• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde doğuuuummm

• Konu Sahibi Konu Sahibi mslmn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen evde dogurmaya devam et canim olacak olan heryerde olur ama en azindan acaba hastanede olsaydik bebegim yasarmiydi diye dusunmezsin hayat boyu
dua et de bigun bebeklerinin basina bisey gelmesin evde dogururken
sonra annenle ikiniz omrunuz boyunca kafanizi duvara vurursunuz....
ki allah yazdiysa bozsun boyle biseyi.. hepimizin evlatlari var ya da olucak.. belki hamile oldugum icin bu konuya bu kdr hassas yaklasiyorum ama inan ki sizi dusundugum icin..yoksa banane istersen git dagda dogum yap
seni kirdiysam lutfen kusura bakma
allah sana ve evlatlarina saglikli uzun omurler versin

Son düzenleme:
sen evde dogurmaya devam et canim olacak olan heryerde olur ama en azindan acaba hastanede olsaydik bebegim yasarmiydi diye dusunmezsin hayat boyu
dua et de bigun bebeklerinin basina bisey gelmesin evde dogururken
sonra annenle ikiniz omrunuz boyunca kafanizi duvara vurursunuz....
ki allah yazdiysa bozsun boyle biseyi.. hepimizin evlatlari var ya da olucak.. belki hamile oldugum icin bu konuya bu kdr hassas yaklasiyorum ama inan ki sizi dusundugum icin..yoksa banane istersen git dagda dogum yap
seni kirdiysam lutfen kusura bakma
allah sana ve evlatlarina saglikli uzun omurler versin

özel olmazsa eğer yaşınızın kaç olduğunu öğrenebilirmiyim?sakıncası yoksa

öncelıkle bebegınızı saglıkla , analı babalı büyutün insallah.
cesaretınızden dolayıda sizi tebrık ediyorum..ben o kadar cesaretlı olamazdım herhalde...
evde dogum yapmak ilk bakısta bırazcık ürkütücü gelsede ehil sahibi kişinin bunu yaptırması sanırım cesaret vericidir.
hele bırde bunu yapıcak kişi tecrubelı ebe bır anneyse..
dogum öykunuzu okuduktan sonra yorumlara okudum.
bazı yorumlar pekte hos olmamıs acıkcası.
arkadasımız bızımle dogum öykusunu paylasmak ıstemıs,dogumu yaptıran annesı..
ve annesı emeklı ebe..
bunu neresınde cahiliyet var anlayamadım..ınsan ebe olan annesınden baska en cok kıme guvenebılırkı?
sanırım cogumuzun hastanelerdekı ebelerın nasıl davrandıklarından haberı yok..
hamıleyken son haftalarda kanamam olmustu.
gıttıgım hastanedekı ebe ,hastaneye vardıgımızda tatlı uykusundan uyandırdıgmız ıcın benımle nerdeyse cok fena tartısıcaktı kı;hastaneden ayrılmamızla durum kötüye varmadı.
tabıkı herkes boyledır demıyoruz ama ıclerınde maalesef boyle olanlar var.
arkadasımız hastaneye gitmiş, nst ye gırılmıs ..ters bır durum olsa hastanedekiler uyarırdı herhalde..
saglıklı bır dogum olmus cok skur saglıkla kucagına almısın melegını.
tabikıde olumsuz yanlarıda var herseyde oldugu gıbı ama insan annesınden baska en cok kime güvenebılırkı??
saglıkla buyut ıns melegını.

Son düzenleme:
cesaretınızden dolayıda sizi tebrık ediyorum..ben o kadar cesaretlı olamazdım herhalde...
evde dogum yapmak ilk bakısta bırazcık ürkütücü gelsede ehil sahibi kişinin bunu yaptırması sanırım cesaret vericidir.
ve annesı emeklı ebe..
bunu neresınde cahiliyet var anlayamadım..ınsan ebe olan annesınden baska en cok kıme guvenebılırkı?
gıttıgım hastanedekı ebe ,hastaneye vardıgımızda tatlı uykusundan uyandırdıgmız ıcın benımle nerdeyse cok fena tartısıcaktı kı;hastaneden ayrılmamızla durum kötüye varmadı.
arkadasımız hastaneye gitmiş, nst ye gırılmıs ..ters bır durum olsa hastanedekiler uyarırdı herhalde..
tabikıde olumsuz yanlarıda var herseyde oldugu gıbı ama insan annesınden baska en cok kime güvenebılırkı??

ahh çok teşekkür ederim moralim çok bozulmuştu.konuyu kaldırmayı düşünüyorum.sizce kaldırıyım mı. bn buraya biraz stres atıyım die üye oldum.ama tam tersine daha çok strese girdim.doğururken bu kadar stres yapmadım:))

süpersin valla tebrik ederim bence en doğrusunu yapmışsın hastaneler maf ediyor insanı

arkadaşlar sanki hastanelerde doktorlar doğurtuyor ben özel bir hastanede doğum yaptım ebeler uğraşıyor doğum yaptırıyor doktor sadece başlarında zaten şimdiki doktorlar hemen sezeryan yaptırıyor

ahh çok teşekkür ederim moralim çok bozulmuştu.konuyu kaldırmayı düşünüyorum.sizce kaldırıyım mı. bn buraya biraz stres atıyım die üye oldum.ama tam tersine daha çok strese girdim.doğururken bu kadar stres yapmadım:))
bu konuda karar senın mslmn...
ama madem fikrimi sordun kendını nasıl iyi hıssedeceksen öyle yap bence..yerimseniben

bu konuda karar senın mslmn...
ama madem fikrimi sordun kendını nasıl iyi hıssedeceksen öyle yap bence..yerimseniben

tmm saol.. bu gecede dursun o zmn yarın söyleyim editöre kitlesin bu konuyu..başka bi topikte görüşürüz allahın izniyle...

benim elestirmem ebenin dogurtmasi doktorun dogurtmasi meselesi degil
annesinin bilgisine ve becerisine son derece saygi duyarim..
benim elestirim hastane ve ev konusunda
burda karsi cikan arkadaslarin dusuncesi de bu yoksa ebe doktor mevzusu deil..
ben de isterim annem dogumumu gerceklestirsin ama evde degil
ben onu anlatmaya calisiyorum

ve annesı emeklı ebe..

cnm mesajını okudum ama bn sana özelden mesaj gönderemiorum 50 tane topiklere yorum yazmam gerekiyomuş.şimdi bu 32 oldu.:))bnn o sayıyı yarın doldururum inş. yarın özelden konuşuruz.bn çıkıyorm şimdi bzm kız mızıklamaya başladı. hayırlı geceler...

Açıkçası ben de çok cahilce buldum. Ters giden bir şey olabilirdi allah korumuş ama bu davranış kimseye örnek olmasın tıpta teknolojide çok gelişti bu tür şeylere gerek yok benim doktorum dünyanın en asık suratlı en sinirli doktoru olsun ama işini iyi yapsın ben buna bakarım. Size ve yavrunuza uzun ömürler dilerim şansınız yaver gitmiş ama ben onaylamıyorum nacizane fikrimdir...

Yeni üye olan bir arkadaşımıza Merhabamız bu şekilde mi oluyor.
Bölümün adı: Doğum Öyküleri
Yaptığı doğru veya yanlış bu bizi alakadar etmez,bize fikir danışmamış,bebeğini nasıl dünyaya getirdiğini anlatmış,özendirmemiş,sizde evde doğum yapın dememiş,bizlere düşen eleştirmeden bebeğine sağlık ve hayırlı ömürler dilemek...
Herkesin aklı fikri var,herkesin tercihi kendini ilgilendirir,bu sebeple lütfen kırıcı yorumlar yazmayınız.

arkadaşlar gerçekten sizleri bazen anlayanmıyorum arkadaş doğru veya yanlış evde doğumu seçmiş,hemen insanın üstüne gidip kırıcı yorumlar yapmaya başlıyosunuz,yok cahil falan filan hastanede çok mu sağlıklı ilerliyo herşey?bebek çalınmaları komplikasyonlar vs oradada oluyor kaldıki hanımefendinin annesi ebe bilinçli biri elbet öyle birşey olsa tabiki onlarda hastaneye gideceklerdi ama çok şükür ihtiyaç kalmamış bizlerin anneleri nasıl doğum yapmışlar hangimiz öldük tabiki eskiden bu kadar tefarruatlı değildi herşey ama birazda saygı duyalım hee ben tercih etmezdim asla ama arkadaş etmiş allah sağlık versin yavrusuna ben istanbulun en iyi amerikan hastanesinde doğum yaptım yaşadığım skandalı anlatsam inanamazsınız! ama tabi yinede bu yolu seçmese dahada iyi olurdu ama diyorum ya bu onun tercihiymiş bizede saygı duyup iyi dilekler sunmak yakışır

yazık ya kızcağıza ,pişman olmuş gitmeyi bile düşünüyo ,lütfen saygılı olun ,cahil demek direk hakarete girer ,kimsenin buna hakkı yok ,beğenmeyen okumaz yorum da yapmaz ..oh oh iyi yapmışsın devam et demiyoruz zaten ,hayırlı olsun demek bu kadar mı zor ..
mslmn canım sen takma kafana ,gitmeyi filan da düşünme ,burada daha güzel paylaşımlar yapabiliriz üzülme sen ..

tebrik ederim canım.bebeğini güle güle büyüt.ne güzel evde her hangi bir sorun çıkmadan doğurmuşsun,senin adına çok sevindim.(yanlış anlaşılmasın sakın hastanede doğurmak kötü demiyorum,tabiki hastanelere ihtiyacımız var)hastaneye gitseydin eğer,hele bi de özel hastaneyse yok kordon dolandı,yok çatın dar,yok bebek nefessiz kaldı haydi sezeryana kaçınılmaz son.kadına o kadar suni sancıyı dayarsan bile bile zamanı gelmeden tabi bebek de bu duruma ayak uyduramaz,kalp atışları zayıflar.yurt dışında bile ebeler evde doğurtuyorlar.nedense bu sorunlar sadece bizim ülkemizdeki kadınlara mahsus(!)bakıyorum da %80 sezeryan,türkiyede.bazı doktorlar para için kadınların canlarını yakıyorlar.hele bir de anneniz yılların ebesiymiş.benim şahsi fikrim,normal doğumu ebe yaptırmalı,daha recrübeliler.bu kadar uzattığıma bakmayın,ben de sezeryanla doğum yaptım:))))))))))

Back