- 14 Mayıs 2010
- 49
- 8
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.401
selam yuri.. Biz kızlarla beraber ortak keratin almayı düşünüyoruz , istersen sende katıl kılıçbalığı 1,2 ortak daha arıyor
:18:Biiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.ben parayı gönderdim bileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...tatlım msn ne mail attım.kızlar sizde acele edın....:) :92: :92: :92: :92:
kılıçbalıgım bnm saçlarım hem kıvırcık hem asi hem kalın tellı ve kabarık bide yanık diil cnm adam ondan 230 derece dedı bana heralde :S bu arada aramızda kıvırcık saçlı olupta keratın uygulaması yapan varmı
kimse neden yok kızlaarrrrrrrr nirlerdesiniz?
bende bugün sipariş werdim korkuyorum kötü bi üründür die ama bakalım ne olcak siparişim geldikten sonra sizle paylaşıcam....bakalım neler olucak:97:
merak etmeyin ama bi sorun war şampuanla aynı gün gelmeyebilir sabunla yıkasam ne olur
geçen gun ankara nın en ıyı kuaförlerınden bırıne gıdıp saçımı gösterdım kuaförde brezılya fonu yaptrdığımı ve yapılan urunun markasını söyledım bana o urunun aslında çok kalıtelı bı urun olduğunu ( dav...) fakat onun fön amaçlı değil sadece keratın bakımı olarak kullanıldığını söyledı aynı fön gibi 3gun bekletılmesı gerekıyor dedı. piyasada keratın bakımı denılen urunlerın kullanım sonucunda da bır ay surmeden işlevını kaybetmesının sebebının bu olduğunu çunku brezılya fonunun çok başka bişey olduğunu ve sadece profosynel bı kullanım gerektirdiğini söyledı. 6ay boyunca saçına asla ne fön ne fırça ne pres hiçbir şey deymeyecek şekilde dumduz olması gerektiğini diğerleriinin bakımdan öte fayda sağlamayacağını söyledı...
sadece paylaşmak ıstedım bız saçımıza fön dıye bakım mı yapıyoruz bılmıyorum ama gayet uygun fıyata bakım yapıyoruz ustelık evet düzleşme özelliğide gösterıyo ama dediği gibi çok kısa suruyor... ust uste yapınca bıle tekrar yapma gereği duyuyoruz. şimdı kılıc balığının en son bıze alacağı urunude kullanalım bakalım eğer yıne bozulmaya başlarsa o kuaföre giidip yaptırcam çunku saçımla uğraşmaktan bıktım
psıkolojım bozuldu ya saçımı düşünmekten!
ıyıce yandı ön kısımları rengıne de karar veremedım kuaföre guvensem kendım uğraşmam zaten ama onlar mahvettı zaten oooooooof of........
saçına hiçbişey yapmadan yıkayıp çıkanlara gıpta eder oldum
250 veya 500 ml düşünüyorum fakat fiyatları hakkında net bi bilgim yok. buna göre karar verebilicem sanırım
Kızlar, ödemeler bu gün tamamlanmadığı için ürünleri alma işini mecburen erteliyorum ve yarın erkenden Bursa'ya gidiyorum, Cuma öğleden sonra döneceğim...Herhalde pazartesiye kadar bu işi artık halletmiş oluruz diye umuyorum...
onuc13 eger kilicbaligim icnde sorun olmazsa benim 250 ml de sana verebilirim , yurdisindayim ödeme yollarinda sorun var yetistiremeyecegim o güne cünki ?