- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.361
kılıçbalıgım ztn kucuk sısenın uzerınde strong die yazıo :S
kızlar şimdi sitenın urun sorumlusuyla gorustum anlattım.80 ml olan kyullanıcı ıcın daha uygun oluo evt dedı 225 ml olan kuaforler aldıgı için oranını onlar ayarlıo dedı.80 ml olan daha ıyı sıze dedı.ayrıca kıvırcık saçlı olanlar mutlaka 230 derecelik maşa ile yapmalıymıs yoksa ıstedınız sonucu elde edemessınız dedı.ve bunu 6 ayda bir kullanmak gerekiomus çünkü saça zarar veriomuş kızlar..adam gayet durust ve mantıklı konustu....80 ml alıcam ben.
ya 230 derece düzleştirice ihtiyacım var ama benım biri bana 4 günlügune odunc verebılırmı lütfennnnn((((((((((
Peki hangisi en güçlüsü bunlardan canım?
Tamam tatlım...Bende İstanbuldayım canım..
Kılıçbalığım peki kıvırcık dalgalı saçlar için hangisini kullanmak gerekiyor ? Hangisi kuvvetli ?
Pembe olan yani çileklisi mi kuvvetli ? Çeşitleri olduğunu bilmiyordum :26:
Konyadayım canımmm bende biliyosunuygundurrr bu şekildee hadi bakalım hayırlı olsunn herkesleree
Kızlar bu birde zamlı fiyatı, ben bu konuyu daha ilk açtığımda 27 liraydı 80 ml si :) Ama şöyle bir durum var baştan uyarayım 80 ml olan deneme ürünü olarak satılıyor ve içindeki keratin oranı az...Nereden biliyorsun derseniz o zaman 1 tane 80 ml, bir tane 225 ml almaya kalkmıştım amaaaaaa arada yoğunluk farkı var ....Meğer bu markanın vanilyalı-çilekli ve kakaolu seçenekleri varmış ve bunların yoğunlukları birbirlerinden farklıymış...Doğal olarakda kullanılması gereken saç tipleride değişiyor...Bilerek alın...Yani fiyat farkı ondan kaynaklı kızlar...
Peki bizim alacagimiz hangisi? Benim saclarda kivircik, ayrica eger irmaky icin sorun degile biz 250 ml alsak sanada 500 ml kalsa olurmu, bana cok fazla 500 luk, okadar vok keratin almak istemiyorum tatlim
Peki bizim alacagimiz hangisi? Benim saclarda kivircik, ayrica eger irmaky icin sorun degile biz 250 ml alsak sanada 500 ml kalsa olurmu, bana cok fazla 500 luk, okadar vok keratin almak istemiyorum tatlim
Ben yazarken sen soruma cvp vermissin tatlim:) eger sorun olmayacaksa 250 lik yoksa 500 luk mecbur alicam bende
tamamda kılıçbalığım adam nıe urununu satmak ıstemesınkı?bısı olursa dırek bana donun lutfen dıyıp durdu deneyın goruceksınız dedi kalın tellı saçlar için 230 derece dedı onu yazmamaısım:S sık kullanmamın da ılerıde zarar verıcegınıde kendısı soledi...neden ürünü için böle bişi desinki?ben sadece konustugumu ıletıorm cnm bnm bana kızma lutfen...
kilicbaligim eger yurtdisinada gönderebilirsen bende katilmak isterim keratin ortakligina
duruyor kafamda yarin aksam yikayacagim, ilk yaptigim tutama 230 yaptim ve yandi yanlardaki yipranmis olan yerler tam düzlesmedi onlar mefta olmus artik kesinlestineyseki gliserinli suyla görüntü olarak normale dönüyorlardi herhalde keratinden sonra daha iyi olur diye ümit ediyorum :26:
o zaman bende 250 alabilirim canim uyarmi ?
sonra düsürdüm ayarini 210 a yanma olmadi ama zaten röfle sonu mefta olan yerler tam olmadi kesim tarihi 10 mayis sanirim o zaman uclarindna alicam.
ne kadar tutarsa artik canim bakarsin sana zahmet, ürünün fiyati bellimi ? paypal ile hallederiz daha kolay olur ödeme ne dersin ?
Vanilyalı olan canım...
Tamam tatlım...
Canım, bizim alacağımız en kuvvetlisi, zaten fiyatlar değşiyor o açıdan rahat olun...En pahalısı en yoğunu işte
Hayırlı uğurlu olsun...
canım şimdi gördüm :))) ooo süper o zaman en kuvvetlisinden olsun bizimki
E tabii ki yani, benim saçlarım normalde zaten düz kuzu, derdim sadece düzelmesi değil ki, o lastiklerim yeniden gün yüzüne çıktığında tedavi etsin, sizin kıvırcıklarda düzleşsin yoksa ne anlamı kalır
Mesela bana testerı verilen ürünün tedavi etme özelliği yokmuş, o yüzden onu yaza saklayıp acil durumlarda kullanacağım...
250 ml 63 lira kuzu ama paypaldan nasıl yapacağız ki? Hani bu güne kadar sürekli alışveriş yaptım ama benim bildiğim Türkiyeden paypala yatan parayı kullanamıyoruz, yani o hesapta kredi olarak kalıyor yine ebaya falan harcayabiliyoruz ama öğrenmek gerek...
Edit:Hesabıma aktarabiliyormuşum ama hesaba aktarırken %7 komisyon alıyor ve hesabıma geçmesi minimum 5 gün kuzu...