• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket evde cöpü kim döker

evde cöpü kim döker

• ben dökerim

OY: 32 18,3%
  • esim döker

OY: 70 40,0%
  • esim hayatta dökmez

OY: 2 1,1%
  • ikimizde dökeriz

OY: 71 40,6%

• Ankete Katılan
    175
Burda tum copler ayirt edildigi icin kartonu naylonu konservesi cami derken hepsine ayri kutular aldik.Ben ayri ayri atiyorum esimde burdaki cop yerine goturuyo.Mutfak copude 2 haftada bir geciyo onuda posetin agzini bagliyo indiriyo asagi.Ben pek ilgilenmiyorum yani.

Ay bu bizim milletimiz cöp döken,evi süpüren yani kisacasi eslerine ev islerinde yardim eden erkeklere neden kilibik gözüyle bakiyorlar anlamiyorum,sinirlerim bozuluyor resmen... Ben annemle babamdan yola cikarak yanitlamak istiyorum bu soruyu.. Bizim evde genelde annem döker cöpü.. Babamin döktügüne pek sahit olmuslugum yok.. Annem kapinin önüne cöpü koyar ve asagiya inecek olan almasi gerekir ve atar.. Bunu da genelde ya ben yaparim ya da yine anneme kalir..

limoncum anlaşılmıcak bişey yok
kendi eşleri yapmayınca savunma mekanizması olarak kılıbık lafını kullanıyorlar:kahve:
yoksa her kadın bayıla bayıla eşinin iş yapmasını ister
:tomato:

Eşim döker sağolsun...O olmayınca ben dökerim Ama apartman görevlisi alır kapıdan

Son düzenleme:
sağolsun eşim döker. Zavallım şimdi şimdi bulaşıkta yıkamaya başladı hamileyim o yüzden yani. Kılıbık diyenler utansın.

Benim eşim bıktı çöp atmaktan .Hergün sağolsun çöpleri atarsırnaşık şey

aaaaaa ne bu ya herkesın eşıi döküyo bundan sonra bende dökmeyecem.....:1shok:

aaaaaa ne bu ya herkesın eşıi döküyo bundan sonra bende dökmeyecem.....:1shok:

üzülme canım bizdede ben döküyorum bahçeli evin dezavantajlarından biride bu kapıcı yok
eşiminde vakti yok bu iş mecburen bana düşüyor

Back