Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

selam yuri.. Biz kızlarla beraber ortak keratin almayı düşünüyoruz , istersen sende katıl kılıçbalığı 1,2 ortak daha arıyor :KK34:

Ben bu yazıyı yeni gördüm :KK17:
Aslında çok istiyordum şu an almayı ama mayıs sonuna kadar beklemem gerekiyor :KK14:
Bu arada bu forumdaki yardımlaşma çok güzel hemen herkes bildiklerini paylaşıp yardıma koşuyor.
İyi ki kadınlar kulübü var :KK17: :KK9:

bende bugün sipariş werdim korkuyorum kötü bi üründür die ama bakalım ne olcak siparişim geldikten sonra sizle paylaşıcam....bakalım neler olucak:97:

:18:En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEBiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.ben parayı gönderdim bileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...tatlım msn ne mail attım.kızlar sizde acele edın....:) :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK52::92: :92: :92: :92:

Maşşallah amma hızlı çıktın kuzu:KK1::KK1::KK1:

kılıçbalıgım bnm saçlarım hem kıvırcık hem asi hem kalın tellı ve kabarık bide yanık diil cnm adam ondan 230 derece dedı bana heralde :S bu arada aramızda kıvırcık saçlı olupta keratın uygulaması yapan varmı:KK1:

230 derece saçına zarar vermiyorsa tabii ki 230 derece uygulayabilirsin...Kıvırcık olup uygulama yapan vardı ama kimdi hatırlamıyorum ki:KK43:

kimse neden yok kızlaarrrrrrrr nirlerdesiniz?:KK64::KK64:

Ben tabiri caizse bütün gün bir sokak kedisi gibi dolanıp durdum kızlar, yarında böyle olacak muhtemelen...

bende bugün sipariş werdim korkuyorum kötü bi üründür die ama bakalım ne olcak siparişim geldikten sonra sizle paylaşıcam....bakalım neler olucak:97:

Hayırlısı olsun canım, gelişmelerden haberdar et muhakkak...

Kızlar bu arada, yarın en erken saat 6 da foruma girebileceğim, telefon numaram sizde var, bir şey olursa arayın veya mesaj atın...Öptüm hepinizi...

geçen gun ankara nın en ıyı kuaförlerınden bırıne gıdıp saçımı gösterdım kuaförde brezılya fonu yaptrdığımı ve yapılan urunun markasını söyledım bana o urunun aslında çok kalıtelı bı urun olduğunu ( dav...) fakat onun fön amaçlı değil sadece keratın bakımı olarak kullanıldığını söyledı aynı fön gibi 3gun bekletılmesı gerekıyor dedı. piyasada keratın bakımı denılen urunlerın kullanım sonucunda da bır ay surmeden işlevını kaybetmesının sebebının bu olduğunu çunku brezılya fonunun çok başka bişey olduğunu ve sadece profosynel bı kullanım gerektirdiğini söyledı. 6ay boyunca saçına asla ne fön ne fırça ne pres hiçbir şey deymeyecek şekilde dumduz olması gerektiğini diğerleriinin bakımdan öte fayda sağlamayacağını söyledı...
sadece paylaşmak ıstedım bız saçımıza fön dıye bakım mı yapıyoruz bılmıyorum ama gayet uygun fıyata bakım yapıyoruz ustelık evet düzleşme özelliğide gösterıyo ama dediği gibi çok kısa suruyor... ust uste yapınca bıle tekrar yapma gereği duyuyoruz. şimdı kılıc balığının en son bıze alacağı urunude kullanalım bakalım eğer yıne bozulmaya başlarsa o kuaföre giidip yaptırcam çunku saçımla uğraşmaktan bıktım:KK14: :KK14:
psıkolojım bozuldu ya saçımı düşünmekten!
ıyıce yandı ön kısımları rengıne de karar veremedım kuaföre guvensem kendım uğraşmam zaten ama onlar mahvettı zaten oooooooof of........
saçına hiçbişey yapmadan yıkayıp çıkanlara gıpta eder oldum

geçen gun ankara nın en ıyı kuaförlerınden bırıne gıdıp saçımı gösterdım kuaförde brezılya fonu yaptrdığımı ve yapılan urunun markasını söyledım bana o urunun aslında çok kalıtelı bı urun olduğunu ( dav...) fakat onun fön amaçlı değil sadece keratın bakımı olarak kullanıldığını söyledı aynı fön gibi 3gun bekletılmesı gerekıyor dedı. piyasada keratın bakımı denılen urunlerın kullanım sonucunda da bır ay surmeden işlevını kaybetmesının sebebının bu olduğunu çunku brezılya fonunun çok başka bişey olduğunu ve sadece profosynel bı kullanım gerektirdiğini söyledı. 6ay boyunca saçına asla ne fön ne fırça ne pres hiçbir şey deymeyecek şekilde dumduz olması gerektiğini diğerleriinin bakımdan öte fayda sağlamayacağını söyledı...
sadece paylaşmak ıstedım bız saçımıza fön dıye bakım mı yapıyoruz bılmıyorum ama gayet uygun fıyata bakım yapıyoruz ustelık evet düzleşme özelliğide gösterıyo ama dediği gibi çok kısa suruyor... ust uste yapınca bıle tekrar yapma gereği duyuyoruz. şimdı kılıc balığının en son bıze alacağı urunude kullanalım bakalım eğer yıne bozulmaya başlarsa o kuaföre giidip yaptırcam çunku saçımla uğraşmaktan bıktım:KK14: :KK14:
psıkolojım bozuldu ya saçımı düşünmekten!
ıyıce yandı ön kısımları rengıne de karar veremedım kuaföre guvensem kendım uğraşmam zaten ama onlar mahvettı zaten oooooooof of........
saçına hiçbişey yapmadan yıkayıp çıkanlara gıpta eder oldum

Canım, günün birinde illa ki bozulacak ama şunun ayrımını yapmak lazım...Bazı markaların ürünleri aynı anda hem bakım yapıp hem düzleştiriyor(benim kullandığım), bazı markalarınki ise bakım yapmayıp sadece düzleştiriyor...Ben şahsen saçıma bakım yapmayacak bir ürünü saçlarım kıvırcık bile olsa kullanmazdım...Şimdi şöyle düşünmek lazım, benim saçımdaki lastiklenemeler bu ürün sayesinde düzeldi, eh şimdi bu lastiklerin düzelmediğini ama saçın düzleştiğini düşün...Ne işime yararki...O yüzden herkes kendi ihtiyacı olan ürünü kullanmalı...Saçında hiç problem olmayan biri tabii ki keratin oranı en düşük olan ürünü kullanabilir ama o zamanda adı aslinde keratin treatment olmuyor :KK1::KK1::KK1:3 ay oldu uygulama yapalı, henüz bozulma yok:nazar:

Kızlar, ödemeler bu gün tamamlanmadığı için ürünleri alma işini mecburen erteliyorum ve yarın erkenden Bursa'ya gidiyorum, Cuma öğleden sonra döneceğim...Herhalde pazartesiye kadar bu işi artık halletmiş oluruz diye umuyorum...

Bilgisayarı yanıma almayacağım ama telefonum açık kızlar, anında cevap veremesem bile muhakkak dönerim size...

kaç ml almayı düşünuyosun sanırım şuan tam oldu ama 500 ml felan alcaksan yanında bırı daha gelırse olabılır belki baluk bılır:KK51:

250 veya 500 ml düşünüyorum fakat fiyatları hakkında net bi bilgim yok. buna göre karar verebilicem sanırım

Canım 250 ml olabilir ama 500 pek mümkün görülmüyor şu an...Özel mesaj atıyorum sana...

Kızlar şu an için artık 3 şişeden fazla alamam, yok hayır adamlar satıyor mu ne yapıyor bu kadar keratini diyecek, ayıp olur...

Son düzenleme:
250 ml uygundur benim için. özel mesaj atamıyorum malesef =( ama alacağınız ürün hakkında bir bilgim yok, incelemek isterim. özel mesaj ile bir kaç bilgi veya link gösterirseniz sevinirim

Kızlar, ödemeler bu gün tamamlanmadığı için ürünleri alma işini mecburen erteliyorum ve yarın erkenden Bursa'ya gidiyorum, Cuma öğleden sonra döneceğim...Herhalde pazartesiye kadar bu işi artık halletmiş oluruz diye umuyorum...

Kızlar biran önce ödemeleri yapabilir miyiz ? sonuçta bi şeye giriştik suyu çıkmadan olsun dimi :-)

Son düzenleme:
onuc13 eger kilicbaligim icnde sorun olmazsa benim 250 ml de sana verebilirim , yurdisindayim ödeme yollarinda sorun var yetistiremeyecegim o güne cünki ?

onuc13 eger kilicbaligim icnde sorun olmazsa benim 250 ml de sana verebilirim , yurdisindayim ödeme yollarinda sorun var yetistiremeyecegim o güne cünki ?

kılıçbalığı yarına kadar burda olamayacağı için sanırım sizlerden bilgi alabilirim. özel mesaj atamıyorum, beni ürün ile ilgili bilgilendirirseniz 500 ml.lik alma şansım da var.

X