- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.361
kılıçbalıgım ztn kucuk sısenın uzerınde strong die yazıo :S
kızlar şimdi sitenın urun sorumlusuyla gorustum anlattım.80 ml olan kyullanıcı ıcın daha uygun oluo evt dedı 225 ml olan kuaforler aldıgı için oranını onlar ayarlıo dedı.80 ml olan daha ıyı sıze dedı.ayrıca kıvırcık saçlı olanlar mutlaka 230 derecelik maşa ile yapmalıymıs yoksa ıstedınız sonucu elde edemessınız dedı.ve bunu 6 ayda bir kullanmak gerekiomus çünkü saça zarar veriomuş kızlar..adam gayet durust ve mantıklı konustu....80 ml alıcam ben.
ya 230 derece düzleştirice ihtiyacım var ama benım biri bana 4 günlügune odunc verebılırmı lütfennnnn ((((((((((
Ben vazifemi yaptım ve uyardım canım, sen benim tecrübem yerine firma yetkilisinin sözüne güveniyorsan söyleyebilecek bir şeyim yok...Şişenin üzerinde strong yazmayacak, gelen üründe strong olmayacak zaten
Ayrıca kaç derece kullanılacağı saçın kıvırcık veya düz olması ile alakalı değil saçın direnci ile alakalı, ince telli ve çok kıvırcık bir saça 230 derece düzleştirici sürersen o saç naylon gibi erir...Brezilya fönünün bir saç terapisi olarak kullanıldığı ve aşırı hasarlı saçlarda 2 ay boyunca haftada bir olmak üzere uygulama yapıldığıda bilinen bir durum...Yine kıvırcık saçların tek seansta beklendiği şekilde düzleşmediği ve 2-3 seanstan sonra sonuç alınabileceğini defalarca belirttim...Yani 6 ay durumu bu işlemde söz konusu olmadığı gibi, bir terapi sisteminin saça zarar vermesi söz konusu olamaz:) Bu açıdanda kendilerini bilgisizliklerinden dolayı tebrik ediyorum, bu konuyu iyi ki açmışım ki insanlar bölük pörçük bilgilerden bir sonuca varmak, yalan yanlış bilgiler edinmek yerine gerçek bilgilere ulaşabiliyorlar...Dediğim gibi konu hakkında yeterince bilgi verdiğimi düşünüyorum, almak isteyen çok şey alır...
Son düzenleme: