• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde doğuuuummm

• Konu Sahibi Konu Sahibi mslmn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
itiraf sitelerdeindeki yazılara benzio yazılarınız sankim yapay gibi
ama gerçekse Allah analı babalı büyütsün derim sadece
riskli bir olaya girişmişsiniz hastane varken

Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla gerçekten hiçbirşeyi tartışmayı bilmiyoruz toplum olarak.
Sizle birşey konuşmaya çalıştıkça dalga geçer gibi üsluplar takınmaya başladınız...
Bu medeni insanların tavırları değil...
Lütfen üslubumuzu savunduklarımızı karşımızdakini incitmeden yapalım...
Ne araştırmacı gazeteciliğimi koydular ne doğum yapmamı...
Eğer bazı şeyler sadece yaşanılınca anlaşılsaydı, o zaman hiç bekar kadın veya erkek ilişki/evlilik uzmanları olmazdı.
Herkes aman sen bilmiyorsun sus Allah aşkına yaşadın mı, yaşa da gel derlerdi...
Bunun gibi bişey benzetmeleriniz...

insanlar bilmedikleri konularda olabilir derler ama siz direk olmazla giriyorsunuz olaya yaşamadığınız birşeyde olmaz diyemezsiniz ya da bu konuda uzman değilseniz ben sizin olmaz dediğiniz şeyi yaşadığımı söylüyorum demek ki araştırmakla olmuyo sadece bazı şeyleri yaşamak lazım

Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla gerçekten hiçbirşeyi tartışmayı bilmiyoruz toplum olarak.
Sizle birşey konuşmaya çalıştıkça dalga geçer gibi üsluplar takınmaya başladınız...
Bu medeni insanların tavırları değil...
Lütfen üslubumuzu savunduklarımızı karşımızdakini incitmeden yapalım...
Ne araştırmacı gazeteciliğimi koydular ne doğum yapmamı...
Eğer bazı şeyler sadece yaşanılınca anlaşılsaydı, o zaman hiç bekar kadın veya erkek ilişki/evlilik uzmanları olmazdı.
Herkes aman sen bilmiyorsun sus Allah aşkına yaşadın mı, yaşa da gel derlerdi...
Bunun gibi bişey benzetmeleriniz...

işte ben de bunu diyorum. kadıncağız hayatının hatasını yapıp doğum hikayesini paylaşmış. ama ne cahilliği kalmış, ne akılsızlığı. bebeğini düşünmemeye kadar getirmiş arkadaşlar konuyu.. ne kadar kırıcı yeni bir anne için...
dediğim gibi "mantıklı" düşünen bir insan neye özenip neye özenmeyeceğini bilir..
bu arada örnek verdiğiniz için yazıyorum.. ben bekar evlilik danışmanlarını/ilişki uzmanlarını hiç ciddiye almıyorum maalesef. bazı şeylerin okuyarak değil, bizzat yaşayarak öğrenildiği kanaatindeyim.. ha illa ki işlerinde mükemmellerdir.. ama benim tercihim olamazlar.. Nasrettin Hocanın dediği gibi; "damdan düşenin hanlini, damdan düşen anlar" yerimseniben
mesela kuzenimin evliliği de "çok bildiğini iddia eden bir evlilik danışmanı" yüzünden sonlandı.. olabiliyor böyle durumlar işte..

Son düzenleme:
Uyarı yazısına rağmen malesef yorumlar almış başını gitmiş.
Yeni üye olmuş bir arkadaşımıza muhteşem karşılamamızı tebrik ediyorum.
Konu sahibesinin isteği üzerine konu kapatılmıştır.

Not:Sitemizde dini ve siyasi yorumlar,paylaşımlar gerekçesi ne olursa olsun yasak ve uyarı alma sebebidir.
Lütfen inanç konularına girmeyiniz.

Son düzenleme:
Back