Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

kızlar bende kuaförde yaptırmıştım 3 hafta bile olmadan kurutunca kabarıyo illa düzleştirici kullanıyorum,bende evde alıp kendim yapmak istiyoorum ama marka olarak bilemiyorum fiyat olarakta internetten baktım 250-300 falan yazıyo yardımcı olurmusunuz arkadaşlar uygunmu bu keratin alıp evde yapıcamda sizler ne kadar fiyatlara hangi marka ve siteden aldınız,yardımmmm

kılıçbalıgı arkadaşım senin 3 ay mı oldu fönün bozulmadımı.bende 5 ay garanti diye sürekli fön fön sıkıldım bir yaptırayım 5 ay 4 ay neyse yetsin diye.ama 3 hafta olmadan hatta saçımı 2.ci yıkayışımda nasıl sinir oldum bide ilk yaptıgı tutmamıştı 2.yaptıgıda anca 2 hafta oldu olmadı saçlarımı kurutuyorum kaparıyo.bana yardımcı olurmusn özel meesaj la falan marka olsun nebileyim işte evde kendim yapıp mutlu sonuç almak istiyorum,valla bol bol dua ederim artık

kızlar en geç yarın parayı yatıralım lütfen ben bugun ödeme için gittim ama sistem çökmüş yatıramadım yarın öğlen saatınde yatırcam hafta sonuda kılıcbalığı gönderenlerınkını alır. bır daha da gıtmez sanırım ona göre iletişime geçin. yarın yatırmayanlar zaten hafta sonu zor olur yatırmak... hem daha fazla geç kalmasın gelsıne hemen yapalım şu keratını :)

canım o fıyatta olanlar 1000 ml olanlar yanı sen o kadarını ölene kadar kullanırsın :) daha mını olanlar var onları deneybılırsın burda marka adı verılmıyo ama artık afişe olduğu için söyluyorum fix nano olanı alma onu mimledık onun dışında araştırmanı önerıyoruz. saçı kalın olanlar ve kıvırcık olanlarda ilk kullanımda tam etkı göstermıyor bikaç kez yapmak lazımmış. şimdiız kendı aramızda kılıcbalığı vasıtasıyla o 1000 lik olanlardan alıp paylaşacağız. ama kuaföre o parayı vereceğine al ürünlerini yıne git kuaförede yaptır el emeğini ver sadece.

kesinlikle canım , biran önce yatıralım ki daha fazla geç olmasın.. Ayrıca bankamatikler 24 saat açık , gidin bi bankamatiğe kartsız işlem yapabiliyorsunuz , yatırın. 10dk'lık iş.

Ben para işlemim tamamdır arkadaşlarrr ama şu bakım öncesi şampuanı hiçbiryerde bulamıyorumm ürünün satıldığı, bildiğiniz alabileceğim online alışveriş siteleri varsa yazar mısınız.
Ayrıca İlk sefer gözlerim feci olmuştu bu sefer önlemimi aldımmm arkadaşlar benim deniz gözlüklerim hazırr

Son düzenleme:

Kuaforsepeti ne bi bak cnm, bende ordan alicam, denizgozlugu iyi fikir ama lastigi kafandayken nasil yapicaksin???

Kuaforsepeti ne bi bak cnm, bende ordan alicam, denizgozlugu iyi fikir ama lastigi kafandayken nasil yapicaksin???

Teşekkür ederim canım.. Kafamta birçok kez kurdum ... Saçlarımın arkasını yaparken yanlardan tutturucam bir şekilde yanları yaparken saçımın aşağı tarafına tutturucam olmazsa biri tutacak deniz gözlüğü olan biri

kızlar bakalım başladık girdik bi yola inş bişey olmaz saçlarıma herşeyi adım adım yazıcam şimdi saçımı organix şampuanla yıkadım annemn gelmesni bekliorum o yardım etcek bakalımm ayy inş bişey olmaz saçlarıma yanmaz yada dökülme olmaz dedğiniz gbi bakımlı olur

ben kuaförde yaptırdım ama banada evde yapılacak bi işlemmiş gibi geldi kolay gelsin sana gelişmelerden haberdar et

OFFF daha sürerken bile gözüm burnum yandı çok keskin bi kokusu war bakalım beklicem ondan sonra düzleştiricem şu anda folyolu bi şekilde bekliyorum ama kokusu miğde bulandırıcı umarım işlem sonunda saçımda bu koku kalmaz wee eğer ilk işlemde bi fark göremzsem 2 defa denemem bile

Kızlar bilgisi olan varsa cevap versin lütfen, kayınvalidemlerde kalıyorum da bazen, onların otrduğu yerde sular aşırı kireçli, acaba keratinin bozulmasına sebep olur mu ki bu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…