Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Canım tamamdır...Yarın hallet 3 litre alıyorum...

Süper :) tamam sabah erkenden gönderiyorum . her aksiliğe karşı telefon numaranı verebilirmisin ödeme ile ilgili sıkıntım olmaz hesapta param var bankada yakın ama nolur nolmaz diye Numara olması sağlıklı olur sanırım :) yada saat 12 ye kadar felan burdaysan takıpde olucaksan forumda gerek yok :) haberlesırız burdanda

Sewimli ve onuc13 isimli arkadaşlarımızıda listeye ekliyorum.

Irmaky 500 ml ödedi
İlknur 500 ml ödedi
Emirgül 250 ml ödedi
Ayselk 250 ml ödedi
Ösge01 250 ml ödedi yarın çekeceğim
Sewimli 250 ml yarın ödeyecek
13onuç 250 ml yarın ödeyecek
Kılıçgül allah ne verdiyse :)

hesap budur kızlar...

listemiz bu kadar...

Özelden attım kuzu :) Yarın o saate kadar evdeyim zaten, sonrasında yolcu yolunda gerek

ay şu 10 dk sınırına gıcık oldum :) Burdan yazayım bari . canım ben 15 gün içerisinde Saçımı boyatıcam :) Keratini Öncemi uygulamalıyım sonramı ? Önce uygularsam Boya keratını bozarmı ? Sonra uygularsam Keratin boyayı etkilermi :) . Birde Keratin den once arındırıcı olarak Hangi şampuanı kullanmalıyım bana yardım edersen bu konuda fellik fellik şampuan aramıyım yada birinin yanlış yönlendirmesine kurban olmıyım :)

Son düzenleme:

Canım, önce saçını boya sonra keratini sür, bu sayede boya saçtan akmıyor tarafımızdan test edildi onaylandı bu yöntem ısrarla tavsiye ederim

Şampuan için sana link atacağım şimdi...

baluğum sana bıze göndereceğin adresleride atmaya başlayalım bence çunku bırde onun için bekleme yapacağız herkesınkı tamamlansın dıye ... ne dersın ?

Son düzenleme:
uzun zamandır girmiyorum konudan uzağım ama sanırım 250ml yeter

bana özelden ödeme şekilini tutarını atarsan sabah 8:30 da hesabında keratin avcısı

Haha sevdim bu adı "keratin avcısı"
Bilgileri atıyorum canım...Fiyata bayılacaksın yalnız
baluğum sana bıze göndereceğin adresleride atmaya başlayalım bence çunku bırde onun için bekleme yapacağız herkesınkı tamamlansın dıye ... ne dersın ?

Sms ile herkesten isteyeceğim kuzum...Yarın herkesten alacağım merak etme...

Yaaa off ne şansızım yaa 2 gündür bakım vardı burda internet telefon yok ve giremedim yaa şimdi bağlandım daha oooff geçmiş. Kılıçbalığıda uyumuştur şimdi dimi :) Ya varmı şansım acaba eğer varsa ayrıntıları mesaj atarmısın, yani en z 250 ml alabiliyorum sanırım fiyatını ne kadar olacaktı ve marka bilgisi vermiyorsun buradan ama özelden yazarmısın bilmiyorum gerçi yazmasanda önemli değil çok sonuçta sana güveniyorum... Birde bu göndereceğin, hani şu bahsettiğin yani marka girecek türkiyeye diyordun o değil mi? Ay ne çok soru sordum Sanki yetişebilmişim gibi Ama şans işte bir deniyeyim dedim

Ben buradayım canım, mesaj atacağım...O marka o marka değil, alacağımız benim en baştan beri kullandığım zatı muhterem

Yardımların için çok teşekkürler... Dediğim gibi yarın öğleye kadar geri döneceğim sana. Bu arada burdaki yazını şimdi gördüm de peki o girecek markaya ne oldu girmedimi daha

kılıçbalığım dün sizin toplu alarak aldığınız keratinle evde tek başıma yapmaya çalıştım.mafoldum öldüm bittim ne zormuş yaa ama bi yanlışlık yapmışım keratini sürüp 40 dk bekledikten sonra saçımı fön makinasıyla kurutmayı unuttum direk düzleştirme işlemine geçtim evdede nette sorun vardı girip senin anlatımına bakamadım.erkek arkadaşıma msj atıp gir bak ne yazıo dedim oda kurutmadan direk düzleştircen yazıo dedi yanlış okumuş.bende kurutmadan yaptım.iki saat uğraştım kurumak bilmedi saç.en sonunda annem geldi o geçti tekrar üstünden bi nebze oldu.sabah kalktığımda biraz bozulmuştu tekrar düzleştirdim şimdi bekliyorum.şimdi tutmıcakmı bu fön kılıçbalığım yaaa kurutmayı unuttuğum için birde pazar akşamı yaptım çarşambamı yıkamam gerekiyor?

kılıçbalığı sabah fiyatı gördüm bayıdım hemen havale yaptım
şimdi ne mesaj atabiliyorum nede senin yazdıklarını görebiliyorum

eve gider gitmez yazıcam sabırsızlanıyorum

Canım, kurutmayınca saatler sürer böyle düzleştirici ile geçmek, inşallah yakmamışsındır saçını...Muhtemelen tutmuştur...Çarşamba akşam veya perşembe akşam yukayabilirsin ben Perşembeyi bekle derim...

ya benmkindede 3. gün yıkayın dio ne yapmam gerekio 4.günmü yıkamalıyım:93:
3.gün yıka canım.

kılıçbalığı sabah fiyatı gördüm bayıdım hemen havale yaptım
şimdi ne mesaj atabiliyorum nede senin yazdıklarını görebiliyorum

eve gider gitmez yazıcam sabırsızlanıyorum

Gelmiş gelmiş merak etme...

Kızlar hesap tamamdır şimdi çıkıyorum, akşama görüşürüz.Öptüm hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…