Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

kılıçbalıgım ztn kucuk sısenın uzerınde strong die yazıo :S

kızlar şimdi sitenın urun sorumlusuyla gorustum anlattım.80 ml olan kyullanıcı ıcın daha uygun oluo evt dedı 225 ml olan kuaforler aldıgı için oranını onlar ayarlıo dedı.80 ml olan daha ıyı sıze dedı.ayrıca kıvırcık saçlı olanlar mutlaka 230 derecelik maşa ile yapmalıymıs yoksa ıstedınız sonucu elde edemessınız dedı.ve bunu 6 ayda bir kullanmak gerekiomus çünkü saça zarar veriomuş kızlar..adam gayet durust ve mantıklı konustu....80 ml alıcam ben.

ya 230 derece düzleştirice ihtiyacım var ama benım biri bana 4 günlügune odunc verebılırmı lütfennnnn :KK43:((((((((((

Ben vazifemi yaptım ve uyardım canım, sen benim tecrübem yerine firma yetkilisinin sözüne güveniyorsan söyleyebilecek bir şeyim yok...Şişenin üzerinde strong yazmayacak, gelen üründe strong olmayacak zaten :KK1::KK1::KK1:

Ayrıca kaç derece kullanılacağı saçın kıvırcık veya düz olması ile alakalı değil saçın direnci ile alakalı, ince telli ve çok kıvırcık bir saça 230 derece düzleştirici sürersen o saç naylon gibi erir...Brezilya fönünün bir saç terapisi olarak kullanıldığı ve aşırı hasarlı saçlarda 2 ay boyunca haftada bir olmak üzere uygulama yapıldığıda bilinen bir durum...Yine kıvırcık saçların tek seansta beklendiği şekilde düzleşmediği ve 2-3 seanstan sonra sonuç alınabileceğini defalarca belirttim...Yani 6 ay durumu bu işlemde söz konusu olmadığı gibi, bir terapi sisteminin saça zarar vermesi söz konusu olamaz:) Bu açıdanda kendilerini bilgisizliklerinden dolayı tebrik ediyorum, bu konuyu iyi ki açmışım ki insanlar bölük pörçük bilgilerden bir sonuca varmak, yalan yanlış bilgiler edinmek yerine gerçek bilgilere ulaşabiliyorlar...Dediğim gibi konu hakkında yeterince bilgi verdiğimi düşünüyorum, almak isteyen çok şey alır...

Son düzenleme:
Peki hangisi en güçlüsü bunlardan canım?

Vanilyalı olan canım...

Bende İstanbuldayım canım..
Tamam tatlım...

Kılıçbalığım peki kıvırcık dalgalı saçlar için hangisini kullanmak gerekiyor ? Hangisi kuvvetli ?

Pembe olan yani çileklisi mi kuvvetli ? Çeşitleri olduğunu bilmiyordum :26:

Canım, bizim alacağımız en kuvvetlisi, zaten fiyatlar değşiyor o açıdan rahat olun...En pahalısı en yoğunu işte:KK1::KK1::KK1:

Konyadayım canımmm bende biliyosun :KK69: uygundurrr bu şekildee hadi bakalım hayırlı olsunn herkesleree

Hayırlı uğurlu olsun...

Ortak keratin treatment alacağımız arkadaşların listesi ve alacağı ml

İrmaky 500 ml İstanbul
emirgül 500 ml İstanbul
ilknur_aktas_07 250 ml Antalya
ö_z_l_e_m 500 ml Belçika
berraceylin 250 ml
Ayselk 250 ml Konya
KilicBaligi 750 ml İstanbul (Biri bana ortak olsunnnnnnn)

Özlem 250 veya 500 olarak karar verecek...Haber bekliyorum...Eğer başka isteyen yoksa yavaştan halledelim bu işi...Ne dersiniz kızlar?

Kızlar bu birde zamlı fiyatı, ben bu konuyu daha ilk açtığımda 27 liraydı 80 ml si :) Ama şöyle bir durum var baştan uyarayım 80 ml olan deneme ürünü olarak satılıyor ve içindeki keratin oranı az...Nereden biliyorsun derseniz o zaman 1 tane 80 ml, bir tane 225 ml almaya kalkmıştım amaaaaaa arada yoğunluk farkı var ....Meğer bu markanın vanilyalı-çilekli ve kakaolu seçenekleri varmış ve bunların yoğunlukları birbirlerinden farklıymış...Doğal olarakda kullanılması gereken saç tipleride değişiyor...Bilerek alın...Yani fiyat farkı ondan kaynaklı kızlar...

Peki bizim alacagimiz hangisi? Benim saclarda kivircik, ayrica eger irmaky icin sorun degile biz 250 ml alsak sanada 500 ml kalsa olurmu, bana cok fazla 500 luk, okadar vok keratin almak istemiyorum tatlim

Peki bizim alacagimiz hangisi? Benim saclarda kivircik, ayrica eger irmaky icin sorun degile biz 250 ml alsak sanada 500 ml kalsa olurmu, bana cok fazla 500 luk, okadar vok keratin almak istemiyorum tatlim

Ben yazarken sen soruma cvp vermissin tatlim:) eger sorun olmayacaksa 250 lik yoksa 500 luk mecbur alicam bende:KK66:

Bizim alacağımız benim kullandığım, güçlü ve tamir etme özelliği en fazla olan...Kafanız karışmasın...
Bir karar verirseniz sevinirim artık...Ben malum birileri bana ortak olsun diye açtım bu konuyu şimdi bana yine 1000 ml kalacaksa ben ne anladım bu işten ki :KK1::KK1::KK1:

Bu ürünü yalnızca bir kere alabiliriz kızlar çünkü İzmit'e gideceğim alabilmek için, bunuda göz önünde bulundurun bu yüzden bir kerede bitsin bu iş...

tamamda kılıçbalığım adam nıe urununu satmak ıstemesınkı?bısı olursa dırek bana donun lutfen dıyıp durdu deneyın goruceksınız dedi kalın tellı saçlar için 230 derece dedı onu yazmamaısım:S sık kullanmamın da ılerıde zarar verıcegınıde kendısı soledi...neden ürünü için böle bişi desinki?ben sadece konustugumu ıletıorm cnm bnm bana kızma lutfen...

Ben yazarken sen soruma cvp vermissin tatlim:) eger sorun olmayacaksa 250 lik yoksa 500 luk mecbur alicam bende:KK66:

Canım, durumu bir daha baştan alayım...Karışıklık varsa düzelsin...1000 ml lik şişe alıyoruz bundan 2 tane 500 ml veya 4 tane 250 ml yi başka bir şişeye alıyoruz...Ayarlamayı beraber yaparız zaten herhalde Emirgül, girer bir Mcdonald's a yapıveririz sende şahit ol :)

Adamlar 250 ml veya 500 ml satmıyorlar sadece 1000 ml var...

tamamda kılıçbalığım adam nıe urununu satmak ıstemesınkı?bısı olursa dırek bana donun lutfen dıyıp durdu deneyın goruceksınız dedi kalın tellı saçlar için 230 derece dedı onu yazmamaısım:S sık kullanmamın da ılerıde zarar verıcegınıde kendısı soledi...neden ürünü için böle bişi desinki?ben sadece konustugumu ıletıorm cnm bnm bana kızma lutfen...

Sana kızmıyorum ama sanki burada hiç bunlar konuşulmamış gibi davranıyorsun...Bu kadar bilgi verdik tek tek anlattık ne nasıl olmalı, şimdi 2 dakikalık bir konuşma ile kafandan hepsi silindi mi? Peki öyleyse söylediği şekilde dene, o ürünü al.Ben vazifemi yaptım,senin yapacağın seçimden ve uygulama şeklinden ben sorumlu değilim, bir şey olursa geri dönün demiş ya asıl buna çok güldüm:KK1::KK1::KK1:Mesela saçını yaktıktan sonra dönsen nasıl bir tavır takınacaklar sanıyorsun? Bu ürün bu adamların kendi ürünü değil, distribütörlerinden alıyorlar...Söyledikleri tamamiyle bilgisizlikten ötürü...Bu ürün 8 hafta süre ile haftada bir olmak üzere terapi olarak kullanılabilecek kadar güvenli bir ürün...Bunu bilmemesi de konuştuğun kişinin ayıbı...Daha ayrıntılı bilgi için bkz Google...

Konu hakkında daha fazla yorum yapmıyorum yüzlerce mesajla gerekli bilgileri verdik zaten...

Bu arada yanlış anlaşılmasın, burada ürünün kalitesini değil o firmanın fiyat politikasını tartışıyoruz...

Son düzenleme:
duruyor kafamda yarin aksam yikayacagim, ilk yaptigim tutama 230 yaptim ve yandi yanlardaki yipranmis olan yerler tam düzlesmedi onlar mefta olmus artik kesinlesti :KK58: neyseki gliserinli suyla görüntü olarak normale dönüyorlardi herhalde keratinden sonra daha iyi olur diye ümit ediyorum :26:
o zaman bende 250 alabilirim canim uyarmi ?

duruyor kafamda yarin aksam yikayacagim, ilk yaptigim tutama 230 yaptim ve yandi yanlardaki yipranmis olan yerler tam düzlesmedi onlar mefta olmus artik kesinlesti :KK58: neyseki gliserinli suyla görüntü olarak normale dönüyorlardi herhalde keratinden sonra daha iyi olur diye ümit ediyorum :26:
o zaman bende 250 alabilirim canim uyarmi ?

Poffff!!! Çok üzüldüm canım ne yalan söyleyeyim...Neyse birde benim kullandığımla dene umarım o mefta olmuş yerlerde benimkiler kadar uysallaşır...250 olarak seni ekliyorum ama ptt kargo ne kadar tutar bilmiyorum kuzu. ama tahminimce fazla tutmaz...

sonra düsürdüm ayarini 210 a yanma olmadi ama zaten röfle sonu mefta olan yerler tam olmadi kesim tarihi 10 mayis sanirim o zaman uclarindna alicam.
ne kadar tutarsa artik canim bakarsin sana zahmet, ürünün fiyati bellimi ? paypal ile hallederiz daha kolay olur ödeme ne dersin ?

sonra düsürdüm ayarini 210 a yanma olmadi ama zaten röfle sonu mefta olan yerler tam olmadi kesim tarihi 10 mayis sanirim o zaman uclarindna alicam.
ne kadar tutarsa artik canim bakarsin sana zahmet, ürünün fiyati bellimi ? paypal ile hallederiz daha kolay olur ödeme ne dersin ?

250 ml 63 lira kuzu ama paypaldan nasıl yapacağız ki? Hani bu güne kadar sürekli alışveriş yaptım ama benim bildiğim Türkiyeden paypala yatan parayı kullanamıyoruz, yani o hesapta kredi olarak kalıyor yine ebaya falan harcayabiliyoruz ama öğrenmek gerek...

Edit:Hesabıma aktarabiliyormuşum ama hesaba aktarırken %7 komisyon alıyor ve hesabıma geçmesi minimum 5 gün kuzu...

Son düzenleme:
canım şimdi gördüm :))) ooo süper o zaman en kuvvetlisinden olsun bizimki :21:

E tabii ki yani, benim saçlarım normalde zaten düz kuzu, derdim sadece düzelmesi değil ki, o lastiklerim yeniden gün yüzüne çıktığında tedavi etsin, sizin kıvırcıklarda düzleşsin yoksa ne anlamı kalır:KK1::KK1::KK1:

Mesela bana testerı verilen ürünün tedavi etme özelliği yokmuş, o yüzden onu yaza saklayıp acil durumlarda kullanacağım...

Son düzenleme:
:KK9:

Canım bende birazını kuzenim ve arkadaşım için alıyorum , ailecek sürünücez :KK9: yoksa bana da 250 yeter tabii ama madem 1 kereye mahsus gidiyo 500lük alayım diyorum bir daha almaya fırsatım olmayabilir :)

E tabii ki yani, benim saçlarım normalde zaten düz kuzu, derdim sadece düzelmesi değil ki, o lastiklerim yeniden gün yüzüne çıktığında tedavi etsin, sizin kıvırcıklarda düzleşsin yoksa ne anlamı kalır:KK1::KK1::KK1:

Mesela bana testerı verilen ürünün tedavi etme özelliği yokmuş, o yüzden onu yaza saklayıp acil durumlarda kullanacağım...

Evet canım , benimkilerde dalgalı kuru ve yanık lastik lastik aynı işte.. Son durum nedir ? Sana ne kadar kalıyo canım ? 750 alayım diyecem de :KK70: oda fazla gelir yok mu kızlar almak isteyen :KK70: haydii bakalımmm alın dursun illa kullanırsınız :KK1:

Son düzenleme:
250 ml 63 lira kuzu ama paypaldan nasıl yapacağız ki? Hani bu güne kadar sürekli alışveriş yaptım ama benim bildiğim Türkiyeden paypala yatan parayı kullanamıyoruz, yani o hesapta kredi olarak kalıyor yine ebaya falan harcayabiliyoruz ama öğrenmek gerek...

Edit:Hesabıma aktarabiliyormuşum ama hesaba aktarırken %7 komisyon alıyor ve hesabıma geçmesi minimum 5 gün kuzu...

normal banka hesabina yatirayim ozaman, bilgilerini emaille bildirisen hemen halledeyim anca ulair eline, ha bid ekargoyu ögrenier canim ona göre. Birsürü zahmete giriyosun canim sagol ya :KK71:

İrmaky 500 ml İstanbul
emirgül 250 ml İstanbul
ilknur_aktas_07 250 ml Antalya
ö_z_l_e_m 500 ml Belçika
berraceylin 250 ml
Ayselk 250 ml Konya
Moonshine76 250 ml Almanya
KilicBaligi 750 ml İstanbul

Ben hala 750 ml deyim kızlar :) Bu durumda bir ortak daha bekliyoruz...

X