- 18 Mart 2011
- 349
- 6
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.481
E artık Keratin öncesi ve sonrası resimlerimiz ile süsleriz topic i :)
Canım, kurutmayınca saatler sürer böyle düzleştirici ile geçmek, inşallah yakmamışsındır saçını...Muhtemelen tutmuştur...Çarşamba akşam veya perşembe akşam yukayabilirsin ben Perşembeyi bekle derim...
3.gün yıka canım.
Gelmiş gelmiş merak etme...
Kızlar hesap tamamdır şimdi çıkıyorum, akşama görüşürüz.Öptüm hepinizi...
onuc13 seni ekledim ama internette bakım olduğundan malesf 2 gündür nete giremediim ve görüşemedim seninle. Zaten seninle görüşene kadar kılıçbalığı geldi onunla görüştüm çok teşekkürler yinede. Kılıçbalığı bu arada dediğin sitede inceledim ama ordan o kacaman bakımı almam imkansız :) Belki tekrar birleşip alırsanız katılırım çünkü 250 ml i paylaşacağım başka bir arkadaş buldumBirde sana bir link göndermiştim bu x marka için fiyatı uygundu hani sence onda bir problem çıkma durumu olurmu? Çünkü senin verdiğin siteden yarı fiyatına nerdeyse... Aklıma takıldı yani eğer uygundur diyorsa belki yeni alacalar olursa paylaşabiliriz onlarla
çoook sevindim canım ayağına yüreğine sağlıkohhh geliyoo keratinler ooohhh
E artık Keratin öncesi ve sonrası resimlerimiz ile süsleriz topic i :)
Yaparız tabii şekerimbol bol sürünürüm şimdi ben
Kilicbaligi öncelikle Allah senden razı olsun. Brezilya Fonu'nu senin sayende evde uyguladım ve gayet başarılı bir sonuc aldım. Daha önce acayip kabadan ve zor sekil alan saclarım şimdi gayet uyumlu beni hiç üzmüyorlar. Her sabah sadec 2 dakika üzerinden geciyorum hep fonlu gibiler.
Yalnız dediğin gibi uygulayan kuaförlerin cogu bilgisiz. Defrize deyip uygulamaya kalkan da var sacı yıpratıyor diyende. Ben üzerine rofle yaptırdım ve senin dediğin keratinli sac maskesini uyguladım sonuc harika. Saclarım en son ilkokulda böyle yumuşak olmuştu sanıyorum.
Tekrar teşekkürler. Çalışan bayanların kesinlikle uygulaması gereken bir bakım. Şiddetle tavsiye ediyorum.
bize yaptığın işlemi da aayrıntılı anlatır mısın ?? bız de faydalanalım ve bızım gibiler... okuyupta yazmayan o kadar çokki :) keratın maskesı nedır selectıve denmı bahsedıyosun?? başka bişi mi ??
kılıç balığı benim saçlarım sırtımda çok kıvırcık, kat kat kesimi var üç kat fönlesemde düzelmiyor hatta ütülesemde düzelmiyor, çok yıpranmış. sorularım; tek başına yapabileceğim bi işlemmi, yardım edecek kimsem yok. bu işlemi yaparsam içinde yazdığın kimyasalların olmadığı şampuana ve saç kremine isim verebilirmisin, markası ne olmalı. ne kadar keratin almalıyım, ne kadar ödeyeceğim ve hesap bilgilerini rica ediyorum, akbank varsa iyi olur. bişey daha bu bakımın süresi dolduktan sonra saçımdaki çatallar kırıklar ve yanıklar dahada belirgin mi çıkacak ortaya yoksa bakımdan önceki halini mi görücem karşımda. brezilya fönü için 4 ay kalıcı deniliyor, bu bakım için süre verebilirmisin. riskli bi durum varsa onun hakkındada bilgi verirmisin çünkü eylül de düğünüm olacak benim için çok tehlikeli olur. mesela yaparken saç diplerime bulaştırırsam ne gibi bi problemle karşılaşırım.
çok fazla soru sordum kusura bakmayın, şimdiden çok çok teşekkür ediyorum.
keşke yapan arkadaşlarda önceki ve sonraki fotoğraflarını ekleseydi. belki saçlarıma benzer bi saç tipi görüp cesaret alırdım. ama söz ben yaparsam fotoları koyucam....
onuc13 seni ekledim ama internette bakım olduğundan malesf 2 gündür nete giremediim ve görüşemedim seninle. Zaten seninle görüşene kadar kılıçbalığı geldi onunla görüştüm çok teşekkürler yinede. Kılıçbalığı bu arada dediğin sitede inceledim ama ordan o kacaman bakımı almam imkansız :) Belki tekrar birleşip alırsanız katılırım çünkü 250 ml i paylaşacağım başka bir arkadaş buldumBirde sana bir link göndermiştim bu x marka için fiyatı uygundu hani sence onda bir problem çıkma durumu olurmu? Çünkü senin verdiğin siteden yarı fiyatına nerdeyse... Aklıma takıldı yani eğer uygundur diyorsa belki yeni alacalar olursa paylaşabiliriz onlarla
evet yakmış olabilirim çünkü 10 kere geçmem gereken tutamların üstünden nerdeyse 30-40 kez geçtim kuruması için.öff yaaa olmazsa çok üzülcem emeğimede paramada yazık olcak.keşke bende size katılsaydım yedekte olurdu en azından benimde.beceremiceğimi bilseydim alırdım kenarda dursun diye pofff
hepinize çok ama çok teşekkür ederim saçlarım bir harika yumaşak düz inanamıyorum !!!!!!!!!!!!!!
neyse canım,geç olsun güç olmasın demişler. ki oyle de oldu =) ama dediğin gibi kılıcbalıgı yetişti imdadıma..
bi an evvel kargolarımız gelse de hepimiz keratinlensek
gerçi aralarda hafif dalgalanmalar war ama bu bile idare eder 2 ay sonra bi daha yapıcam ama saçlarım çok yumuşak:
baluğum yanmış yoluk yoluk paket lastiği kıvamında saçlarıma keratin almamız lazım
bi el atıversen kuzu benim saçlar biliyosun şuan epey kısa arkalar
düzleştirmek baya bi zor olacak
misaifr ol gelsene bana börekler açarım sana
güzel bi gelişme var umarım gecici değildir
lastiklenmeler kayboldu
çekiyorum çekiyorum sert saçlarım
eğer gecici değilse keratine gerek bile kalmaz
düz saç bu modelde çok iğrenç olur zaten de mi
Kilicbaligi öncelikle Allah senden razı olsun. Brezilya Fonu'nu senin sayende evde uyguladım ve gayet başarılı bir sonuc aldım. Daha önce acayip kabadan ve zor sekil alan saclarım şimdi gayet uyumlu beni hiç üzmüyorlar. Her sabah sadec 2 dakika üzerinden geciyorum hep fonlu gibiler.
Yalnız dediğin gibi uygulayan kuaförlerin cogu bilgisiz. Defrize deyip uygulamaya kalkan da var sacı yıpratıyor diyende. Ben üzerine rofle yaptırdım ve senin dediğin keratinli sac maskesini uyguladım sonuc harika. Saclarım en son ilkokulda böyle yumuşak olmuştu sanıyorum.
Tekrar teşekkürler. Çalışan bayanların kesinlikle uygulaması gereken bir bakım. Şiddetle tavsiye ediyorum.
yufiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gelmiş keratin sözcümüzamanında gelsın keratınler gitsin yanıklar , yandaaan
Protek ammino keratin maskesi, benim diğer başlık...Eğer yoksa muhakkak al çok başarılı bir maske...bize yaptığın işlemi da aayrıntılı anlatır mısın ?? bız de faydalanalım ve bızım gibiler... okuyupta yazmayan o kadar çokki :) keratın maskesı nedır selectıve denmı bahsedıyosun?? başka bişi mi ??
Evet selective maskesinden uyguladım. Kilicbaliginin forumun ilk sayfasında anlattığı gibi yaptım Brezilya Fonunu. İnternetten de çok araştırdım ama en açıklayıcı uygulama bilgisini Kilicbaligi vermişti. Aynen onun dediği gibi yaptım.Benim saclarım ne kıvırcık ne düz böyle saçma dalgası olan ve deli gibi kabadan saclardan, 2 ay kadar oldu hala düz. Tabi fonlu gibi olmuyor üzerinden sadece 2 dakika masa ile geciyorum sabahları, ama benim için sacın bakımlı olması daha önemli dümdüz olmasından. tekrar uygulayacağım bu hafta.
Nasıl sevindim anlatamam, güle güle kullan hayatım.Böyle mutluluk mesajlarını okuduğumda inanın çok çok mutlu oluyorum
Özel mesajına bak kuzu ve telefon numaranı yaz bana, adresler sms le tez zamanda gönderile...
Protek ammino keratin maskesi, benim diğer başlık...Eğer yoksa muhakkak al çok başarılı bir maske...
Açıklayıcı bir biçimde anlatılması büyük ihtimalle kuaförlerin işine gelmez canım...Bu arada konuyu top yekün kopyalamışlar başka bir foruma, Sevgili Amonra haber verdi...Şaka gibi değil mi, bu kadar olmaz...
Canım, forumda yalnızca bir kereye mahsus gideceğimi belirtmiştim...Zaten 3 şişe aldım, diğer türlü firmayı suistimale girer çünkü ben toptancılara verdikleri fiyattan biraz daha düşük bir fiyata aldım yinede eğer isteyen olursa zaten konudan haberleri var yani buradaki kızlar için 3 litre aldığımı söylemiştim yine böyle bir şeyler yapabiliriz...
Bunun dışında sorduğun soruların cevapları bu başlıkta tek tek cevaplandı yinede özet geçmek gerekirse 4 ay civarı dayanıyor, senin durumundaki bir saç için 2-3 seans uygulama yapmak gerekiyor çünkü saçların inatçı...Eğer saçını kendi kendine düzleştirebiliyorsan bu işlemide yapabilirsin.Saçların eskiden nasılsa işlem etkisini yitirdikten sonra yine aynı şekilde olacak...Saç diplerine bulaştırman herhangi bir tehlike yaratmaz fakat gereksiz çünkü bu keratin ilacı saça ısı ile sabitleniyor ve senin düzleştiriciyi kafa derine dayama şansın olmadığı için dipten 2 cmden itibaren yapman mantıklı olur...Riskleri var elbette, eğer burada yazdıklarımızı doğru bir biçimde uygularsan bir risk yok fakat eğer okumadan ayrıntıları atlayarak uygulama yaparsan saçının düzleştiriciden dolayı yanma riski var...Mesajlar biraz fazla ama aslında tek tek okumanda yarar var...Bunun dışında keratin için biraz beklemen lazım canım, ben bir şeyler düşüneceğim...
Canım çeşitli fotolar paylaştık başlıkta, tek tek bakma şansım yok ama eğer kızlar kaldırmadıysa hala duruyorlardır...
Canım ne markayı ne linki hatırlamıyorum kiİstersen tekrar gönder...
Ayy deme yahuSen duruma bir bak, olmadı bende yedek var zaten 2 litre Paylaşırız...Olmadı yine firmaya muracat hahahaha Adamlarda ne arsız bu kız diyecekler
Güle güle kullan canım, foto bekliyoruz
Evet geldik kargo konusuna adresleri alayım :)
Canım, bir kaç gün evvelde söylediğim gibi bazen geçici olarak lastiklenme olabiliyor, sen takibini yap... İstediğiniz an brezilya fönü için emrinize amadeyim kraliçem...Ben stok işini abarttım merak etme sen...Normalde 500 ml kalacaktı bana ama isteyen çoka rkadaşım var o yüzden yedekte 2 şişem var kısaca call center diyorum