Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Kiliçbaliği canım :KK70: bende istiyorumm :2: :KK70: bi kullanımlık falan banada gönderebilirmisin lütfen :KK52:

Canım maalesef bu şekilde bir kullanımlık gönderebilme şansım yok, biz bir kaç adet 1000 ml alıp aramızda paylaşıyoruz ama bu şekilde 80 ml ye inersek hesap çok karışır...Minimum 250 ml olarak yaptık paylaşımları...

çokkk teşekkür ederimmm!!!!inş karar werebilirm kuaförler zararlı oldunu söylüyo gerçi hep fön çektrdğim için müşteri kaybetmek istemiolar sanırım:KK70:

Müşteri kaybetmekten ziyade bilmediklerindendir canım çünkü brezilya fönünü hala straight therapy sanan veya brezilya fönü yerine klasik defrize işlemi yapmaya kalkan kuaförlerin sayısı azımsanmayacak kadar çok...

kılıçbalıgııııııı bişi farkettim ya!!! 80ml si 33tl dio bu keratının ama 225ml 110tl olunca daha pahalı oluo...3 tane 80ml lik alsam 240 ml 99tl eder e 225ml 110tl nasıl oluooo :SSS gecen sefer dıkkat etmemısım :S

kılıçbalıgııııııı bişi farkettim ya!!! 80ml si 33tl dio bu keratının ama 225ml 110tl olunca daha pahalı oluo...3 tane 80ml lik alsam 240 ml 99tl eder e 225ml 110tl nasıl oluooo :SSS gecen sefer dıkkat etmemısım :S

Hakkat öylemiş ha, ben de hiç dikkat etmemiştim, Allah Allah niye öyle ki ben de anlamadım cidden :S bu durumda 80 ml bir kaç tane birden almak daha mantıklı. En azından ne kadar kullandığını da farkeder insan.

Hakkat öylemiş ha, ben de hiç dikkat etmemiştim, Allah Allah niye öyle ki ben de anlamadım cidden :S bu durumda 80 ml bir kaç tane birden almak daha mantıklı. En azından ne kadar kullandığını da farkeder insan.

Kızlar bu birde zamlı fiyatı, ben bu konuyu daha ilk açtığımda 27 liraydı 80 ml si :) Ama şöyle bir durum var baştan uyarayım 80 ml olan deneme ürünü olarak satılıyor ve içindeki keratin oranı az...Nereden biliyorsun derseniz o zaman 1 tane 80 ml, bir tane 225 ml almaya kalkmıştım amaaaaaa arada yoğunluk farkı var ....Meğer bu markanın vanilyalı-çilekli ve kakaolu seçenekleri varmış ve bunların yoğunlukları birbirlerinden farklıymış...Doğal olarakda kullanılması gereken saç tipleride değişiyor...Bilerek alın...Yani fiyat farkı ondan kaynaklı kızlar...

Kızlar bu birde zamlı fiyatı, ben bu konuyu daha ilk açtığımda 27 liraydı 80 ml si :) Ama şöyle bir durum var baştan uyarayım 80 ml olan deneme ürünü olarak satılıyor ve içindeki keratin oranı az...Nereden biliyorsun derseniz o zaman 1 tane 80 ml, bir tane 225 ml almaya kalkmıştım amaaaaaa arada yoğunluk farkı var ....Meğer bu markanın vanilyalı-çilekli ve kakaolu seçenekleri varmış ve bunların yoğunlukları birbirlerinden farklıymış...Doğal olarakda kullanılması gereken saç tipleride değişiyor...Bilerek alın...Yani fiyat farkı ondan kaynaklı kızlar...

Aaaa doğru ya, bunu okumuştum ben aslında bi yerden, nasıl unuttum :KK70: Bu arada bu kokuluların yoğunlukları nasıl ki, en az sadesi kadar etkili olanı varsa kokulu olanlardan almayı tercih ederim şahsen, en azından bu berbat kokuyu çekmek zorunda kalmam :KK70:

Canım maalesef bu şekilde bir kullanımlık gönderebilme şansım yok, biz bir kaç adet 1000 ml alıp aramızda paylaşıyoruz ama bu şekilde 80 ml ye inersek hesap çok karışır...Minimum 250 ml olarak yaptık paylaşımları...

o zaman 250ml alıyım bende eğer ayarlamayı bitirmediyseniz :KK69:
bide şey soracam ne zaman alıcaksınız hemen alıcaksanız ben zaten hiç bulaşmıyım ayın 7disinde alıyorum kredimide :KK3:

valla kızlar ben anlamadım ya bi sorsak mı siteye ne yapsak bende bilemedm yani bi saçmalık varda çozemedim :S hem uzerınde strong yazıo 80 ml olanın nasıl az yogun anlamadım ?

hawai marka kullansam sizce nasıl olur bir türlü bulamadım!!!internetten almak zorundayım küçük bi yerde oturduğum için burda yapan bile yok yardım edin!!!!:KK59:

valla kızlar ben anlamadım ya bi sorsak mı siteye ne yapsak bende bilemedm yani bi saçmalık varda çozemedim :S hem uzerınde strong yazıo 80 ml olanın nasıl az yogun anlamadım ?

Tamam anlıyorum fiyatı daha uygun olduğu için küçük olanı almak istiyorsun ama ortada bir saçmalık yok...Daha az yoğun olan daha ucuz, daha çok yoğun olan daha pahalı işte...Yoksa ben bu başlığı açtığımda minik olan 27 liraydı büyük olan 110 liraydı, daha sonra minik olan 33 oldu ama büyük 110 olarak kaldı...Sormak istiyorsan sor tabii ama ben gelecek olan ürünü biliyorum:KK1::KK1::KK1: Fotoğrafa bakıp aldanmayın:KK1: Büyük olanda pembe değil beyaz renk olarak gelecek...Ama büyük olanda kuvvetlisi değil :)

Son düzenleme:
Aaaa doğru ya, bunu okumuştum ben aslında bi yerden, nasıl unuttum :KK70: Bu arada bu kokuluların yoğunlukları nasıl ki, en az sadesi kadar etkili olanı varsa kokulu olanlardan almayı tercih ederim şahsen, en azından bu berbat kokuyu çekmek zorunda kalmam :KK70:

Neli olursa olsun o berbat koku çıkacak canım kurtuluş yok:KK1::KK1::KK1:

o zaman 250ml alıyım bende eğer ayarlamayı bitirmediyseniz :KK69:
bide şey soracam ne zaman alıcaksınız hemen alıcaksanız ben zaten hiç bulaşmıyım ayın 7disinde alıyorum kredimide :KK3:

Biz bu hafta bu işi bitireceğiz canım...Duruma göre senin için saklayabilirim çünkü bana 750 ml kalıyor zaten:KK1:

ya baş harfiyle son harfini söyleyin bari kafam karıştı bu zmna kadar saçlarımla çok problem yaşadım bundada yaşamak istemiyorum ...:KK43:

Ortak keratin treatment alacağımız arkadaşların listesi ve alacağı ml
İrmaky 500 ml
emirgül 500 ml İstanbul
ilknur_aktas_07 250 ml Antalya
ö_z_l_e_m 500 ml Belçika
berraceylin 250 ml
Ayselk 250 ml
KilicBaligi 750 ml İstanbul
Şimdi bu durumda 2250 ml sizin için 750 ml kendim için alacağım gibi görünüyor, birileri bana ortak olsun lütfen

Bende İstanbuldayım canım..

Son düzenleme:
Kılıçbalığım peki kıvırcık dalgalı saçlar için hangisini kullanmak gerekiyor ? Hangisi kuvvetli ?

Tamam anlıyorum fiyatı daha uygun olduğu için küçük olanı almak istiyorsun ama ortada bir saçmalık yok...Daha az yoğun olan daha ucuz, daha çok yoğun olan daha pahalı işte...Yoksa ben bu başlığı açtığımda minik olan 27 liraydı büyük olan 110 liraydı, daha sonra minik olan 33 oldu ama büyük 110 olarak kaldı...Sormak istiyorsan sor tabii ama ben gelecek olan ürünü biliyorum:KK1::KK1::KK1: Fotoğrafa bakıp aldanmayın:KK1: Büyük olanda pembe değil beyaz renk olarak gelecek...Ama büyük olanda kuvvetlisi değil :)

Pembe olan yani çileklisi mi kuvvetli ? Çeşitleri olduğunu bilmiyordum :26:

kızlar şimdi sitenın urun sorumlusuyla gorustum anlattım.80 ml olan kyullanıcı ıcın daha uygun oluo evt dedı 225 ml olan kuaforler aldıgı için oranını onlar ayarlıo dedı.80 ml olan daha ıyı sıze dedı.ayrıca kıvırcık saçlı olanlar mutlaka 230 derecelik maşa ile yapmalıymıs yoksa ıstedınız sonucu elde edemessınız dedı.ve bunu 6 ayda bir kullanmak gerekiomus çünkü saça zarar veriomuş kızlar..adam gayet durust ve mantıklı konustu....80 ml alıcam ben.

ya 230 derece düzleştirice ihtiyacım var ama benım biri bana 4 günlügune odunc verebılırmı lütfennnnn :KK43:((((((((((

Ortak keratin treatment alacağımız arkadaşların listesi ve alacağı ml
İrmaky 500 ml
emirgül 500 ml
ilknur_aktas_07 250 ml
ö_z_l_e_m 250 ml
berraceylin 250 ml
Ayselk 250 ml

son durum bu şekilde...Listedeki herkes bana bulunduğu şehri yazarsa sevinirim kızlar...İstanbul'da olanlarla buluşuruz zaten...Diğer arkadaşlarada mecburen kargo yaparız...Birileri bana ortak olsun, ben yine açıktayım 1000 ml ihale yine bana kalacak hainler :KK1:
Konyadayım canımmm bende biliyosun :KK69: uygundurrr bu şekildee hadi bakalım hayırlı olsunn herkesleree

X