıklarından haberı yok..
hamıleyken son haftalarda kanamam olmustu.
gıttıgım hastanedekı ebe ,hastaneye vardıgımızda tatlı uykusundan uyandırdıgmız ıcın benımle nerdeyse cok fena tartısıcaktı kı;hastaneden ayrılmamızla durum kötüye varmadı.
tabıkı herkes boyledır demıyoruz ama ıclerınde maalesef boyle olanlar var.
arkadasımız hastaneye gitmiş, nst ye gırılmıs ..ters bır durum olsa hastanedekiler uyarırdı herhalde..
saglıklı bır dogum olmus cok skur saglıkla kucagına almısın melegını.
tabikıde olumsuz yanlarıda var herseyde oldugu gıbı ama insan annesınden baska en cok kime güvenebılırkı??
saglıkla buyut ıns melegını.
bu konuda karar senın mslmn...ahh çok teşekkür ederim moralim çok bozulmuştu.konuyu kaldırmayı düşünüyorum.sizce kaldırıyım mı. bn buraya biraz stres atıyım die üye oldum.ama tam tersine daha çok strese girdim.doğururken bu kadar stres yapmadım:))
bu konuda karar senın mslmn...
ama madem fikrimi sordun kendını nasıl iyi hıssedeceksen öyle yap bence..yerimseniben
öncelıkle bebegınızı saglıkla , analı babalı büyutün insallah.
cesaretınızden dolayıda sizi tebrık ediyorum..ben o kadar cesaretlı olamazdım herhalde...
evde dogum yapmak ilk bakısta bırazcık ürkütücü gelsede ehil sahibi kişinin bunu yaptırması sanırım cesaret vericidir.
hele bırde bunu yapıcak kişi tecrubelı ebe bır anneyse..
dogum öykunuzu okuduktan sonra yorumlara okudum.
bazı yorumlar pekte hos olmamıs acıkcası.
arkadasımız bızımle dogum öykusunu paylasmak ıstemıs,dogumu yaptıran annesı..
ve annesı emeklı ebe..
bunu neresınde cahiliyet var anlayamadım..ınsan ebe olan annesınden baska en cok kıme guvenebılırkı?
sanırım cogumuzun hastanelerdekı ebelerın nasıl davrandıklarından haberı yok..
hamıleyken son haftalarda kanamam olmustu.
gıttıgım hastanedekı ebe ,hastaneye vardıgımızda tatlı uykusundan uyandırdıgmız ıcın benımle nerdeyse cok fena tartısıcaktı kı;hastaneden ayrılmamızla durum kötüye varmadı.
tabıkı herkes boyledır demıyoruz ama ıclerınde maalesef boyle olanlar var.
arkadasımız hastaneye gitmiş, nst ye gırılmıs ..ters bır durum olsa hastanedekiler uyarırdı herhalde..
saglıklı bır dogum olmus cok skur saglıkla kucagına almısın melegını.
tabikıde olumsuz yanlarıda var herseyde oldugu gıbı ama insan annesınden baska en cok kime güvenebılırkı??
saglıkla buyut ıns melegını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?