evde canınız sıkılıyor mu

canım sabahları genelde anneme gidiyorum ben.dışarda işlerim varsa onları hallediyorum.eve gelince ev işi vs..evde işim olduğu günler anneme gitmiyorum.çalışsanda hergün aynı şeyleri yapcan :)
daha önce çalışıyordum daha zor oluyordu daha fazla stres oluyordum zaten. evde durmanın güzel yanları da var çalışmanın da güzel yanları var tabi. ama evde kendimi işe yaramaz gibi hissediyorum insanın kendi parasını kazanması güzel bişey

Ayy nered oturuyorsunnn.yarin gel bana derindondurucuhazirligi yapicammm.yardim edersinnnnn....

Haha çok tatlısın yaa :)) Haftada bir ablama gidiyorum o da sağolsun arada sarma sardırıyo iyi geliyo ruha :KK70: :KK70:

örgü ör şiş koleksyonum vardı benim..yumakla zevkli..

Hiç beceremiyorum onu, yamuk yumuk oluyo, bi de çabuk sıkılıyorum örgüden :)

bende de yok çocuk olsa onunla ilgilenirdim

İşin tuhafı çocuk düşünmüyoruz biz onunla oyalanamıcam yani hiç. Başka bişi bulmam lazım :)

genelde ev işleri oluyor zaten kahvaltı yapıyorum eski dizileri izliyorum tv izliyorum nete takılıyorum ama yine de çok monoton gelmeye başladı artık. el işi becerim yoktur zaten pazara da gidiyoruz eşimle. roman okuma alışkanlığım pek yok. evde dura dura insan herşeye üşeniyor bazen ev işlerine bile üşeniyorum artık
inan çocuğun oluncada aynı hisler olabiliyor..zaman içinde bazen monotonluk hissedebiliyor insan..bende çoğu zaman zorlarım kendimi..ama dışarı çıkınca iyi geliyor..sabah alışveriş bahanesiyle çık..ekmek almaya gitsen dahi iyi gelicetir..yolunu uzatırsın biraz yürüyüş..emin ol günün diğer kalanını daha iyi geçireceksin..

çalışmayı düşünüyor musunuz peki?

Artık düşünmüyorum :) uzun bir süre aradım psikolojim bozuldu kafama göre bir yer bulamadıkça. Sonra amaan dedim ne üzüyorum kendimi. ama bence kurslara falan yazılın sizde. Ben geçen kış 8 ay kuran kursuna gttim. Hem hatim ettim hemde evde pineklemedim. Bu senede ehliyete gidecegim. seneye bakarız bişiler :KK70: :KK70:

Haha çok tatlısın yaa :)) Haftada bir ablama gidiyorum o da sağolsun arada sarma sardırıyo iyi geliyo ruha :KK70: :KK70:

İşin tuhafı çocuk düşünmüyoruz biz onunla oyalanamıcam yani hiç. Başka bişi bulmam lazım :)
bende düşünmezdim..ama olması gereken bir şey..rabbim tüm isteyenlere versin..

ben olsa oyalanıcam da o da olmuyor ki:KK43: halk eğitimin kursları oluyor onları araştır sende bakalım değişiklik olur

ablan yerinde olsam sana kızardım..o saate dek yattığın için..:)

ablan yerinde olsam sana kızardım..o saate dek yattığın için..:)

Kızıyo zaten eşim, annem, ablam.. Böyle de olmaz diyolar ama napiyim.. Şuan hastayım grip oldum ateşim var ona rağmen uyuyamıyorum çünkü saat 5te kalktım :KK43: :KK43:

ben olsa oyalanıcam da o da olmuyor ki:KK43: halk eğitimin kursları oluyor onları araştır sende bakalım değişiklik olur

Üzüldüm canım ya kaç senelik evlisin? İnşallah olur hayırlısıyla üzme canını..

O kurslar hakkında bilgim yok nerde onu da bilmiyorum.. Netten bakarım ama galiba ona da üşeniyorum :/

Kızıyo zaten eşim, annem, ablam.. Böyle de olmaz diyolar ama napiyim.. Şuan hastayım grip oldum ateşim var ona rağmen uyuyamıyorum çünkü saat 5te kalktım :KK43: :KK43:
olmaz böyle..işlerin rast gitmez..allah çok yatanı sevmez..ev hanımlığını küçümseme..sakın bana kızma ama saat 4 e kadar yatan eşim olsun istemezdim..ev hanımlığıda zor ..eşine yemek hazırlamak kıyafetlerini ütülemek..tüm evi düzenlemek..eşine pozitif olmak..kolaymı..

O kurslar hakkında bilgim yok nerde onu da bilmiyorum.. Netten bakarım ama galiba ona da üşeniyorum :/
ev hanımıysan bir tane bile çocuğun olmasını tavsiye ederim..

olmaz böyle..işlerin rast gitmez..allah çok yatanı sevmez..ev hanımlığını küçümseme..sakın bana kızma ama saat 4 e kadar yatan eşim olsun istemezdim..ev hanımlığıda zor ..eşine yemek hazırlamak kıyafetlerini ütülemek..tüm evi düzenlemek..eşine pozitif olmak..kolaymı..

Doğru söylüyorsun bende rahatsız oluyorum dediğim gibi.. Aslında istesem bulurum yapıcak bişiler ama yataktan kalkamıyorum gündüzleri. Yine gaz aldım yarın erken kalkıp kendime evde oyalancak bişiler bulcam :)

Spora gidin. Spor salonun gidebilirsiniz, etrafinizda uygun yer varsa kosmaya veya yuzemeye gidebilirsiniz. Yemin ederim tas otesi olursunuz. En kotu internetten izleyip yoga/pilates yapin. Dansa , baleye veya degisik bir spora yonelebilirsiniz.

Yeteneginiz varsa enstruman , seramik, resim, drama kursuna gidebilirsiniz.

Hayir kuruluslarina, derneklere gidebilirsiniz. Ilginiz varsa siyasi bir partiye uye olabilirsiniz.

Komsularla dedikodu yapabilirsiniz :)

Ev hayvani alabilirsiniz, saksida domates/biber yetistirebilrisiniz.

Game of Thrones izleyin. :) Ben youtube da defile izlemeyi de cok severim mesela, moda dergisi okumayi da.

Insan miskinlestikce usengeclesiyor, karpuz yata yata buyuyor.

Ote yandan bunlarin toplami bile isin yerini tutmaz bence, calismaya geri donmeye ne dersiniz? Calismak istemiyorsaniz, yuksek ogrenim yapmayi ister misiniz mesela? Okul is kadar stresli olmaz hem de ise yaramaz hissetmezsiniz.

Doğru söylüyorsun bende rahatsız oluyorum dediğim gibi.. Aslında istesem bulurum yapıcak bişiler ama yataktan kalkamıyorum gündüzleri. Yine gaz aldım yarın erken kalkıp kendime evde oyalancak bişiler bulcam :)
bebek yokken spra gitmiştim..haftada 3 gündü fiyatıda 50 tl ydi..4 sene önce uygun yerler vardır bence..

teşekkür ederim. 2 yıllık evliyim de erken menapoz durumu olduğu için olmuyor. konularım var bununla ilgili.

X