- 4 Şubat 2011
- 284
- 4
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.421
moonshine76; profilimde mail (msn) adresimin görünüyor olması gerek. ordan ulaşabilirmisin bana?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende kuaförde yaptırmıştım 3 hafta bile olmadan kurutunca kabarıyo illa düzleştirici kullanıyorum,bende evde alıp kendim yapmak istiyoorum ama marka olarak bilemiyorum fiyat olarakta internetten baktım 250-300 falan yazıyo yardımcı olurmusunuz arkadaşlar uygunmu bu keratin alıp evde yapıcamda sizler ne kadar fiyatlara hangi marka ve siteden aldınız,yardımmmm
Neli olursa olsun o berbat koku çıkacak canım kurtuluş yok
Biz bu hafta bu işi bitireceğiz canım...Duruma göre senin için saklayabilirim çünkü bana 750 ml kalıyor zaten
kızlar en geç yarın parayı yatıralım lütfen ben bugun ödeme için gittim ama sistem çökmüş yatıramadım yarın öğlen saatınde yatırcam hafta sonuda kılıcbalığı gönderenlerınkını alır. bır daha da gıtmez sanırım ona göre iletişime geçin. yarın yatırmayanlar zaten hafta sonu zor olur yatırmak... hem daha fazla geç kalmasın gelsıne hemen yapalım şu keratını :)
Ben para işlemim tamamdır arkadaşlarrr ama şu bakım öncesi şampuanı hiçbiryerde bulamıyorumm ürünün satıldığı, bildiğiniz alabileceğim online alışveriş siteleri varsa yazar mısınız.
Ayrıca İlk sefer gözlerim feci olmuştu bu sefer önlemimi aldımmm arkadaşlar benim deniz gözlüklerim hazırr
Kuaforsepeti ne bi bak cnm, bende ordan alicam, denizgozlugu iyi fikir ama lastigi kafandayken nasil yapicaksin???
onuc13 seni mn den ekle dim lütfen kabul eder misiz? mail adresimi kapalışe şekilde yazıpyum talepte buda kim dememen için :) p..._b.....@hotmail