Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kapıcının geleceği saatte kalkıp çöpü hazırlar verir yada kapıya çıkarır sağolsun, normaldede dışarı çıkarken kontrol eder eğer fazla birikmişse hemen hazırlayıp götürüp atar..
Bizdede esim döker.Bir de öyle bir poset degil,kagit,cam,yiyecek ve normal cöp.Birde disarida haftalik cöp atilinca onlarida ilacli suyla bir güzel yikar :))
Bizim evde eşim döker sağolsun :)) ama babamı hiç çöp dökerken görmedim diyebilirim böyle bencil erkeklerden nefrret ediyorum ...elini hiç birşeye sürmeyen sürsede beceremeyen erkekleri protesto ediyorum...puuuuuu