Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

kılıçbalıgım aynı ürünün küçük şişesını soluorm ben hanı bakıp buyugunu aldıgımız....yanar mı diosun :S

kılıçbalıgım aynı ürünün küçük şişesını soluorm ben hanı bakıp buyugunu aldıgımız....yanar mı diosun :S

Yavrum keratin yakmaz, adamın dediği gibi 230 dereceyi sürersen yanar...Her kıvırcık saçlı insanın saç teli kalın mı, değil...Her düz saçlı insanın saçları ince telli mi değil...Bu durumda mantık kullanmak lazım...Düşünsene diyelim oryal ile açılıp hasar görmüş bir kıvırcık saça, sırf kıvırcık diye 230 derece düzleştirici kullanırsak ne olur, saç yanar ve keratin bile kurtaramaz...O yüzden adamı dinleme sen kendi saçını daha iyi tanıyorsun...

Son durum şu, ilk yaptığımdan bu yana dolu dolu 3 ay geçti...Yakın arkadaşlarım saçımın o lastik halini biliyor ve takdir edersiniz ki öyle bir saçı kurtarmanın tek yolu kestirmek...Kestirmedim inadım tuttu...Keratinle durumu kurtardım ama tabii saçlarını kurtaran Kılıç rahat durur mu? Durmadı, yaz geliyor saçımın rengini azıcık açayım diyerekten diplerden 2 cm den itibaren saçı komple boyadı ve sonuç, lastiklenen yerler hala sağlam, saçlarım hala sağlam ama tabii hafiften o lastiklenmeler kendini belli etmeye başladı fakat boyamadan evvelde zaten öyleydi...Görüntüde hiç bir şey yok, ıslakkende pek bir şey yok ama incelmelerinden anlıyorum, 1 ay içinde bir kür uygulamam lazım...

Kuzu 750 ml ile sana da fazla yüklenmiş oluruz...İnşallah bir ortak çıkar tabii çünkü Özlem'in 250 mi 500 mü alacağı henüz belli değil, eğer 250 almaya karar verirse yine bana kalan 1000 ml ye çıkacak bu durumda işime gelmez...İhtiyacım sadece 500 ml, evde zaten 200 bundan 100 diğerinden var

Son düzenleme:
Rica ederim canım ya ne demek...Sen bir msn e gel bakayım :)

yaaaa bebişşşş ben hep msn deyım neden hiç açmıyorsun,malum özelden yazamıyorum sana,yarın msn nden goruselım benım tum gunn acık olur,hesaptan ınternet bankacılığından sana havale ederım,anında hesabında olur para :)) ayyy heyecanlandım,sefiom seniii :))

Gündüz okul, iş derken benimde pek vaktim olmuyor tatlım, şimdide sen yoksun Yarın okula gitmiyorum öğlene kadar evdeyim :) Bende seni seviyorum

Son düzenleme:
amanın baluuğum bikaç gun gıremedım benı unutmuşsunuz bende ısteyrummm
ama şuan elımde keratın var o yuzden fazla olmasın benımkısi....

amanın baluuğum bikaç gun gıremedım benı unutmuşsunuz bende ısteyrummm
ama şuan elımde keratın var o yuzden fazla olmasın benımkısi....

Dehal...250 iyi mi kuzu? Bende bu sayede 500 ml ye inmiş olurum çok çok iyi olur...

Son düzenleme:
Ortak keratin treatment alacağımız arkadaşların listesi ve alacağı ml

İrmaky 500 ml İstanbul
ö_z_l_e_m 500 ml Belçika
emirgül 250 ml İstanbul
ilknur_aktas_07 250 ml Antalya
berraceylin 250 ml
Ayselk 250 ml Konya
Moonshine76 250 ml Almanya
Osge01 250 ml
KilicBaligi 500 ml İstanbul

Özlem'den haber bekliyorum eğer 500 ml de mutabıksa işlem tamamdır kızlar...Çarşamba akşama kadar ödemeleri halledersek Perşembe öğleden sonra ürünleri almaya giderim.Cuma dağıtıma başlarız...Almanya ve Belçika'ya 7-9 gün civarı ulaşacak, diğer şehir dışları zaten ertesi gün elinizde...

Lütfen herkes özelden telefon numaralarını yazsın, özel mesaj gönderemeyenler mail adresime atabilirler...

Son düzenleme:

evetttt kargom dün geldiiii şaşırdım kaldımmmmm ufacıkkkk bişi yaaa bukadar küçük beklemiyodum resimde büyük görünüyo.şimdi terddüt ettim yetermi yetmezmi diye elimden bile küçük.e ben bunun çeşitleri olduğunu bilmiyodum ben hangisini aldımki beyaz şişede benimki içide beyaz.üstündede ne olduğuyla alakalı hiç bir ibare yokk poffff inşalah yanlış almamışımdır

tatlım ben msn den atıyorum anlarsın yaaa,bak hesap numaranı ver parayı yatıralım hemen.bize düşien paradan başka bişey varsada haber ver bidenem. :)

80 ml canım, normal şartlarda standard bir saça yeter ama ben ilk uygulamada 120 ml kullanmak zorunda kalmıştım hatta dalga geçmiştim hatırlarsanız kendimle Hangisini aldığını 2 gündür yazıyorum zaten, strong olan değil...Yine de iş görür tatlım zaten o sitede çeşit belirtilmiyor küçük olan zayıf, orta boy olan orta kuvvette...

tatlım ben msn den atıyorum anlarsın yaaa,bak hesap numaranı ver parayı yatıralım hemen.bize düşien paradan başka bişey varsada haber ver bidenem. :)

Eh biz aramızda anlaştık bile

Ortak keratin treatment alacağımız arkadaşların listesi ve alacağı ml

İrmaky 500 ml İstanbul
emirgül 250 ml İstanbul
ilknur_aktas_07 500 ml Antalya
ö_z_l_e_m 250 ml Belçika
berraceylin 250 ml
Ayselk 250 ml Konya
Moonshine76 250 ml Almanya
Osge01 250 ml
KilicBaligi 500 ml İstanbul

son durum bu, tüm arkadaşlara özelden mesaj atıyorum şimdi...Yarın akşama kadar paracıkları toplayalım bende perşembe günü gidip alayım kızlar...

temem anladım kızma bana gözümden kaçmış demekki ama sitede resimde ürünün üstünde strong yazıyo.ondan kafam karıştı yani benim

:18: Biiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.ben parayı gönderdim bileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...tatlım msn ne mail attım.kızlar sizde acele edın....:) :92: :92: :92: :92:

kılıçbalıgım bnm saçlarım hem kıvırcık hem asi hem kalın tellı ve kabarık bide yanık diil cnm adam ondan 230 derece dedı bana heralde :S bu arada aramızda kıvırcık saçlı olupta keratın uygulaması yapan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…