Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Daire kapısının önüne ben koyarım temizlik görevlisi alır eşimin bu konuda herhangi bir katkısı yoktur Koysa bile poşetin ağzını bağlamadan koyar o yüzden bu konuda yasaklıdır kaydirigubbakcemile3
Belli olmaaaaaazzz hangimiz denk gelirsek çöp atılacak zamana :)
Bizim burada öyle her canın istediği vakit çöp atamıyorsun
Belli bi vakti var ona göre atıyoruz
benim eşim döker hatta evlendiğimizden beri ben bir kez bile dökmedim ama bunu kastide yapmadım.. ama aslında bu bana kalırsa yinede bir erkek görevi olmalı bence bir kadına hiç yakışmıyor çünkü bende tüm komşularıma bakıyorumda hep kadınlar döküyor anlamıyorum bu insanların eşleri hiçmi bi işe yaramaz. sağolsun eşim camda siler süpürgede yapar çöpde döker bende yapıyorum aynılarını çünkü bunlarda kişisel ayrımlar olmamalı diye düşünüyorum
çoğunlukla eşim döker arada da olsa benim de elim deymiyor değil.
birde soru ekleyeyim arkadaşlar acaba çöpleri ayırıyor msunuz cam plastik kağıt şeklinde ? :sm_confused: