evde canınız sıkılıyor mu

Akşama kadar uyuyorum genellikle.. 4 gibi kalkıyorum varsa işler evde onları yapıyorum.. Eşim gelmeden yiyecek bişiler hazırlıyorum.. Böyle geçiyor zaman pek mutlu değilim açıkçası.. Bi hobim olsun bişilerle ilgilenim diyorum ama bişi bulamıyorum.. :KK43:

Akşama kadar uyuyorum genellikle.. 4 gibi kalkıyorum varsa işler evde onları yapıyorum.. Eşim gelmeden yiyecek bişiler hazırlıyorum.. Böyle geçiyor zaman pek mutlu değilim açıkçası.. Bi hobim olsun bişilerle ilgilenim diyorum ama bişi bulamıyorum.. :KK43:
Nasil yani 4 e kadar uyumak.....yok artik.

çok uyuyorsun arkadaşım..11 yap şunu..illa eş dost olması gerekmez düzgün bir hayat için..

Ben sıkılıyorum valla :) rahmetli ananem olsa senin canın koca istiyo derdi hemen :KK70: rutinlik sıkıyor beni. Hergün aynı.. Sabah kalkıp tv izlıyorum saat 5e kdr oyalanıyorum 5te aşkım işten çıkınca onun yanına gdıyorum gece 12 de balkabağı olmadan eve dönüyorum hep böyle :)

aynen şuan bende bu durumdayım yatıp kalkıyorum ev işleri derken zaman geçiyor ama çok monoton sıkılmaya başladım halk eğitime kayıt olmayı düşünüyorum bu aralar bakalım bişey çıkmazsa eğer:KK8:

Aynen çok sıkılıyorum evde. Kalksam napıcam ki diyorum tv de sevmem, sürekli işte yapamam evde 1+1 ev zaten, çocukta yok pek bi iş olmuyor :)
Ayy nered oturuyorsunnn.yarin gel bana derindondurucuhazirligi yapicammm.yardim edersinnnnn....

daha önceden çalışıp ta işten ayrılmış şuan ev hanımı olanlar canınız sıkılıyor mu? neler yapıyorsunuz evde?
canım tavsiyem kaltığında evini süpür vileda yap..sonra kahvaltı..kendin için bakkala gidip ekmek al..sonra pc ye bakarsın ,tv ye..kştap okumayı severmisin bilmem ama roman falan çok okurdum ben..el işide yapabilirsin..akşam yemek için dışarıya malzeme almaya çıkarsın..çarşıya pazara çıkmak iyi gelir insana..DVD ler çok uygun 100 tl falan..alıp filmde izleyebilirsin..yada netten izlersin..

Sıkılmaya firsat olmadı henuz. Kalabalık ailem, bizden çıkmayan yine kalabalık arkadas çevremizle her gun bir atraksiyon. Birsey yoksa anca kafami dinliom evde:-D yada ev sahilde hemen çıkıp ikj tur atiom sikinti gecior:-D:-D

aynen şuan bende bu durumdayım yatıp kalkıyorum ev işleri derken zaman geçiyor ama çok monoton sıkılmaya başladım halk eğitime kayıt olmayı düşünüyorum bu aralar bakalım bişey çıkmazsa eğer:KK8:

Durumumuz zor yani. Bide ben uykuyu severim ondan abartıyorum bu kadar :) İş bakıyorum ama onda da cevap yok.. Evde zaman öldürmece işte..

Ben sıkılıyorum valla :) rahmetli ananem olsa senin canın koca istiyo derdi hemen :KK70: rutinlik sıkıyor beni. Hergün aynı.. Sabah kalkıp tv izlıyorum saat 5e kdr oyalanıyorum 5te aşkım işten çıkınca onun yanına gdıyorum gece 12 de balkabağı olmadan eve dönüyorum hep böyle :)
çalışmayı düşünüyor musunuz peki?

canım tavsiyem kaltığında evini süpür vileda yap..sonra kahvaltı..kendin için bakkala gidip ekmek al..sonra pc ye bakarsın ,tv ye..kştap okumayı severmisin bilmem ama roman falan çok okurdum ben..el işide yapabilirsin..akşam yemek için dışarıya malzeme almaya çıkarsın..çarşıya pazara çıkmak iyi gelir insana..DVD ler çok uygun 100 tl falan..alıp filmde izleyebilirsin..yada netten izlersin..
genelde ev işleri oluyor zaten kahvaltı yapıyorum eski dizileri izliyorum tv izliyorum nete takılıyorum ama yine de çok monoton gelmeye başladı artık. el işi becerim yoktur zaten pazara da gidiyoruz eşimle. roman okuma alışkanlığım pek yok. evde dura dura insan herşeye üşeniyor bazen ev işlerine bile üşeniyorum artık

X