• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket evde cöpü kim döker

evde cöpü kim döker

• ben dökerim

OY: 32 18,3%
  • esim döker

OY: 70 40,0%
  • esim hayatta dökmez

OY: 2 1,1%
  • ikimizde dökeriz

OY: 71 40,6%

• Ankete Katılan
    175
binaya bakan kadın döker...o olmadığı zamanlar ikimiz dökmeye gideriz hemde biraz yürüyüş yaparız onun bahanesiyle

hooooooooooooooopppppppppppppp erkedeşler ne ballısınız yawwwwwwwwwwwww
genelde bu zavallı yaratık çöpleri döker eşi hiç yanaşmaz ne bahtsız bir kulumsenağlama

bizim evin çöpçüsü benim eşimdir her sabah söylene söylene döker çöpü ne o söylenmekten vazgeçti nede ben ona çöpü döktürmekten...Kötü Kazen

Çöpleri ben dökerim. Ama git kaynanama sor, çöp poşetinde ne var ne yok saysın sana. Kadın uzman bu konuda. Eğer atılmaması gereken bir şey varsa hemen eşime yumurtlar.:oklava::oklava:

ya maksat dışarı çıkmak olsun ailenin çocuğu minicik küçücük yavrusu ßen çıkarırım:D

apartman görevlimiz her akşam gelir alır çöpleri, ama çöpü görevliye verme görevide eşime aittir

hayatım oturduğum sitede aslında kapıcımız olsa kapıcı atacak ama sitemiz biraz tembel,bizde günlük evden çıkarken ya eşim atar yada ben..sorun olmuyor bizde..ama sorun çıkacak bir durumda değil bana göre...

Sabah evden birlikte çıktığımız için kime denk gelirse o alır. Sorun olmuyor yani:1closedeyes:

esim döker.. hatta cöp torbasi acmasini sevmedim icin onuda o yapar.. ha birde caydanlikdaki cayi dökmeyi sevmem, canim onuda yapar.. geri kalanlardanda ikimiz sorumluyuz.. bizim evde isler ( üstteki saydiklarim haric) ortak görülür.. sırnaşık şey

canım benim ya eşim döker çöpü,ama tek yaptırdığım işte bu zaten, yardııma yanaşmaz pek diğer konularda

:1no2::çok üzgünüm:

Back