- 7 Aralık 2018
- 6.830
- 17.755
- 248
- 28
- Konu Sahibi Siriusnova
-
Hayır ya aşırı klişe bir saç bu. On kadından dokuzunun saçı böyle. Yakışıyorsa tam sarı yapın ya da açık kumral.Bende öyle düşünüyorum... Bu tarz uçlarda doğru geçişli istiyorum.. Ama sarının numarası ne olmalı? Kuaföre gidip gözüm kapalı güvenmek istemiyorum. Araştırıp bulmak istiyorum o rengi..
Adamcağız boyamazsan gider boşarım falan dememiş ki beğendiği bir saç görmüş boyatsana diye fikir vermiş sanki saçların iğrenç kalk boyat demişçesine bir başlık atmış konu sahibiPeynir ekmek gibi git saç değiştir demek abartı bence, boya saçı çok yıpratıyor. Konu sahibesi şimdi genç olabilir ama 5 yıl sonra dökülen saçlarını yerlerden toplar. Saç sakalla aynı değil ki, çok büyük bir değişiklik yakışması var, yadırgaması var, kendi saç rengini sevme var, boyanın verdiği zararlar var... Bir de bu rengin açılınca kaka rengi ve Yıldız Tilbe turuncusu arası bir renge dönme meselesi var tabi
benim saçımın uçları küllü sarı kalanı küllü kumral.beyaz tenliyim kaşlarım sarıya yakın.herkese olmaz uçlara sarı atmak.hele esmersen çok tuhaf duruyorHayır ya aşırı klişe bir saç bu. On kadından dokuzunun saçı böyle. Yakışıyorsa tam sarı yapın ya da açık kumral.
Çok alaturka duruyor bir de ya hiç beğenmiyorum ama herkesin saçı böyle nedensebenim saçımın uçları küllü sarı kalanı küllü kumral.beyaz tenliyim kaşlarım sarıya yakın.herkese olmaz uçlara sarı atmak.hele esmersen çok tuhaf duruyor
geçişi çok önemli işte.bazılarında doğal duruyor bazılarında aşırı yapay ve komik.Çok alaturka duruyor bir de ya hiç beğenmiyorum ama herkesin saçı böyle nedense
O kadar güldüm ki yaAdamcağız boyamazsan gider boşarım falan dememiş ki beğendiği bir saç görmüş boyatsana diye fikir vermiş sanki saçların iğrenç kalk boyat demişçesine bir başlık atmış konu sahibi
1,5 yıllık evliyim, saçım siyah renk. Kocam geçenler de youtube da film eleştiren bir bayanın kanalı izliyordu. Bana dedi ki sen de saçlarını böyle turuncu yapsana. Resimdeki gibi bir şey düşünüyorum, evde bu ton yakalanır mı , kuaföre mi gitmeliyim?
ilk boyamalarda durmadan akacak.yıldız tilbeye benzeyecek.devamlı üst üste boyatacak renk otursun diye.her ayda dip boyası yapılacak.o da açıcıyla açılarak yapılacak tuzlu olacak fiyatı.fönsüz ya da kendinden dümdüz saç değilse dalgalı saçta kötü duracak bu renk.erkek ne anlarmış saç renginden sadece görmüş beğenmişKocan için mi değiştireceksin saçını yoksa sen de beğendin diye mi? Ayrıca bu renge gelebilmek için ne açıcılar bakımlar lazım senin siyah saçına. Sor bakayım kocişine tüm kuaför masraflarına okey mi.
ilk boyamalarda durmadan akacak.yıldız tilbeye benzeyecek.devamlı üst üste boyatacak renk otursun diye.her ayda dip boyası yapılacak.o da açıcıyla açılarak yapılacak tuzlu olacak fiyatı.fönsüz ya da kendinden dümdüz saç değilse dalgalı saçta kötü duracak bu renk.erkek ne anlarmış saç renginden sadece görmüş beğenmiş
yanan saç hiçbirşeyle düzelmiyor.saf keratine kadar denemişliğim var brezilya fönü şu bu hepsi hikaye.saç ürünleride günü kurtarıyorlar sadece.tek çözümü kesmek.kendi ana saçıymış aralara ışıltı attırsa en az bir yıl kuaföre gitmeden dip boyama sorunu olmadan kullanır madem değişiklik istiyor eşiSonra saçı olacak pişmaniye gibi kocası yine bir bahane bulup beğenmeyecek. Ayy valla açıcının a sını sürmem saçıma kocam istiyor diye.1 yılda zor toparlanıyor saç sonra.
ilk boyamalarda durmadan akacak.yıldız tilbeye benzeyecek.devamlı üst üste boyatacak renk otursun diye.her ayda dip boyası yapılacak.o da açıcıyla açılarak yapılacak tuzlu olacak fiyatı.fönsüz ya da kendinden dümdüz saç değilse dalgalı saçta kötü duracak bu renk.erkek ne anlarmış saç renginden sadece görmüş beğenmiş
Tahmini 2 gün sonra bu rengi çokmu aradın diye bile sorabilir.ilk boyamalarda durmadan akacak.yıldız tilbeye benzeyecek.devamlı üst üste boyatacak renk otursun diye.her ayda dip boyası yapılacak.o da açıcıyla açılarak yapılacak tuzlu olacak fiyatı.fönsüz ya da kendinden dümdüz saç değilse dalgalı saçta kötü duracak bu renk.erkek ne anlarmış saç renginden sadece görmüş beğenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?