Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

merhaba arkadaşlar Bursa da kuaförde fix nano kreatin ile birezilya fönü yaptırdım. Sonuç tam anlamıyla felaket. saçlarım düzleşmediği gibi kısman de dökülmeye başladı. Hakkımı aradığım da ise saçıma çamur attılar. binbir tartışma ile maddi anlamdaki mağduriyetimi kısmen telafi ettiler. yaptırmadan önce kuafor bayağı iddalı konuşuyordu fakat sonuç fiyasko oldu. kesinlikle tavsiye etmiyorum arkadaşım saçlarımı kestirmek zorunda kaldım. süslü laflara,iddalı konuşmalara ve verdikleri garantiye inanma yoksa benim gibi paranla rezil olursun. sizler evde yaparak hem daha masraf etmişsiniz hem de sonuç almışsınız ; en iyisini yapmışsınız. tebrikler

Geldim bacılar Başlığı 3 gün boş bıraktım yine işler birikmiş

Şimdi kızlar zaten Emirgül ve Irmaky ödeme yapmışlardı, şimdi İlknur ve Ayselk nin ödemeleride hesaba geçmiş, daha doğrusu zaten yatırdıkları gün geçmiştir de ben ancak bakabildim...Ösge01 de ptt ye yatırmış ancak pazartesi kontrol edebileceğim...

Kısa ve öz yazıyorum almak isteyen artık pazartesi ödemeleri yapsın, yok eğer istemiyorsanız lütfen mesaj yazın ki burada bu kadar kişi beklemeyelim...Yalnızca bir kere gitme şansım var ve tekrar edebilme gibi bir şansım olmayacak...

Ödeme yapan arkadaşlarım yarın kimseden ses çıkmazsa ben pazartesi keratinleri alacağım salı günüde dağıtımı yaparız artık...

Son düzenleme:

kaç ml kullandın yaaprken çok mu fazla kullandın acaba normali 80ml çünkü.
kokusu o kadar dayanılmazsa yıka ama emek verdin dayanabılırsen 1gun daha bekle bugun pazar zaten yarın yıkarsın... ustunden ısıyla çokça geç ıyıce otursun keratın yıkarsın mıkarsın bari az biraz tutsun...

yok olmazdaa işte birazcık fazla olmuş o kadar... saçın çok değilse ondan fazla gelmiştir en kıvırcık saçta bile 100 ml kullanıyolar. sabret yıkama...

Arkadaşlar, şu an itibari ile
Emirgül 250 ml
Irmaky 500 ml
İlknur 500 ml
Ayselk 250 ml
Ösge01 250 ml
Kılıçbalığı 250 ml
olarak yarın 2 litre keratin alıyorum ve paylaştırıyorum, bu saate kadar diğer arkadaşların sesi çıkmadığına göre hesaba kimseyi katmıyorum artık...

aa yeni görüyorum geç kaldım sanırım

Canım, sewimli ve 13onuc arkadaşlarımızda bekliyorlar, eğer yarına kadar halledebileceksen geç kalmış sayılmazsın...

gece gece online bankacılıkla urasıyordum Son mesajını gormeden cevap yazmıs bulundum ama beklemedeyım ve hazırım :) senden gelecek bilgiye göre hareket edicem canım Kısmetse artık keratınımız olur yoksa beklıcez :)

Canım tamamdır...Yarın hallet 3 litre alıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…