- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.381
normal banka hesabina yatirayim ozaman, bilgilerini emaille bildirisen hemen halledeyim anca ulair eline, ha bid ekargoyu ögrenier canim ona göre. Birsürü zahmete giriyosun canim sagol ya
kılıçbalıgım aynı ürünün küçük şişesını soluorm ben hanı bakıp buyugunu aldıgımız....yanar mı diosun :S
Canım bende birazını kuzenim ve arkadaşım için alıyorum , ailecek sürünücezyoksa bana da 250 yeter tabii ama madem 1 kereye mahsus gidiyo 500lük alayım diyorum bir daha almaya fırsatım olmayabilir :)
Evet canım , benimkilerde dalgalı kuru ve yanık lastik lastik aynı işte.. Son durum nedir ? Sana ne kadar kalıyo canım ? 750 alayım diyecem deoda fazla gelir yok mu kızlar almak isteyen haydii bakalımmm alın dursun illa kullanırsınız
Rica ederim canım ya ne demek...Sen bir msn e gel bakayım :)
yaaaa bebişşşş ben hep msn deyım neden hiç açmıyorsun,malum özelden yazamıyorum sana,yarın msn nden goruselım benım tum gunn acık olur,hesaptan ınternet bankacılığından sana havale ederım,anında hesabında olur para :)) ayyy heyecanlandım,sefiom seniii :))
amanın baluuğum bikaç gun gıremedım benı unutmuşsunuz bende ısteyrummm
ama şuan elımde keratın var o yuzden fazla olmasın benımkısi....
gayet ideal yirum
Kızlar bu birde zamlı fiyatı, ben bu konuyu daha ilk açtığımda 27 liraydı 80 ml si :) Ama şöyle bir durum var baştan uyarayım 80 ml olan deneme ürünü olarak satılıyor ve içindeki keratin oranı az...Nereden biliyorsun derseniz o zaman 1 tane 80 ml, bir tane 225 ml almaya kalkmıştım amaaaaaa arada yoğunluk farkı var ....Meğer bu markanın vanilyalı-çilekli ve kakaolu seçenekleri varmış ve bunların yoğunlukları birbirlerinden farklıymış...Doğal olarakda kullanılması gereken saç tipleride değişiyor...Bilerek alın...Yani fiyat farkı ondan kaynaklı kızlar...
Ortak keratin treatment alacağımız arkadaşların listesi ve alacağı ml
İrmaky 500 ml İstanbul
ö_z_l_e_m 500 ml Belçika
emirgül 250 ml İstanbul
ilknur_aktas_07 250 ml Antalya
berraceylin 250 ml
Ayselk 250 ml Konya
Moonshine76 250 ml Almanya
Osge01 250 ml
KilicBaligi 500 ml İstanbul
Özlem'den haber bekliyorum eğer 500 ml de mutabıksa işlem tamamdır kızlar...Çarşamba akşama kadar ödemeleri halledersek Perşembe öğleden sonra ürünleri almaya giderim.Cuma dağıtıma başlarız...Almanya ve Belçika'ya 7-9 gün civarı ulaşacak, diğer şehir dışları zaten ertesi gün elinizde...
Lütfen herkes özelden telefon numaralarını yazsın, özel mesaj gönderemeyenler mail adresime atabilirler...
80 ml canım, normal şartlarda standard bir saça yeter ama ben ilk uygulamada 120 ml kullanmak zorunda kalmıştım hatta dalga geçmiştim hatırlarsanız kendimleevetttt kargom dün geldiiii şaşırdım kaldımmmmm ufacıkkkk bişi yaaa bukadar küçük beklemiyodum resimde büyük görünüyo.şimdi terddüt ettim yetermi yetmezmi diyeelimden bile küçük.e ben bunun çeşitleri olduğunu bilmiyodum ben hangisini aldımki beyaz şişede benimki içide beyaz.üstündede ne olduğuyla alakalı hiç bir ibare yokk poffff inşalah yanlış almamışımdır
tatlım ben msn den atıyorum anlarsın yaaa,bak hesap numaranı ver parayı yatıralım hemen.bize düşien paradan başka bişey varsada haber ver bidenem. :)
80 ml canım, normal şartlarda standard bir saça yeter ama ben ilk uygulamada 120 ml kullanmak zorunda kalmıştım hatta dalga geçmiştim hatırlarsanız kendimleHangisini aldığını 2 gündür yazıyorum zaten, strong olan değil...Yine de iş görür tatlım zaten o sitede çeşit belirtilmiyor küçük olan zayıf, orta boy olan orta kuvvette...
Eh biz aramızda anlaştık bile
Ortak keratin treatment alacağımız arkadaşların listesi ve alacağı ml
İrmaky 500 ml İstanbul
emirgül 250 ml İstanbul
ilknur_aktas_07 500 ml Antalya
ö_z_l_e_m 250 ml Belçika
berraceylin 250 ml
Ayselk 250 ml Konya
Moonshine76 250 ml Almanya
Osge01 250 ml
KilicBaligi 500 ml İstanbul
son durum bu, tüm arkadaşlara özelden mesaj atıyorum şimdi...Yarın akşama kadar paracıkları toplayalım bende perşembe günü gidip alayım kızlar...
temem anladım kızma banagözümden kaçmış demekki ama sitede resimde ürünün üstünde strong yazıyo.ondan kafam karıştı yani benim