-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.441
Geldim bacılarBaşlığı 3 gün boş bıraktım yine işler birikmiş
Şimdi kızlar zaten Emirgül ve Irmaky ödeme yapmışlardı, şimdi İlknur ve Ayselk nin ödemeleride hesaba geçmiş, daha doğrusu zaten yatırdıkları gün geçmiştir de ben ancak bakabildim...Ösge01 de ptt ye yatırmış ancak pazartesi kontrol edebileceğim...Bunun dışında kimseden ses yok...
Kısa ve öz yazıyorum almak isteyen artık pazartesi ödemeleri yapsın, yok eğer istemiyorsanız lütfen mesaj yazın ki burada bu kadar kişi beklemeyelim...[/Q
ay şekerim varya 2 gündür foruma giremiyordum,anca fırsatım oldu tabi aklım parada gıttımı gitmedimi diye hep orda.cok rahatladım neyseki hallolmuş anlaşılan.sende yokmussun.valla şimdi varya kuş gibi hafifledim. :))o değilde yani sizide bekletcem diye korktum.neyseki hallolmuş.diğerleride hassas olsalar keşke .arkadaslar parayı yatıralımki kılıçbalığı zor durumda kalmasın.zaten yeterınce fedakar.bıde bu konuda zor duruma düşmesin.
Geldim bacılarBaşlığı 3 gün boş bıraktım yine işler birikmiş
Şimdi kızlar zaten Emirgül ve Irmaky ödeme yapmışlardı, şimdi İlknur ve Ayselk nin ödemeleride hesaba geçmiş, daha doğrusu zaten yatırdıkları gün geçmiştir de ben ancak bakabildim...Ösge01 de ptt ye yatırmış ancak pazartesi kontrol edebileceğim...Bunun dışında kimseden ses yok...
Kısa ve öz yazıyorum almak isteyen artık pazartesi ödemeleri yapsın, yok eğer istemiyorsanız lütfen mesaj yazın ki burada bu kadar kişi beklemeyelim...[/Q
ay şekerim varya 2 gündür foruma giremiyordum,anca fırsatım oldu tabi aklım parada gıttımı gitmedimi diye hep orda.cok rahatladım neyseki hallolmuş anlaşılan.sende yokmussun.valla şimdi varya kuş gibi hafifledim. :))o değilde yani sizide bekletcem diye korktum.neyseki hallolmuş.diğerleride hassas olsalar keşke .arkadaslar parayı yatıralımki kılıçbalığı zor durumda kalmasın.zaten yeterınce fedakar.bıde bu konuda zor duruma düşmesin.
allahallah niye çifter çifter yazdıysam :))
kılıcbalıgı bana profilimdeki adresten ulaşırsan eğer ödeme ile ilgili ayrıntıları o şekilde konuşabiliriz
Arkadaşlar, şu an itibari ile
Emirgül 250 ml
Irmaky 500 ml
İlknur 500 ml
Ayselk 250 ml
Ösge01 250 ml
Kılıçbalığı 250 ml
olarak yarın 2 litre keratin alıyorum ve paylaştırıyorum, bu saate kadar diğer arkadaşların sesi çıkmadığına göre hesaba kimseyi katmıyorum artık...
aa yeni görüyorum geç kaldım sanırım
Canım, sewimli ve 13onuc arkadaşlarımızda bekliyorlar, eğer yarına kadar halledebileceksen geç kalmış sayılmazsın...
gece gece online bankacılıkla urasıyordum Son mesajını gormeden cevap yazmıs bulundum ama beklemedeyım ve hazırım :) senden gelecek bilgiye göre hareket edicem canım Kısmetse artık keratınımız olur yoksa beklıcez :)